2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733849 بازدید | 90151 پست
احساس میکنم شاید مدل سجده رو درست نمیرم، عین سجده عادی نمیتونم برم چون سایز شکمم اجازه نمیده، تا جای ...

زانوها باید تا حد امکان از هم باز بشن و باسن بالاتر از زانوها قرار بگیره 

بالش رو زیر آرنج و ساعد دست و سرت بذار

زنده باشی گلم🌺  هنوز درگیر زردیش هستیم ، دوروز بستری بود اومد پایین بعد دوروز دوباره رفت روی ...

سلام عزیزم.  خوبی؟ 

الهی... 😓 چقدر اذیت شدی😞

پلاکت بالا تو این سن میتونه به خاطر کم آبی بدن، یا خونگیری زیاد باشه.  پایین بودنش خطرناکه

مطمئنی عفونت ادراری داره؟؟؟  مگه بیمارستان بستری بود ازش تست ادرار نگرفتن؟ عکس آزمایششو میفرستی؟ 

شیر خودتو بهش میدی؟ 

اگه شیرخودتو میخوره،  مواد خنک و مفید کبد بخور که بیلی روبین سریعتر دفع شه و دفعات شیردهیشو خیلی بیشتر کن

آب سیب،  انجیر،  روغن زیتون، آلو،  ترنجبین،  شیرخشت،  کاسنی و... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم.  خوبی؟  الهی... 😓 چقدر اذیت شدی😞 پلاکت بالا تو این سن میتونه به خاطر کم آب ...

سلام گلم ممنون عزیزم ، چی بگم والا😓 

از کجا بفهمم کم آبه؟ شیر خوب میخوره، تقریبا هر یک و نیم تا دوساعت شیر میخوره 

آره شیر خودم میخوره

توی بیمارستان فقط آزمایش خون میگرفتن ،ادرار نگرفتن

باشه عکس میفرستم 

اینایی که گفتی تا جاییکه بتونم میخورم😖 

بنظرم همون عفونت ادرار داره ، آخه تند تند هم ادرار میکنه ،هر دوساعت که پوشک عوض کنم پوشکش سنگین و پره ،ربطی داره؟😬

اینم آزمایش خون ،یک صفحه دیگه هم داشت که چیز خاصی نبود فقط تیروئید و بیلی روبین اینا بود

این آزمایش خون به دکتر نشون دادیم گفت مشکلی نداره خوبه، گفتیم پلاکتش این همه بالاس گفت نه اشکالی نداره فقط ادرار آماده شد بیارین  ، بعدازظهر قراره ببریم

سلام عزیزم.  خوبی؟  الهی... 😓 چقدر اذیت شدی😞 پلاکت بالا تو این سن میتونه به خاطر کم آب ...

سلام رستا جان بچه م هفته ۳۳ بریچ امکان چرخیدن هست چ کارهایی باید انجام بدم بچرخه. سزارین بود بچه اولم ولی دومی دوس دارم طبیعی باشم ممنون جواب میدی🙏🙏🙏

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚

سلام عزیزان،سلام رستا جون 

کمک☺️

۳۶ هفته هستم،حدود دو ماه قبل سونو دادم آب دور جنین ۱۹۰ بود گفتن مایعات کمتر بخور،دو هفته قبل سونو دادم یکدفعه شد ۹۰ دکتر گفت شاید نشت داری و... ولی ندارم نمیدونم چطور متوجه بشم

امروز هم شد۷۷ ،خیلی کم شد

چیکار کنم مایع زیاد بشه؟

نشتی و چطور متوجه بشم؟

سلام به رستاجان و همه ی دوستان لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی این روزا دودلم. من از تولد بچه ی اولم که سز اورژانسی شدم تا حالا مصمم بودم به زایمان طبیعی چون اصلا از دردش نمی‌ترسم و تنها نگرانیم این بود که دوباره سز نشم ولی چند وقته همش مطالبی میخونم که نگرانم کرده. یا میگن ما طبیعی زایمان کردیم گشادی و بدشکلی واژن آوردیم و اصلا مثل قبل نمیشه یا میگن افتادگی رحم یا مثانه یا بواسیر و خلاصه خیلی چیزا که دارم فکرمیکنم من بخاطر اینکه زیر تیغ جراحی نرم میخوام طبیعی زایمان کنم اگه قرار باشه بعدا بخاطر چیزای دیگه برم عمل کنم خب از اول همون میرم سز دیگه چی کاریه. خواهش میکنم کسایی که تجربه زایمان طبیعی داشتین حقیقت رو بگین و کمکم کنید تا بهتر تصمیم بگیرم. راستی خیلی از اطرافیان هم میگن تو شکمت برش خورده دیگه چرا میخوای جای دیگه رو خراب کنی یه جا رو داغون کن دیگه😂🤦‍♀

سلام به رستاجان و همه ی دوستان لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی این روزا دودلم. من از تولد بچه ...

سلام عزیزم

زایمان طبیعی تو خلقت زن هست ،اگه با علم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد چه بسا سزارین خطرش بیشتر

من ویبک کردم دو سال پیش 

سلام به رستاجان و همه ی دوستان لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی این روزا دودلم. من از تولد بچه ...

به نظرم عوارض زایمان طبیعی هر چی باشه از سزارین کمتره 

و معمولا عوارض زایمان طبیعی به مرور زمان خوب میشه

سلام عزیزم زایمان طبیعی تو خلقت زن هست ،اگه با علم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد چه بسا سزارین خطرش بیشت ...

مممنونم لطفا اینم بگین که واژن و ناحیه تناسلی تغییری پیدا کرده؟ میدونم که بالاخره بعد زایمان دچار تغییرات میشه ولی بعدش کاملا برمیگرده؟

مممنونم لطفا اینم بگین که واژن و ناحیه تناسلی تغییری پیدا کرده؟ میدونم که بالاخره بعد زایمان دچار تغ ...

بخیه خوردم و بعد ده روز کاملا بهبود پیدا میکنه ،به مرور زمان هم میشه شکل اولش،بدون تغییری