2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
آره بابلیم ولی بابل زندگی نمیکنم.دکتر خودم وقتی میام بابل لطفی هست.ولی از زایمان طبیعی حسن زاده هم ت ...

دکتر لطفی هم جزو دکترهای خوب هست، مشکل اینجاست که دکتر موافق ویبک اصلا نیست ،طبیعی رو قطعاً همه ی دکترها انجام میدن، ویبک رو سخت قبول میکنن عده‌ای محدود، ویبک دو رو هیچ کس.

یه دوازده نفری سراغ دارم که دکتر حسن زاده سزارینشون کرده،😁

لابد تو بیمارستان های آموزشی دولتی ،طبیعی زایمان میگیره.

ولی وقتی اینکه حالت عفونت ساده رو تشخیص نمیدن از حالت سالم، به نظر شخصی و تجربه من قابل اعتماد نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانما.من ۳۱ هفته هستم و ۵ سال پیش سزارین شدم.الان خیلی دلم میخواد ویبک بشم از اول هم تحت نظر دکتر امیرابادی بودم ...ایشون قبلا انصاری میرفتن ولی الان فقط لاله و نیکان میرن که بیمه نیروهای مسلح قبول نمیکنه این دوتا بیمارستان....

پیشنهادتون چیه با ایشون ادامه بدم این دوماه رو یا دکترم رو عوض بکنم و اینکه پیشنهادتون کدوم دکتر هست برای ویبک که بیاد بالاسر مریض و وقت بذاره و....

تاریخ زایمانم هم ۲۹ اسفند اخر چهل هفتگیه😶‍🌫️😶‍🌫️

اگه شماره ای از لیلا تبریزیان داری،لطف کن بزار،چون هرچقدر میگردم،نه آدرس نه شماره پیدا نمیشه.راستش م ...

بعدازظهر با این شماره تماس بگیر بهت وقت میدن

09031782181

آدرس دقیقم از خودشون بگیر

سلام خانما.من ۳۱ هفته هستم و ۵ سال پیش سزارین شدم.الان خیلی دلم میخواد ویبک بشم از اول هم تحت نظر دک ...

سلام عزیز

تا جایی که اطلاع دارم، نیروهای مسلح با نیکان غرب قرارداد داره

یکی از دوستام پارسال اونجا زایمان کرد. تماس بگیر هزینه ها رو بپرس

اگرم نداشت ، باید ببینی بیمه ت با کدوم بیمارستانا قرارداد داره و در چه حد میتونی هزینه کنی، اون وقت انتخاب پزشک و بیمارستانت ساده میشه

سلام خانما میشه راهنمائیم کنید

من با پزشکم صحبت کردم برای ویبک اولا که گفت اگه همه چیز خوب پیش بره و دردات به صورت طبیعی شروع بشن همراهیت میکنم دوما گفت اگه بری بیمارستان خصوصی میتونم بیام بالای سرت ولی تو بیمارستان دولتی معلوم نیست زمان زایمان تو پزشک آنکال من باشم یا کس دیگه. بعدشم گفت چون شرایط تو خاصه و باید اتاق عمل هم آماده باشه و بخوری به شب بیمارستان خصوصی خوب نمیتونه سرویس بده چون ساعت ۱۰شب دکتر بیهوشی و نمیدونم اتاق عمل تعطیل میشه تا زنگ بزنن و بیاد طول میکشه خطرناکه ولی بیمارستان دولتی ۲۴ساعت همه متخصص ها هستن. نمیدونم چیکارکنم بخدا میترسم موقع زایمانم پزشک آنکال کس دیگه باشه و بگه ببرینش سزارین

سلام عزیزم خدا رو شکر که موفق شدی... متوجه نشدم. بعد ویبک جراحی شده و بخیه های شکمیت میسوزه؟ یا ب ...

سلام عزیزم خدا قوت ، ممنون از پاسخ گوییت 

متاسفانه بعد از ویبک خون ریزیم قطع نشد و فهمیدن سرویکس پاره شده دوباره رفتم اتاق عمل 

خیلی زیاد خون از دست دادم 

الان بخیه های زایمان طبیعی سوزش گرفته 

عنبرنسا دود می کردم 

ممنون اینارو انجام میدم آن شاالله خوب شه 

برام دعا کنید 

سلام عزیزم خدا رو شکر که موفق شدی... متوجه نشدم. بعد ویبک جراحی شده و بخیه های شکمیت میسوزه؟ یا ب ...

رفتم دکتر دو هفته بعد زایمان گره های بخیه رو قیچی کردن گفتن جوش خورده عفونت هم نداره 

ولی این سوزش چند وقت بعد شروع شد فقط هم یکی از بخیه هاست حس می کنم 

سلام خانما میشه راهنمائیم کنید من با پزشکم صحبت کردم برای ویبک اولا که گفت اگه همه چیز خوب پیش بره ...

عزیزم نمیدونم چند هفته ای 

ولی دکتر من هم انقدر اما و اگر آورد برام آخر هم ماه آخر گفت انجام نمیدم برو پیش یکی دیگه خیلی اذیت شدم 

اگر میتونید باهاش دقیق حرف بزنید یهو تنهاتون نذاره 

آن شاالله که خیر

سلام عزیز تبریک میگم بهتون مامان خانم قهرمان از تجربه و خاطره ویبکت بگو. با کدوم دکتر بودی کدوم شه ...

سلام عزیزم ، ممنون از محبتتون 

ماشاالله این تاپیک پر از مادرهای قهرمان ، شرمندم نکنید .

من از تجربه و کمک های رستا جون و دوستان خیلی استفاده کردم ، دکترم منیر اوج بود که یهو ماه آخر گفتن برو پیش دکتر ترکستانی منم چون سرشون خیلی شلوغ بود دوست نداشتم برم ، خیلی تصمیم گیری سخت شد ، رفتم پیش خانم صابریان بعد هم پیش دکتر حسن خانی ، دکتر حسن خانی گفتن درصد موفقیتت با خانم صابریان بیشتر 

من با خانم صابریان به عنوان ماما عامل قرارداد بستم و پکیج ایشون گرفتم و انجام دادم با کارهای گفته شده تو تاپیک و دکتر علیزاده که راستش راضی نبودم از ایشون 

سلام عزیز تبریک میگم بهتون مامان خانم قهرمان از تجربه و خاطره ویبکت بگو. با کدوم دکتر بودی کدوم شه ...

فقط یه نکته اگر به کارتون بیاد ، من داروی زایمان آسان استفاده کردم خیلی از لحاظ باز شدن دهانه رحم کمکم کرد ، تو زایمان اول نیم سانتم تو هفته ۴۲ باز نشده بود و سز شدم ولی سر این رفتم معاینه خانم صابریان گفت موندم چجوری اولی باز نشدی ، هفته ۳۸، ۳ س باز بود و تو زمان زایمان تو ۷ س که دیدم طول کشید تا خوردم سریع فول شدم 

ولی هنوز خودمم برام سوال و جوابش پیدا نکردم که پاره شدن سرویکس میتونه به خاطر این دارو باشه یا نه