2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم میشه این دکتر را بفرمایید منم مشهدم دنبال دکتری که طبیعی بعد از سزارین انجام بده

سلام مشهد دکتر آیتی  ویبک ۱ و حتی ویبک ۲و ۳ انجام میدن بسیار متبحر و مذهبی و متدین هستن و تعریف بیشتری ازشون شنیدم.دکتر اکرم جنابی هم ویبک انجام‌ میده. ولی الویت با دکتر آیتی بذارین

سلام به دوستان و رستا جون

ایشالا قراره ویبک ۱ انجام بدم

یه راهنمایی میخواستم من پایان ۳۶ هفته رفتم دکتر معاینه دگنی انجام داد گفت عالیه برای الان یک سانت راحت باز شده رحمت و بهم گفت ک پیاده روی رو زیاد انجام بده و....

من تو زایمان اولم یدونه انقباض هم نداشتم به اصطلاح ماه درد نداشتم اصلا الان هم همینم ۳۶ هفته و ۳ روز هستم ولی انگار نه انگار فقط واژنم درد میکنه

چندتا سوال داشتم یکی اینکه شروع دردها مهمتره یا نرم شدن دهانه رحم و باز شدنش؟

دوم اینکه من خیلی پیاده روی نمیتونم بکنم چون سیاتیک دارم‌...چی جایگزین کنم ؟

وزن جنین هم پایان ۳۶ هفته با پریودی ۲۹۰۰ بود  زیاد نیست؟؟

دکترم هم خانم امیر ابادی هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم سونو دادی؟  وزنشو چک کردی؟  اکثر مواقع بین کوچیکی شکم و وزن جنین یا میزان مایع ...

مادرشوهرم میگه پهلوهات پهن شده، تو پهلوهات میچرخه، اخرین سونویی که دادم آنومالی بوده که 240 گرم بوده، قراره اخر ماه برم سونو وزن جنین، دکترمم دو هفته پیش معاینه کرد گفت سایز شکمت عالیه، رحمم سانت زد، چیزی نگفت، چون دست تنهام نوزاد ریز و ضعیف اذیتم میکنه

سلام عزیزم پسرم از ۳ ماهگی شیرخشک نئوکیت مصرف میکنه بله عزیز.  خداروشکر عوارض و علائم آلرژیشو ...

سلام رستاجان. ممنون عزیزم

من سر پسر اولم، چون رژیم‌ میگرفتم، شیرم یه مقدار ضعیف شده بود، اما خداروشکر زیاد بود. اوایل که فهمیدیم آلرژی داره برای کمکی، هر شیری رو امتحان کردیم بهش نساخت. شیر الکر هم گرفتیم با اون بد نبود اما ترش میکرد و رفلاکسش تشدید شده بود که دیگه بیخیال شیرخشک شدم و رژیم سفت و سختم رو تا یکسال و سه ماهگیش ادامه دادم و توی این فاصله، سه بار حجامت براش انجام دادم که خیلی تاثیر داشت توی روند بهبودیش. بعد از ۱۵ماهگیش شیر بز رو بهش دادیم که خداروشکر بهش ساخت و شیر خودم رو قطع کردم.

این پسرم آرومتر و صبورتره، ولی واقعا خودم دیگه توانش رو نداشتم مجدد رژیم بگیرم، چون خیلی ضعیف تر از قبل شدم‌. براش شیربز محلی رو امتحان کردیم، انگار براش سنگین بود و نمیتونست خوب هضم کنه. با اینکه با آب رقیق میکردیم

براش شیرخشک پپتی جونیور هم خریدیم، بیقرار شد و رفلاکسش تشدید شد. دیگه طبق تجربه قبلی نئو و الکر رو براش امتحان نکردیم. مجبورم مجدد رژیم بگیرم، خدا بهم صبر بده😄

ان شاءالله منم بهار، پایان چهارماهگیش براش حجامت انجام میدم

خیلی ممنونم از پاسختون دوست جونا یعنی شما به کوچولوهای خودتون هم مولتی ویتامین و آهن و ...نمیدید؟؟ ...

سلام عزیزم. من خودم که مصرف نمیکنم، سعی میکنم با مواد غذایی و بصورت طبیعی تامین کنم.

