2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام جان.ممنون که حالمو پرسیدی     آره رفتم سونو، خداروشکر چسبندگی نبود، آیتم ها هم نرمال ...

سلام عزیزم.  خوبی؟ 

خداروشکر که سفالیک بوده و خونرسانی و جفتش مشکلی نداشته🥰

وزنش واسه این هفته که خوب بوده.  چرا گفته پایینه؟؟؟😒

اگه مرکز معتبر رفتی و خونرسانی خوب بوده،  نگران نباش

اصصصلا شیرینی جات مصنوعی و ماکارونی نخور. خونت غلیظ میشه واسه زایمانت خوب نیست.

اگه میخوای واسه وزن گرفتنش چیزی مصرف کنی، محصولات آی بانو رو تهیه کن.  تا جایی که یادمه محصول «سِرِمام» رو واسه وزن گرفتن جنین مصرف میکردن و خییییلی خوب جواب میداد. 

ولی اگه من بودم و خونرسانی نرمال بود، واسه وزنش تلاش نمیکردم😁 

در حدی به خودت برس که بچه ۳ کیلو دنیا بیاد. بعد ۲ سزارین ریسکه بخوای بچه رو چاق کنی😂

خدا لطف کرده بچه رو درشت نکرده،  سر صبر و بدون نگرانی بچه ت دنیا بیاد😇

۲ بچه قبلتم که درشت نبودن

واسه اطمینان میتونی داپلر رو از یه مرکز معتبر تکرار کنی. ولی بازم میگم...  وزنش واسه این هفته خوبه

راستی جنسیتش قطعی دختر شد؟ 😍🤩

سلام جان.ممنون که حالمو پرسیدی     آره رفتم سونو، خداروشکر چسبندگی نبود، آیتم ها هم نرمال ...

یه چیزی ام هست...  دکترایی که دست به تیغن و رادیولوژیستایی که رد بخیه رو شکم مادر می بینن و سزارین رو قطعی میدونن، از جنین تپل و چاق استقبال میکنن و تا بچه رو با وزن ۳۵٠٠ به بالا تصور نکنن،  راضی نمیشن😁به ژنتیکم هیچ اهمیتی نمیدن

و نمیدونن که شمام قصدت ویبکه!!! 

فرض رو بر این میگیرن که انتهای هفته ۳۸ میخوای سز شی... پس میگن بچه ریزه که به خودت برسی بچه ی ۳۸ هفته ای سزارینی رو با وزن خوب دنیا بیاری😂

ان شاءالله که این سری خاطره ی شیرین ویبکت رو واسمون بذاری😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم.  خوبی؟  خداروشکر که سفالیک بوده و خونرسانی و جفتش مشکلی نداشته🥰 وزنش واس ...

عزیزم، مشکلی از بابت جفت نبود وبه گفته ی دکتر همه موارد نرماله.

اتفاقاً یکی از سونولوژیست های معروف و معتبری هم هست.

هزینه ی بالایی داره ،داپلر۱٫۳۰۰ شد ، و به نظرم فقط به خاطر وزن تکرار نکنم.

نزدیک به هفته های آخر ،یه سونوی معمولی جوابگو نیست؟

آره جان،جنسیت دختره ،و دخترکم هم خیلی ذوق خواهر دار شدن رو داره.  

میمونه پسرم که یکی یکدونه شده.  

جالب بود برام پرسیدم، اصلشو دارم مادرم خودش درست میکنه، فقط اول باید برم پیش ارتوپد ببینم نظرش راجع ...

ان شاءالله هرچی خیره واست پیش بیاد🥰

ولی اطبای سنتی قدیم،  مادری که به صورت مزمن بیمار بود رو میگفتن باردار شو، زایمان کن خوب میشی

چون حین زایمان طبیعی،  فضولات رسوب کرده ی چندین ساله و بیماری زا از بدن مادر دفع میشه و سلول های بنیادی از جفت وارد خون مادر میشه که خاصیت جوان کنندگی و درمانی داره

مثلا خدایی نکرده مادر در شرف بیماری های صعب العلاج یا لاعلاج باشه،  بعد زایمان طبیعی درمان میشه

برعکس سزارین... 

واسه زایمان طبیعی همه ی تلاشت رو بکن و نتیجه رو به خدا بسپر... ❤

یه چیزی ام هست...  دکترایی که دست به تیغن و رادیولوژیستایی که رد بخیه رو شکم مادر می بینن و سزا ...

آره، شاید هم یه احتمال اینه، آخه یجور گفت دخترت پهلوون نیست ،فکر کردم چقدررررر کمبود وزن نسبت به هفته داشته باشه!!!

آخ گفتی! خیلی دلم میخواد سزارین نشم ، خیلی ها از همراهی دکتر امیرآبادی تعریف میکنن مخصوصا برای ویبک ۲ ،

ولی من با دو بچه شرایطم خیلی سخت میشه بخوام برای زایمان ،تهران بیام ، آخه حتی معلوم هم نیست که زایمان طبیعی چه موقع انجام میشه! که بخوام برای اومدن برنامه بچینم.

فعلا توکل بر خدا میکنم ببینم ،چطور میشه ، خیلی فکرم درگیره،

دوستان مهربونم ،دعام کنید .

عزیزم، مشکلی از بابت جفت نبود وبه گفته ی دکتر همه موارد نرماله. اتفاقاً یکی از سونولوژیست های معروف ...

حالا که مرکزش معتبر بوده، اصلا نگران نباش

وزنشم کاملا نرماله.  میگن ریزه چون اکثر کیساشون سزارینی هستن و ۳۸ هفته زایمان میکنن

مهم خونرسانیه که خداروشکر خوب بوده

واسه سونوی بعدی بذار هفته آخر سونو بیوفیزیکال بده

تا اون وقتم مراقب فشارخون خودت و حرکات بچه باش... 

