2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست
سلام به رستاجان و همه ی دوستان لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی این روزا دودلم. من از تولد بچه ...

سلام

عزیز جان منم دقیقا مثل شما حسابی دو دلم

میتونم،نمیتونم؟چون لگن خوبی هم ندارم.به قول دکتر بد نیست!

اما درمورد افتادگیها که گفتی(که واسه ویبک نگرانی خودم هم خست)

ببین من بعد زایمان سزارین هموروئید شدید گرفتم

هنوزم که هنوزه ۱۸ ماهه هنوز هست البته خیلی بهتر شده

فکر میکنم تاثیرات بیهوشی باشه که روی تنبلی روده هام تاثیر کرد و اینکه خانوادم برای شیر زیاد شدن و مقوی بودن و ...دائما شیر موز و آب هویج و شیر پسته و....بسته بودن به شکم من😂دستاشون رو میبوسم ولی انشالله زایمان بعدیم حتما حواسم به مزاجم خواهد بود.خیلی اذیت شدم از این جهت.با اینکه سزارین بودم

[QUOTE=330627198]سلام عزیز جان منم دقیقا مثل شما حسابی دو دلم میتونم،نمیتونم؟چون لگن خوبی هم ندارم.به قول دکتر بد ن ...[/QUOTE

ممنون که جواب دادین🌹منم خیلی دودلم لگنم فکرکنم خوب باشه(بخاطر معاینه بارداری قبلیم) ولی خیلی این قضیه ی بدشکلی ناحیه تناسلی فکرمو مشغول کرده کاش کسایی که زایمان طبیعی داشتن کمکمون کنن خدا خیرتون بده انشالله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما من دو تا سزارین داشتم و ۲۴ هفته باردارم و فاصله زایمانم با سزارینم سه سال و ۱۱ ماه میشه ، می‌خوام توی خونه و با ماما زایمان کنم اول اینکه کسی اینجور بوده بعد دو سز تو خونه زایمان کنه و قابله ماهر و توانا توی مشهد کسیو می‌شناسین 

این ازمایش ادرارشه

خداروشکر عفونت ادراری نداره

اون میزان کم باکتری هم احتمالا به خاطر آلوده شدن نمونه ش بوده

اگه خدایی نکرده عفونت ادراری داشت باید حداقل ۱٠ روز بستری میشد

اینم آزمایش خون ،یک صفحه دیگه هم داشت که چیز خاصی نبود فقط تیروئید و بیلی روبین اینا بود این آزمایش ...

تست خونشم خوبه شکرخدا فقط پلاکتش بالاس

آنزیمای کبدیشو چک کردید؟ 

نظر دکتر چی بود؟ 

سلام رستا جان بچه م هفته ۳۳ بریچ امکان چرخیدن هست چ کارهایی باید انجام بدم بچرخه. سزارین بود بچه اول ...

سلام عزیزم

بله.  تا آخرین روزای بارداری احتمال چرخش هست

ولی بهتره قبل هفته ۳۶ بچرخه 

واسه سفالیک شدنش،  از زیر سینه تا زیر باسن رو گرم نگه دار و با پارچه پشمی یا پنبه ای ببند

شبا که جنین حرکت داره و بیداره، لامپو خاموش کن زیر شکم صدای قرآن بذار و با چراغ قوه چشمک زن نور بده. بهتره طاقباز یا لم داده نباشی

سجده های خیلی طولانی، الاکلنگ،  پروانه، چهاردست و پا، حرکت گربه، پیاده روی، پرهیز از سردی و سرما، پرهیز از ترشی و مواد قابض

پرهیز از لم دادن و طاقباز خوابیدن

سلام عزیزان،سلام رستا جون  کمک☺️ ۳۶ هفته هستم،حدود دو ماه قبل سونو دادم آب دور جنین ۱۹۰ بود گ ...

