2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733732 بازدید | 90148 پست

سلام مامانا 

یادمه اینجا چندنفری در مورد واکسن نزدن بچه ها صحبت میکردن🤔 واکسن نزدین چی جایگزینش کردین؟ حجامت کردین؟ 

غذای کمکی از چندماهگی شروع کردین؟ اول چی دادین؟

چله تیغ به گوشتون خورده؟ برای بچتون انجام دادین؟ 

سلام فیروزه‌ای نازنینم ، عزیزم من برای بار سوم، متأسفانه ، سزارین شدم، این بار علی رغم اینکه شرایط ق ...

سلااااااام عزیزم🥰

تبریک میگم قدم نورسیده ت رو 😍

خداروشکر که به سلامتی فارغ شدی

حال خودت چطوره؟؟ سرپاشدی؟؟ 

بچهها چه می کنن با خواهر جدید🥰؟؟ 

دیدم درمورد دکترها خیلی اطلاعات بین شما و هدیه تیرماه رد و بدل شد، هیچ کدوم همراه نشدن؟؟ 😢

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا یادمه اینجا چندنفری در مورد واکسن نزدن بچه ها صحبت میکردن🤔 واکسن نزدین چی جایگزینش کردی ...

سلام من هیچکدوم واکسنها رانزدم فقط بدو تولد،جایگزین هم نداشتم فقط سبک زندگیم را تغییر دادم من جمله روغن،نمک،اب،وبه هیچ عنوان حتی استامینوفن وداروی شیمیایی استفاده نمیکنم فقط گیاهی

سلام من هیچکدوم واکسنها رانزدم فقط بدو تولد،جایگزین هم نداشتم فقط سبک زندگیم را تغییر دادم من جمله ر ...

سلام عزیزم

چقدر خوب ، روغن چی استفاده میکنین؟

غذای کمکی چطوری شروع کردین؟ من،نمیدونم چی بدم، از لعاب برنج شروع کردم ، خیلی کم بهش میدادم ولی الان سه چهارروزه یبوست گرفته نمیدونم چه کنم😥

سلام عزیزمچقدر خوب ، روغن چی استفاده میکنین؟غذای کمکی چطوری شروع کردین؟ من،نمیدونم چی بدم، از لعاب ب ...

روغن زیتون ،زرد،شحم گاوی،دنبه

من وقتی به بچه هام لعاب برنج میدادم یبوست میگرفتند،من بیشترسویق میدادم وزیادحساسیت روی غذانداشتم که از 6ماهگی بدم زودتردادم انجیر راباگلاب میخسوندم وله میکردم بهشون میدادم 

سلااااااام عزیزم🥰تبریک میگم قدم نورسیده ت رو 😍خداروشکر که به سلامتی فارغ شدیحال خودت چطوره؟؟ سرپاش ...

ممنونم عزیزم. خداروشکر الان که آره بهترم، ولی سزارین سوم برام سخت تر بود و هنوز تمام شکمم درد داره کمی و حساس شده. 

بعد از اینکه دوبار دکتر عوض کردم ،رسیدم به این دکتر که موافق بود به ویبک دو، ولی وقتی هفته چهلم رو تمام کردم بدون درد و اینکه سر بچه هم پایین نیومده بود ، ریسک رو قبول نکرد و تمام.

پسرم و دخترم خیلی با خواهر کوچولو ی تازه وارد خوشحالن خداروشکر .

شما چه می‌کنی با سه تا گل پسرت؟  

قربونت دارم از تاپیک خاطراتت مستفیض میشم و هی برات دعا میکنماگه خدا بخاد تو مرحله تحقیقم این دفعه گی ...

به نظر من زایمان در منزل واقعا ریسک بزرگی هس بببین نمیخوام ناراحتت کنم اما من یه مورد متوجه شدم بچه سالم در اثر زایمان در منزل فوت کرد . توی گروه ایتا اون ماما گروه داشت مادره اومده بود انقدر ناراحت بود که حد نداره

سلام رستاجان. ممنونم. الحمدلله خوبیم همه. بله به لطف خدا ۱۳ فروردین و روز شهادت امیرالمومنین تو مشهد ...

سلااااااام صفاجون،😍😍😍

تبریک میگم عزیزم که موفق شدی ویبک کنی خیلی خوشحال شدم،

فاصله سومی و چهارمی فکر کنم کمتر از دوسال میشه،سخت نیست صفاجون؟؟

راستی کدوم ویبک بهتر بود با دکتر عالیدوست یا دکتر آیتی؟؟

سلااااااام رازک گل و گلابتو فکر بارداری هستی؟؟ 🥰ان شاء الله که خیره 😘

سلااااااام فیروزه جان😍😍

گل پسرات خوبند؟؟

آره عزیزم خیلی وقته تو فکر بارداری هستم ولی چون همسر راضی نبوده نشده ،یه بار میشه اقدام کرد یه بار نه،خوب سخته اینطوری 

نمی‌دونم قسمت میشه دوباره مادر بشم یانه 

فعلا که در حسرت بارداری و ویبک هستم،

شما چی ،به بعدی فکر نمیکنی عزیزم؟؟؟

سلام عزیزممبارک باشه 😍ان شاء الله مایه روشنی چشمت باشهکدوم بیمارستان بودی؟؟ علت سز اولت چی بود؟ چند ...

سلام فیروزه جان ممنون از دعای قشنگت

من سز شدم عزیزم تو بیمارستان آتیه همدان

علت سز قبلیم دفع مکونیوم بود ۵سال پیش

آهان اینجا دیدم خاطره ت رو نوشتی.... 😢😔خدا نگذره ازشوننمیدونم چرا این بداخلاقی و طلبکار بودن تو کا ...

آره واقعا جدا از اینکه داشتم تن به سزارین میدادم و حالم روبه راه نبود رفتار اونا هم اذیتم میکرد و کلی جنگ اعصاب داشتم مخصوصا با دکتر شیفت