2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
جفتم قدامیه، ۲۸ هفته و ۳ روز هستم، ترس کردم

ترس نداره عزیز

اگه میزان درد شدید نیست مشکلی نداره. بیشتر وقتا به خاطر کشیدگی رباطای رحمیه. ماه ۷ به بعد این دردا بیشتر میشن

سجده رو تا جایی که اذیت نیستی ادامه بده.  از روزی ۵ دقیقه شروع کن

روزی یه دقیقه بهش اضافه کن

ترس نداره عزیز اگه میزان درد شدید نیست مشکلی نداره. بیشتر وقتا به خاطر کشیدگی رباطای رحمیه. ماه ۷ ب ...

خب دقیقا عین چهار ماه اول که شیاف مصرف میکردم درددارم د تا واژنم تیر میکشه،میترسم نشکل ساز بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آنتی بیوتیک و آنتی هیستامینم مصرف نکن ترشحات بدنو خشک میکنه عفونت بدتر تو سینوسات میمونه و عفونی تر ...

اشتباه کردم آنتی بیوتیک و آنتی هیستامین که دکتر داد رو خوردم هیچ تاثیری نداشت

حتما بخور رو امتحات میکنم ان شاالله که هردومون زودتر خوب شیم

ممنون از محبتت عزیزم

سلام عزیز دل🌺 الحمدالله و به لطف خدا بله زایمان کردم، سلامت باشی گلم  چه تاپیک عالی داشتی فی ...

خداروشکرررررررر😍😘💕 

عزیزم حال پسر گلت چطوره؟؟ 

خودت رو به راه شدی؟؟ 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
خب دقیقا عین چهار ماه اول که شیاف مصرف میکردم درددارم د تا واژنم تیر میکشه،میترسم نشکل ساز بشه

نگفتی اوایل بارداری شیاف استفاده میکردی... 

اذیت میشی دست نگه دار تا هفته ۳۶_۳۵

استراحت کن و پتوی ضخیم بکش. اگه دردت ساکت نشد،  با پزشکت مشورت کن

سجده هیچ عارضه ای برات نداره. معمولا با شروع ماه ۷ و شروع وزنگیری جنین و بزرگتر شدن رحم،  تاندون ها کشیده میشن و درد و گرفتگی ایجاد میکنن.  ولی با استراحت و خوردن یه چایی داغ و گرم نگه داشتن بدن خوب میشه

به پهلو بخواب و استراحت کن

بخیه ها شکم و کلا حس میکنم دست ب هر جای شکمم دست میزنم درد میکنه

نگرانی یه سونو بده خیالت راحت شه😊

ولی درد شکمی فقط از رحم نیست... سردی به روده ها و رحم هم بشینه درگیر درد میشی

گرمیجات زیاد مصرف کن و شکم و کمرت رو گرم نگه دار و کیسه آب گرم بگیر

۳۱ سالمه  دوست دارم دوتا دیگه داشته باشم ان شاالله🙈

اگه میتونی ۴ تا با هم بزرگ کنی که ۲ تای دیگه پشت هم بیار

اگه نمیتونی، چن سال دست نگه دار،  بعد واسه ۲ بچه اقدام کن

اگه ان شاءالله سومی رو آوردی و فاصله دادی،  باید پنجمی رو هم بیاری که چهارمی تنها نباشه😅

اگه میتونی ۴ تا با هم بزرگ کنی که ۲ تای دیگه پشت هم بیار اگه نمیتونی، چن سال دست نگه دار،  بعد ...

راساش میترسم سنم بالا بره و نتونم ، هم اینکه کلا همسرمم چون خودش یه دونه بوده با ۷تا خواهر اینکه اصلا دوست نداره بچه ها تک باشن ...ان شاالله خدا توانش رو بده بهم،

نه دیگه همون ۴تا  تمام😅 چونه بی چونه

نگفتی اوایل بارداری شیاف استفاده میکردی...  اذیت میشی دست نگه دار تا هفته ۳۶_۳۵ استراحت کن و ...

خوابیدم بهتر شدم خداروشکر، باید این یه ماهم صبرکنم انشاالله تا اخر ماه هشتم

نگفتی اوایل بارداری شیاف استفاده میکردی...  اذیت میشی دست نگه دار تا هفته ۳۶_۳۵ استراحت کن و ...

خوابیدم بهتر شدم خداروشکر، باید این یه ماهم صبرکنم انشاالله تا اخر ماه هشتم

اگه میتونی ۴ تا با هم بزرگ کنی که ۲ تای دیگه پشت هم بیار اگه نمیتونی، چن سال دست نگه دار،  بعد ...

احساس میکنم شاید مدل سجده رو درست نمیرم، عین سجده عادی نمیتونم برم چون سایز شکمم اجازه نمیده، تا جایی که میشه پاهامو از هم باز میکنم و زیر سینم بالشت میزارم، درسته اینجوری؟

خداروشکرررررررر😍😘💕  عزیزم حال پسر گلت چطوره؟؟  خودت رو به راه شدی؟؟

زنده باشی گلم🌺 

هنوز درگیر زردیش هستیم ، دوروز بستری بود اومد پایین بعد دوروز دوباره رفت روی ۱۸ ،دستگاه گرفتیم اومد ۱۱ باز الان روی ۱۳ هست ، یک متخصص بردیم گفت بعد ۱۵ روز نباید زردی بچه بالا بره و شماهم توی دستگاه بذارین کار اشتباهه، اول باید علت مشخص بشه ، یا از زردی شیر مادره که اصلا کاریش نگیرین یا عفونت و مشکلات کبد و کلیه هست که باید درمان بشه ، آزمایش گرفتن باید شنبه جواب پیش دکتر ببرم ، ولی خودم نگاه کردم عفونت ادراری داره پلاکت خونش هم خیلی بالا بود 

خودمم نمیدونم بخیه هام افتادن نیوفتادن 🤔 اینقدر درگیر زردی و دکتر رفتن برای بچه ام که از خودم یادم رفته😶میگم بخیه ها بیوفتن من متوجه میشم ؟ فقط دوروز پیش یک نخ دیدم😅 چیز دیگه ای ندیدم و همچنان اذیتم😬  اونم چون یک دقیقه خونه بودم و وقت کردم عنبرنسارا دود کنم یکی افتاد 😐🤦🏼‍♀️گفتم اگه نیوفتاده برم دکتر بگم خودت بکش راحت شم🙄😬

راساش میترسم سنم بالا بره و نتونم ، هم اینکه کلا همسرمم چون خودش یه دونه بوده با ۷تا خواهر اینکه اصل ...

اگه ۴  تا میخوای و نمیتونی صبر کنی پس ان شاءالله باید همه رو پشت هم بیاری

بدترین ظلم به بچه فاصله سنی زیادی با خواهربرادراش پیدا کرده باشه

این بچه ها از نظر عاطفی خیلی آسیب می بینن