سلام عزیزم

ای بابا...  از ۱۹ اومده ۷...  همونطور که کم آبی فورا رو مایع اثر نمیذارن،  مصرف مایعاتم اثرش فوری نیست

تا میتونی مایعات مصرف کن و آب انواع میوه ها

دوستان میگن مصرف مایعات با خرما خیلی موثره.  مثلا یه دونه خرما یه جرعه آب یا آبمیوه... اینو انجام بده

و حتما سونوی داپلر بده و وضعیت خونرسانی شریان ها رو بررسی کن

سلام به رستاجان و همه ی دوستان لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی این روزا دودلم. من از تولد بچه ...

سلام عزیزم

زایمان طبیعی هرقدرم عارضه داشته باشه، به پای درصدی از عوارض سزارین نمیرسه

قبلا در مورد تدابیر بعد زایمان گفتیم.  بعد زایمان اگه زائو از آبزن های قابض و مواد غذایی گرم مزاج استفاده نکنه، در هرصورت دچار گشادی، هموروئید و خیلی مشکلات دیگه میشه

که اتفاقا این عوارض واسه سزارینی ها خیییلی بیشتره. چون بعد جراحی اندام های داخلی به شدت سرد میشن. افسردگی و سردمزاجی هم بهش اضافه میشه

پزشکی انتخاب کنید که تمیز بخیه بزنه.  اگه اکثرا ناراضی هستن چون تو بیمارستانای دولتی با ماماها زایمان میکنن.  یا پزشکشون واسه بخیه دقت لازم رو به خرج نمیده

سلام عزیز جان منم دقیقا مثل شما حسابی دو دلم میتونم،نمیتونم؟چون لگن خوبی هم ندارم.به قول دکتر بد ن ...

سلام عزیزم

تنبلی روده ها بعد سزارین به خاطر عوارض بیهوشی نیست.  به خاطر عوارض خود جراحیه

حین سزارین همه ی اندام های داخلی هم هوا میخورن و با کلی دخالت دست و بانداژ و ساکشن درگیر جسبندگی و جابه جا هم میشن و هیچ وقت به حالت قبل برنمیگردن...که به مرور باعث هموروئید میشه

کیفیت جراحی روی میزان نفخ یا هموروئید بعد زایمان اثرگذاره

با تکرار سزارین مشکل روده ها بیشترم میشه و علاوه بر همورویید ممکنه روده ها درگیر پولیپ هم بشن

در صورتی که بعد زایمان طبیعی اگه از آبزن قابض استفاده بشه این عوارض ایجاد و روده ها از حالت طبیعی خلقت خارج نمیشن

روی زیبایی هم حساسی میتونی به دکترت بگی بخیه های زیبایی واست بزنه

سلام خانوما من دو تا سزارین داشتم و ۲۴ هفته باردارم و فاصله زایمانم با سزارینم سه سال و ۱۱ ماه میشه ...

سلام عزیزم.  به سلامتی ان شاءالله

تصمیم جسورانه ای گرفتی🥰 ولی قبلش حتما بررسی های لازم رو انجام بده.  ماه ۸ از یه مرکز خیلی معتبر سونو داپلر و هفته آخر سونو بیوفیزیکال بده که ان شاءالله همه چی خوب پیش بره

مواظب فشارخون خودت و وزت بچه هم باش

واسه راهنمایی خصوصی پیام بده.  اینجا نمیشه لینک ارسال کرد

سلام عزیزم زایمان طبیعی هرقدرم عارضه داشته باشه، به پای درصدی از عوارض سزارین نمیرسه قبلا در مورد ...

ممنونم رستاجان آبزن های قابض از کی باید استفاده بشه و چه مدت؟ با این روش کاملا مثل قبل میشه؟

ممنون رستا جان از لطفت.

آبزن که گفتید همون ابیه که توش میشینن؟

من الانم میتونم استفاده کنم یا بی تاثیره؟

بعد مگه نمیگنتو ایام پریود حتی استحمام انجام نشه و آب به اندام های پایینی نرسع؟پس چیجوری بعد زایمان بشینیم توی اب؟

من بعد زایمان رو دو سه روز بعد زایمان برداشت کردم

منظورتون همین بود؟