2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733183 بازدید | 90133 پست

سلام به همه من بچه ی اولم به علت فشار خون در ماه های ۸.۹ سزارین شدم الان ۳ سالشه بعدی میخوام ویبک باشه اقدام کنم یا بزارم بیشتر بگذره از سزارینم؟؟

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه در مورد واکسن نوزاد منو راهنمایی کنید،دو واکسن جدید اضافه شده،خیلی نگرانم ،چن روز دیگه وقت واکسنشه.خودم مشکل سیستم ایمنی دارم.میترسم تزریق کنم چیکار کنم

میشه در مورد واکسن نوزاد منو راهنمایی کنید،دو واکسن جدید اضافه شده،خیلی نگرانم ،چن روز دیگه وقت واکس ...

سلام عزیز

تا جایی که اطلاع دارم همه ی واکسن های روتین ژنتیکی شدن. و اکثرا هم از شرکت های صهیونیستی هند وارد میشن

دو واکسنی هم که اخیرا اضافه شده ژنتیکی و از شرکت های صهیونیستی فایزر و مِرکه

فرمولاسیون واکسن های ایرانی هم دیگه مثل قبل نیست

اگه این بیماری هایی که ادعاش رو میکنن وجود داشت و واکسن ها واقعا نقش پیشگیری داشتن، حتما خانواده های بزرگ یهو. دی دنیا به بچه هاشون واکسن تزریق میکردن!!! 

سلام خواهریا کسی هست در مورد کیت تخمک گذاری راهنماییم کنه؟ممنون میشم

سلام. چه سوالی واستون پیش اومده؟ 

کیت تخمک گذاری مثل کیت بارداری نیست

در هرصورت دو خط می افته... ولی زمانی کیت مثبته که خط دوم یا همرنگ خط اول یا پررنگ تر بشه

سلام به همه من بچه ی اولم به علت فشار خون در ماه های ۸.۹ سزارین شدم الان ۳ سالشه بعدی میخوام ویبک با ...

سلام عزیزم. فاصله کاملا مناسبه

بعد ۱۸ ماه میشه ویبک کرد. بالای ۲ سال فاصله ی ایمنی هست

وزنش نزدیک ۴ کیلو بود و دور سر ۳۷آخر هفته ۴۰ به دنیا اومد. فرداش میرفتم هفته ۴۱

سلام... به به😍 ببین کی اینجاس🥰

به سلامتی زایمان کردی؟ مبارکا

ان شاءالله عمر و عاقبتش به نور و عشق❤

سلام دوستان.هفته ۱۴ بارداری هستم.موقع خواب آهسته و با احتیاط به پهلو میچرخم ولی بااین حال چند لحظه د ...

سلام عزیز. اخیرا سونو شدی؟ مشکلی نداشتی؟ 

طول سرویکس؟ وضعیت جفت و... نرمال بود؟ 

شکم و باسن رو گرم نگه میداری؟