به پسر اولم نه قطره آد دادم و نه آهن و مولتی ویتامین. اوایلش همه سرزنش میکردن، چون به خاطر آلرژیش هم یه خرده ریزه میزه بود. ولی من مقاومت کردم

جالبه الان که سال و ۳ماهش شده ماشاالله از بچه های همسن و سالش که توی اقوام و آشناها و دوستان بودن و مقایسه میشدن، تپلتر و سرحالتر و قدبلندتر و زبر و زرنگ تره(با اینکه من و باباش جثه درشت و قد بلندی هم نداریم) ضمن اینکه پسرم خیلی خیلی کمتر از بقیه شون مریض میشد و مریض میشه. الان فاکتورای خونیش نرماله الحمدلله.

واسه این پسرم هم همین رویه رو پیش گرفتم.

ولی لازمه بگم که ما روغن مصرفیمون فقط زیتون و ارده کنجد و روغن حیوانی هست و زیاد به پسرم بادام درختی و خرما و ارده و کنجد و میوه میدم. وقتی به غذا افتاده بود هم مرتب براش آبگوشت جوجه خروس محلی و بلدرچین و... درست میکردم.

خیلی ممنونم از پاسختون دوست جونا یعنی شما به کوچولوهای خودتون هم مولتی ویتامین و آهن و ...نمیدید؟؟ ...

درمورد لبنیات هم که گفتی، اگر از گاو کاملا خونگی و محلی لبنیات تامین شده باشه هیچ مشکلی نیست. منتها در حد اعتدال و با توجه به مزاج شخص باید مصرف بشه. شیرمحلی پرچرب خودش یه دارو محسوب میشه برای خیلی از مشکلات و بعضی از مزاج ها. گوشت گوساله هم مصرفش از جانب معصومین تاکید شده و اگر محلی باشه، خیلی هم مفیده البته اونم در حد اعتدال. اون چیزی که مذموم هست، مصرف گوشت گاو پیر هست که بیماری زاست. اما در کل اون تبلیغاتی که میشه و بصورت اغراق آمیزی میگن کلسیم فقط از لبنیات تامین میشه و... یه دروغ بزرگه. بیشترین مقدار کلسیم توی بادام و انجیر و سویق سنجد و کنجد و پیازچه و... هست که حتی اگر لبنیات اصل هم کم مصرف بشه، با همینا تامین میشه. اما لبنیات صنعتی نه تنها سودی نداره بلکه خیلی هم مضر هست و مشکلات عدیده ای ایجاد میکنه

سلام عزیزم.  خوبی؟  چن ماهه این مشکلو داری؟  شما باید تحت نظر طب اسلامی باشی عزیز و ...

سلام عزیزم 

رستا جان من شدیدا سرما خوردم گ سینوس هام عفونت کرده

جوری که تنفس از راه بینی واقعا برام سخت شده

از اونجایی که قرص تیرویید و قند میخورم هم دفع پروتیین دارم، ممنوعیت غذایی هم دارم

دکتر برام آزیترومایسین و ستریزین نوشته، شبی یکی اما هیچ تغییری تو بهبودم نداشته

ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری شما و دوستان راهنماییم کنید 🌿🌱

سلام رستا جان و دوستان عزیز

۱۸ روز از  زایمانم میگذره 

امکانش هست ک بخیه های داخلی باز بشن؟

وقتی میخوام از حالت دراز کشیده بلندشم یکم درد احساس میکنم از سزارینم ۹ سال میگذره بخیه های بیرونی هیچ مشکلی ندارن تقریبا تبدیل ب یه خط شده

درمورد لبنیات هم که گفتی، اگر از گاو کاملا خونگی و محلی لبنیات تامین شده باشه هیچ مشکلی نیست. منتها ...

ممنون عزیزم لطف کردی

با این اوصاف بنظرم ادامه بدم با دادن شیر گاو

ممنون از وقتی که گذاشتی

سلام عزیزم از بعد زایمان دوم که ویبک شدم شروع شد  ممنونم ازت بابت شماره ها حتما تماس میگیرم ...

سلام عزیزم

سویق عدس داروی گیاهی نیست و بدون هیچ محدودیتی میتونی مصرف کنی

الان وضعیتت چطوره؟  بهتر نشدی؟ 

سلام عزیزم سویق عدس داروی گیاهی نیست و بدون هیچ محدودیتی میتونی مصرف کنی

سلام عزیزم

بعد از مدتها قرص دوفاستون رو گیر آوردم بعد از سه روز مصرف الحمدلله خونریزیم قطع شده، حالا یه مدت اینو ادامه بدم ببینم چی میشه

سویق عدس گرفتم،چطور مصرف کنم؟آدم خَف میکنه🤣