والا منم ذوق نی نی دخترت رو دارم😍 چه برسه به دخترت که داره خواهردار میشه😅

خواهر واسه دختر اوجب واجبات تربیت و آرامش روح و روانه😇

خدا فرزندانت رو واسه خودش و اهل بیتش(ع) حفظ کنه❤

ان شاءالله این سری موفق به ویبک بشی،  به شکرانه ش یه داداشم واسه پسرت بیاری😇😅

آره، شاید هم یه احتمال اینه، آخه یجور گفت دخترت پهلوون نیست ،فکر کردم چقدررررر کمبود وزن نسبت به هفت ...

ذهنت رو از همه ی افکار و نگرانی ها خالی کن و ببر محضر خدا و اهل بیت(ع)... باهاشون درد دل کن. از نگرانی هات بگو،  طلب کمک کن. هرچیزی که از زایمانت و ویژگی های ظاهری و باطنی بچه ت میخوای فقط از خودشون بخواه... و خیلی ریز و دقیق بخواه

بارداری و مستجاب الدعوه... استفاده کن

زایمانت رو هم تماما به خدا و اهل بیت(ع) بسپر... وقتی میسپری خودشون خیر رو به دلت میندازن و هرچی که پیش بیاد دلت آرومه... 

سلام هدیه جان ،خوبی، بچه هات چطورن؟  عزیزم از آمل بودی درسته ؟ دکتر موافقت تو شهر خودته یا شهر ...

سلام خواهر.منم ساریم.اگر یکی سزارین داشتی دکتر طبرستانی قبول میکرد ویبک .اما چون ۲بارشدی قبول نمیکنه.ولی قبلا توی فیلم اینستا مرکز مامایی ارامش که برای ماما مسیح پور هست دیدم که خانمی پیش دکتر ابطحی بعد ۲تا سزارین موفق ب طبیعی شد.البته دوست خودم بعد ۲تا سزارین هفته۳۸_۳۹ رفت پیش دکتر ابطحی گفتبخاطر سایز لگنت و وزن بچه ۵۰ درصد احتمال هست یکی دوبارهم پیش ماما مسیح پور معاینه کرد اونم همینو گف و سزارین شد.میخوای شما یسر پیش دکتر ابطحی یا مرکز مامایی ارامش برو ببین چی میگن ادرسش ساری توی قارن یا فرهنگ هست توی اینترنت بزنی دقیق میاد. ان شاءالله موفق ب ویبک بشی پناه برخدا

سلام خواهر.منم ساریم.اگر یکی سزارین داشتی دکتر طبرستانی قبول میکرد ویبک .اما چون ۲بارشدی قبول نمیکنه ...

سلام ، بله ،یکی از دوستان تاپیک هم با طبرستانی ویبک ۱ شده، 

چه خوب که این دکتر رو بهم معرفی کردی حتما تماس میگیرم ببینم قبول میکنن ویبک دو یا نه.

دکتری که خودم تحت نظرش هستم فعلا دکتر مهناز قلی‌پور هست که با ویبک یک مخالف نیست ولی دو رو ریسک می‌دونه.

حالا که مرکزش معتبر بوده، اصلا نگران نباش وزنشم کاملا نرماله.  میگن ریزه چون اکثر کیساشون سزار ...

چه خوب که در کنار مامان های اینجا هستی و جواب سوالاتشون رو تا حد امکان میدی، امیدوارم همیشه سلامت و سرزنده باشی خواهرجان.

ان شاالله قسمت شما هم یه نی نی خواهر واسه دخترک باهوش و زیبات باشه.  

من امروز اومدم برای اخرین ویزیت پیش دکترم با اینکه گفت شکم و دهانه رحم نرم هستش و یک سانت هم بازه اما بعدش کلی ناامیدم کرد و گفت بچه خیلی بالاس امکان نداره فعلا به دنیا بیاد برای ۷ اسفند نامه سزارین داد اگر به خودم باشه بیشتر صبر میکنم اما همسرم اجازه نمیده تا جایی که حرف زدیم

حالا بنظرتون تو این یه هفته چکار کنم بچه بیاد پایین و بتونم انشالله ویبک کنم؟از  خوردنی ها ناشتا خاکشیر و شبها جوشونده تخم شوید رو انجام میدم گل مغربی هم شبی دوتا میذارم شکم و کمر هم با روغن سیاهدونه و زیتون ماساژ میدم هرشب 

سجده های طولانی هم روی هم رفته روزی دو ساعت حدودا انجام میدم 

دیگه چیکار کنم بنظرتون؟ امیدوار باشم یا تسلیم بشم؟

...
اگه مغزش رشد نکرده بود چرا سایز دور سرش نرمال بود؟  رشد اندام هاش حین تولد در بهترین حالت ممکن ...

بله گفتم رحمم رو پاکسازی و گرم کنم. هر اتفاقی که افتاده فقط خدا بهش عالم بوده چند شب پیشش بهش آمپول پوکی استخوان زده بودند

من امروز اومدم برای اخرین ویزیت پیش دکترم با اینکه گفت شکم و دهانه رحم نرم هستش و یک سانت هم بازه ام ...

امیدوار باش ناامیدی از شیطانه..توی اینترنت ماما ماندانا سیادت میگه تاریخ زایمان اسمش مشخصه تاریخ احتمالی زایمان و۵۰درصدبعد از این تاریخ زایمان میکنن.ان شاءالله میتونی ویبک کنی حرکات ۴دست وپا و پیاده روی الاکلنگ و پروانه بیشتر انجام بده ان شاءالله راه گشا باشه