2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733174 بازدید | 90133 پست

من تاپیک شماروچندسال پیش خوندم میخواستم بچه ی دومم روطبیعی بدنیابیارم مشکلی هم نداشتم مدام تاپیک شمارومرور میکردم که چیزی ازقلم نندازم اکثردکترهازیادتمایل نداشتن که طبیعی بدنیابیارم سعی میکردن منصرفم کنم آخرسریه دکتره آشنامنوبه یه ماما معرفی کردوگفت خودم اینکارونمیکنم ولی نشدکه طبیعی بدنیابیارم وبچم دوهفته زودتربه دلیل یه مشکلی اورژانسی سزارین شدم

سلام عزیزم خوبی؟ اگر تابستان اقدام میکردی خوبیش این بود که امسال هم میتونستی بری مدرسه و اواخر بهار ...

سلام فیروزه جون. خوبی؟ 

خدا خیرت بده که این مدت یه تنه جور تاپیکو کشیدی🤕😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تاپیک شماروچندسال پیش خوندم میخواستم بچه ی دومم روطبیعی بدنیابیارم مشکلی هم نداشتم مدام تاپیک شما ...

قدمش مبارک🥰

خیره ان شاءالله... ان شاءالله سومی و چهارمی😉

فدات شم مرسی به سومی وچهارمی فکرنمیکنم ازپسش برنمیام

چن وقت بعد خدا کاری با دلت میکنه که نوزاد می بینی دلت غنج میره همه ضعف و بیجونی و سختیا یادت میره😁

فدات شم مرسی به سومی وچهارمی فکرنمیکنم ازپسش برنمیام

البته من سر سومی با وجود غنج رفتن های فراوان، بازم مصمم بودم که نمیارم چون نمیتونم

ولی خدا تو کاسه م گذاشت... توانشم داد

از خدا بچه ی دلبر و شیرین بخواه که سختیشم واست شیرین بشه

منم امسال هم یه نی نی یک ماهه دارم خدا بخواد، هم کلاس اولی و هم کلاس چهارمی که میگن سخته، تو تکالیف ...

ماشاءالله با یلی که این سری زائیدی، از این به بعدم توانشو داری😍😂

البته من سر سومی با وجود غنج رفتن های فراوان، بازم مصمم بودم که نمیارم چون نمیتونمولی خدا تو کاسه م ...

سر دومی خیلی اذیت شدم تنگی نفس شدید فشارخون خیلی بالا تپش قلبای شدیدواقعاکم آورده بودم بعدشم که کمردردوعوارضای حاملگی هنوزم باهام هست یادمه سردومی چقدردکترابهم دارودادن داروی معده داروی افسردگی داروی قلب وفشارخون و...بچه ی اولم مدام ازین دکتربه اون دکترباهام بودومدام شاهدحال بدیم بوددوست ندارم دیگه اون لحظه هاروتجربه کنن 

یه سوال دیگه 

برای زایمان وی بک در کرمانشاه کسی دکتری میشناسه؟

من زایمان دومم رو در تهران وی بک انجام دادم ، الان کرمانشاه هستم ولی هیچ دکتری نتونستم پیدا کنم که وی بک انجام بده

و خیلی نگران زایمان بعدی هستم که دوباره مجبور به سزارین نشم

یه سوال دیگه برای زایمان وی بک در کرمانشاه کسی دکتری میشناسه؟من زایمان دومم رو در تهران وی بک انجام ...

با کدوم دکتر تو تهران ویبک انجام دادی عزیزم ؟ 

کرمانشاه نمی‌دونم اما لرزاده تو خرم آباد انجام میده 

سلام. بله. دوستانی بودن که میلاد موفق به ویبک شدن

خب با کدوم دکتر یا ماما باید لینک بشم؟!؟

میگن هیچ دکتری تو بیمارستان دولتی یا میلاد و. ‌. راضی نمیشه وی بک کنه. من تهرانم سزارین میلاد بودم اورژانسی سال ۹۹ 

از همون روز زایمان تاپیک رو دنبال می کنم و حدود ۴۰۰ـ۵۰۰ صفحه خوندم!!!

اما ندیدم کسی دولتی وی بک کنه.

کاش یکی بتونه راهنمایی کنه هفته ۲۶ ام الآن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40