2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733378 بازدید | 90133 پست
ممنونم عزیزم بابت روحیه بخشی تون ، بله ممنون میشم کانال شو بفرستید و یه مختصری توضیح بدید.راستش تابس ...

ان شاء الله که خیره 

ان شاء الله تو بهترین زمان و شرایط، نطفه تشکیل بشه. 

siyahdune

نی نی سایت اجازه نمیده لینک بفرستم

کلمه ای که بالاتر نوشتم رو تو ایتا جستجو کن... کانالش میاد. 

خیلی محصول خوبیه برای تقویت سیستم ایمنی، سرماخوردگی، افسردگی که مطرح کردید. 

جشنواره فروشش 1مهر هست 

و در عرض یکی دو ساعت کل محصول تموم میشه!!!! 

حتما کانال رو پیدا کن و دنبال کن که بتونی به موقع تهیه کنی

بروشور کاملی از خصوصیاتش هم تو کانالش هست

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام دوستای خوبم با تشکر از رستاجون به خاطر این تاپیک مفیدشمن تا صفحه ۶۰۰ بیشتر نتونستم بخونم و پرید ...

سلام عزیز ان شاء الله که به سلامتی فارغ بشی 

این نظریه تنگ بودن لگن رو خیلی از دکترها میگن. ولی واقعا چند درصدش درسته خدا میدونه

یادمه تو تاپیک کسانی بودن که این حرف سر زایمان اول بهشون گفته شده بود ولی تونستن طبیعی زایمان کنن

شماهم تلاشت رو بکن یه دکتر موافق با ویبک هم پیدا کن  اگر قسمت بود طبیعی زایمان کنی 

تاپیکی که تو امضام هست رو ببین

خلاصه اینجاست

خاطره افرادی که ویبک کردن اونجا ثبت شده

شاید کمکت بکنه... 

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.والا یه خورده نیاز به بهبودی داشتم. نی نی هم همچنان زرده.راستش من یک شنبه به یک شنبه نوب ...

الحمدلله رب العالمین 🥰

خداروشکر که موفق شدی به صحت و سلامت کوچولو رو بغل بگیری 🌹

ان شاء الله که اهل سعادت در دو دنیا باشه 🥰♥️

ممنون عزیزم.والا یه خورده نیاز به بهبودی داشتم. نی نی هم همچنان زرده.راستش من یک شنبه به یک شنبه نوب ...

وزن و دور سرش چقدر بود؟ 

چند هفته زایمان کردی؟ 

سلام عزیزان منم دوست دارم زایمان دومم رو ویبک کنمشما دکتر خوب توی قزوین یا زنجان که قبول کنه رو میشن ...

سلام عزیزم

دکتر دیارجانی در قزوین مثل اینکه انجام میدن ویبک

من زایمان اولم با ایشون بود ،مراقبت هامم پیش ایشون میرفتم خیلی ماه بودن وافعا.البته آخرش منجر به سزارین شد چون ضربان قلب پسرم تو انقباضات میفتاد.ولی خیلی خوبن و خدا بخواد واسه ویبک هم پیش ایشون میرم

سلام عزیز ان شاء الله که به سلامتی فارغ بشی این نظریه تنگ بودن لگن رو خیلی از دکترها میگن. ولی واقعا ...

ممنون عزیزم انشالله سرفرصت می‌شینم میخونم چون بیشتر از تجربه اعضا آدم ترسش می‌ریزه که شدنیه اما اینجا تعداد صفحات خیلی بالاست و آدم خسته میشه

ممنون عزیزم انشالله سرفرصت می‌شینم میخونم چون بیشتر از تجربه اعضا آدم ترسش می‌ریزه که شدنیه اما اینج ...

خواهش میکنم 

آره اونجا 33 صفحه ست فعلا.... 

سلام دوستان.هفته ۱۴ بارداری هستم.موقع خواب آهسته و با احتیاط به پهلو میچرخم ولی بااین حال چند لحظه دلم درد میگیره.به نظرتون مشکلی هست و خطرناکه؟

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

یه گروه ویبکی ها هست توی ایتا . من خیلی مفید بود برام. کلی تدابیر قبل زایمان یاد گرفتم و با کلاسای ورزش خوب آشنا شدم.کلی هم مامان ویبکی دارن با خاطرات خوب.سوالامونم میتونیم بپرسیم.فقط نمیدونم چجوری لینکشو بزارم اینجا نمیشه گذاشت

یه گروه ویبکی ها هست توی ایتا . من خیلی مفید بود برام. کلی تدابیر قبل زایمان یاد گرفتم و با کلاسای و ...

سلام عزیزم خوبی ؟

از مدیر گروه بخواه لینک گروه رو بذاره برای منم بفرست لتزم دارم خیلی ممنوووونم‌.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی ؟از مدیر گروه بخواه لینک گروه رو بذاره برای منم بفرست لتزم دارم خیلی ممنوووونم‌.

آهان لینک رو دارید؟

بدون @ آدرس لینک گروه رو بذارید یا اسکرین بگیرید ممنونم.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40