2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
امیدوار باش ناامیدی از شیطانه..توی اینترنت ماما ماندانا سیادت میگه تاریخ زایمان اسمش مشخصه تاریخ احت ...

کلا انرژی ام رفته

هوا هم که سرد شد میترسم برم پیاده روی بچه تو شکمم سرما بخوره

حالا تو خونه ای ها رو انجام میدم ایشالله که بشه

...
سلام عزیزم.  خوبی؟  از یه مرکز معتبر سونو داپلر بده فعلا اون چیزی که مهمه سلامتی بچه ست. ...

سلام عزیز

دکتر گفت داپلر نیاز نیست چون جفت خلفی 

فقط شنبه دوباره برا وزن و مایع سونو میدم،فعلا میخورم بچه وزن بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم.  خوبی؟  خداروشکر که سفالیک بوده و خونرسانی و جفتش مشکلی نداشته🥰 وزنش واس ...

سلام رستاجان منم همین سوالو دارم دیروز رفتم سونو داپلر خداروشکر همه چیزش خوب بود ولی مایع آمونیاک ۱۰بود که گفت حداقل نرماله و وزنشم تو هفته ۳۳ ۱۶۰۰ بود که بردم پیش دکترم گفت کمی پایینه وزنش برو دوباره سونو داپلر بده اینبار برای بررسی شریان ها و خونرسانی که ببینیم وزنش از مشکل خونرسانی نباشه که دوباره رفتم سونو دادم گفت همه چیز نرماله. برام لیدی میل نوشت که بخورم و گفت مایعاتم زیاد بخور. حالا به نظر شما مایع آمونیاک و وزنش خیلی پائینه؟

سلام به همه ی خانوم گلا

اعیادتون مبارک باشه☺😍

دوستان یه سوال فنی داشتم

ازونجایی که ما مامان هستیم و باید مراقب خودمون هم باشیم☺شما چه مکمل‌ها و دمنوشها وکلا چه چیزهایی برای دوپینگ کردن بدنتون استفاده میکنید؟

من تنها چیزی که میخورم قرص پریناتال دانا هست هفته ای دو سه بار.قصد بارداری هم دارم خدا بخواد البته الان نه،مثلا چند ماه دیگه

بعد اینکه من دندونام خیلی خراب میشه:( معجونی چیری واسه دندون نیست؟

پسرم یه سالو نیمشه دارم شیر میدم

البته هنوز در مورد مدت شیردهی تصمیم نگرفتم ولی نی نی کلا خیلی وابسته به شیره

سلام به همه ی خانوم گلا اعیادتون مبارک باشه☺😍 دوستان یه سوال فنی داشتم ازونجایی که ما مامان هستی ...

سلام عزیزم

درمورد رسیدگی قبل بارداری برو دکتر چون بچه شیر میدی مکمل بگیر،من سه ماه باردار بودم که بچه رو تو بیست ماهگی از شیر گرفتم خیلی هم راضی بودم

سلام عزیزان صبح بخیر

یه موضوعی تازگی‌ها باب شده،سونو گرافی سن جنین و  یک هفته کمتر میزنه و دکتر میگه وزن بچه کمه،معمولا تو ۳۴ هفته به بعد

برا خودم ،زنداداشم و چند نفر دیگه پیش اومد

بعضی از دکترا قرص میدن برا کاهش انقباض و عقب انداختن زایمان،بعضی دیگه داروهایی برا چاقی جنین

نظرتون چیه؟؟اصلا نیازی به استفاده از این داروها هست؟عوارض نداره؟

اگه یک درصد حرفشون درست باشه چه اشکالی داره بچه با وزن کم بدنیا بیاد؟

لطفا راهنمایی کنید و از تجربه زایمان هاتون ،وزن بچه  و هفته زایمان بگید

سلام عزیزان صبح بخیر یه موضوعی تازگی‌ها باب شده،سونو گرافی سن جنین و  یک هفته کمتر میزنه و دکت ...

سلام خانمی منم نمیدونم والا انگار برای خودشون کاسبی راه انداختن این میفرسته اونجا اون میفرسته اینجا. انقدرم هزینه سونو بالاست که آدم کم میاره. برای من سونو سن جنین رو ۳۱هفته زده با وزن ۱۶۰۰ ولی من ۳۳هفته رو تموم کردم. سر پسرم هفته ۳۷وزنش رو زده بود ۲۹۰۰ ولی هفته ۴۰رو تموم کرده بود به دنیا اومد ۲۷۰۰ یعنی اصلا نمیشه بهشون اعتماد کنی. لطفا اگه کسی بهش گفتن وزن جنین پایینه بیاد تجربشو اینجا بگه که چند کیلو به دنیا اومد ممنون میشم واقعا🙏

سلام خانمی منم نمیدونم والا انگار برای خودشون کاسبی راه انداختن این میفرسته اونجا اون میفرسته اینجا. ...

یا خدا، من الان یه هفته است کرونا گرفتم و تا دارو مصرف نکردم علایمم کاهش پیدا نکرد، کای ضعیف شدم، 27 هفته هم هستم، فک کنم جنین منم کم وزن باشه

ممنونم عزیزم، خیلی با حرفات بهم آرامش دادی      

قربونت عزیزم.  آروم باش و همه چیزو به خدا بسپر

از دعای این ماه و مخصوصا ماه رمضان غافل نشو

همه چی بخواه... 

سجده های طولانی، الاکلنگ و پروانه رو شروع کن. از سردی و سرما پرهیز کن. جای سرد نشین و از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

مصرف مواد خیلی سرد هم ممنوع

روغنمالی شکم با روغن زیتون رو هم میتونی شروع کنی

ان شاءالله خاطره ی شیرین ویبکت تو تاپیک ثبت بشه🥰

چه خوب که در کنار مامان های اینجا هستی و جواب سوالاتشون رو تا حد امکان میدی، امیدوارم همیشه سلامت و ...

قربونت عزیز...  کاری نکردم

زایمان اولمو به خاطری ناآگاهی خودم و استرس بیمورد پزشکا سزارین شدم.  هربار می بینم مادری رو با وجود خونرسانی نرمال از ریزی بچه ش میترسونن، همه ی روزای سخت بعد سزارینم برام تداعی میشه

سونو داپلر واسه هر مادری که قصد زایمان طبیعی داره،  واجبه

وقتی داپلر نرماله،  نباید تسلیم حرفای صد من یه غاز پزشکا شد

هیچی واسه یه مادر بدتر از استرس نیست! 

ان شاءالله همیشه تنتون سالم،  دلتون شاد و وجودتون سرشار از آرامش باشه❤

من امروز اومدم برای اخرین ویزیت پیش دکترم با اینکه گفت شکم و دهانه رحم نرم هستش و یک سانت هم بازه ام ...

سلام عزیزم

دقیقا چن هفته و روزی؟ 

هفته آخر به سونو بیوفیزیکال بده،  اگه همه چی نرمال بود میتونی صبر کنی

واسه پایین اومدن بچه،  اندام های تحتانی باید گرم بشن و پیاده روی طولانی مدت داشته باشی.  ترجیحا پنگوئنی و مسیر شیبدار

سجده های طولانی با پاهای باز،  اسکات و گربه هم خوبه

رابطه کامل هم داشته باش بدون هیچ فشاری به بچه

روغن سیاهدونه و دمنوش تخم شوید هم استفاده نکن

دمنوش چایی کوهی بخور

گلاب دو آتیشه

خاکشیر+روغن بادوم رو ادامه بده

رطب

دود اسپند+کندر رو به دهانه رحم برسون

روی کیسه آب گرم بشین 

و... 

کلا انرژی ام رفته هوا هم که سرد شد میترسم برم پیاده روی بچه تو شکمم سرما بخوره حالا تو خونه ای ها ...

وقتایی که بچه بیداره، تو خونه پنگوئنی و ضربدار راه برو + چرخش کمر با راست و چپ

گرمی پایین تنه رو پایین اومدن بچه موثره

از حرکات جهشی و تند هم پرهیز کن

ولی بیشتر سیر زایمان هورمونیه.  به بدنت فرصت بده

شما اگه شرایطت نرمال بود،  ۷ اسفند نرو بیمارستان.  روز قبلش یه سونو بیوفیزیکال بده

سلام عزیز دکتر گفت داپلر نیاز نیست چون جفت خلفی  فقط شنبه دوباره برا وزن و مایع سونو میدم،فعل ...

سلام عزیزم. فقط بحث بررسی چسبندگی جفت نیست

باید حتما داپلر بدی ببینی تاخیر رشد ۱ هفته ای بچه به خاطر ریز بودنشه یا نرمال نبودن خونرسانی!

این سونو در شرایط شما ضروریه. کیفیت خونرسانی شریان های رحمی باید بررسی بشه

سلام رستاجان منم همین سوالو دارم دیروز رفتم سونو داپلر خداروشکر همه چیزش خوب بود ولی مایع آمونیاک ۱۰ ...

سلام عزیزم

میزان مایع آمنیوتیکت کم شده اما هنوز تو رنج نرماله

تا میتونی مایعات مصرف کن.  دوستان توصیه میکنن به خوردن آب با خرما.  یه دونه خرما بعدش آب.  دوباره خرما و تکرار آب... 

همینطور ادامه بده ان شاءالله مایعت نرمال شه

واسه وزنشم لیدی میل نخور. گوارشتم به هم می ریزه

از محصولات آی بانو استفاده کن. سـِرِمام و فرنیوه چهارمغز رو واسه وزن گرفتن بچه توصیه میکنن و خیلی هم موثره

چن هفته مصرف کن کاهش وزنش جبران شد قطع کن بچه خیلی درشت نشه

سلام به همه ی خانوم گلا اعیادتون مبارک باشه☺😍 دوستان یه سوال فنی داشتم ازونجایی که ما مامان هستی ...

سلام عزیزم

اعیاد بر شما هم مبارک

پریناتال رو کنار بذارید و از محصولات طبیعی استفاده کنید

آی بانو محصولات متنوعی برای تقویت بدن، افزایش شیر و محافظت از دندون داره

سمنوی خونگی هم خیلی خوبه