2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

سلام دوستان. منم 39 هفته و 5 روز هستم. دیگه وقتی ندارم! 2 روز دیگه نهایت. تخم شوید و رازیانه و شربت زعفران از امروز یکم خوردم. میشه بگین چه مقدار روزانه باید خورد؟ اینم بگم من زایمان اول دردم گرفت ولی دهانه رحمم باز نشد، الان میترسم اینا فقط درد رو جلو بندازه. لطفا کمک کنید. ممنون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا مامانایی که مثل من بودند ولی تونستند وی بک کنند یا نتونستند جواب بدند. منو دکتر گفت بعضی دها ...

سلام گلم اکثر مامانای اینجا دهانه رحمشون چغره😄

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ممنون از تک تک تون با بت تبریک هاتون  نتونستم جواب همه رو بدم خدا واسه همه مامانا ی زایمان عالی ...

واااای خدایا شکرت😍😍😍

خیلی خوشحال شدم برات ...اومدم ببینم چه کردی که الحمدلله

چه خبر خوبی😍 ان شالله که خودت و خانواده ت در پناه اهل بیت

یادته خیلی نگران بودی خدا کمکت کرد عزیزم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام دوستان. منم 39 هفته و 5 روز هستم. دیگه وقتی ندارم! 2 روز دیگه نهایت. تخم شوید و رازیانه و شربت ...

شاید معاینه رفتی که دردت گرفته درسته؟

سلام رستای عزیز و باقی دوستان

خداقوت بده به همتون جمیعا

التماس دعا

دونه اش رو باید بخوریم یا فقط لعابش رو؟ دمنوش تخم شوید خوبه هر روز مصرف کنیم؟

نمیدونم. حقیقتش من دمنوش ها رو اصلا نخوردم.ففط دو سه هفته آخر هر روز خاکشیر  تا آب گرم میخوردم ناشتا. 

سلام دوستان. منم 39 هفته و 5 روز هستم. دیگه وقتی ندارم! 2 روز دیگه نهایت. تخم شوید و رازیانه و شربت ...

مادامی که ان اس تی و شرایط خودت و بچه خوبه به تاریخ توجهی نداشته باش. ان شاالله به وقتش دردا شروع میشه

پیاده رویی کن بیا خونه شکمتو سیر کن ب شوهرت ۱۵ دقیقه سینتو ماساژ بده جوری ک ب طرف بیرون بکشه  واس من اینجوری شروع شد    اکه عجله نداری نکن

سلام به همه ی مامانای گل...

من دوتا زایمان طبیعی داشتم سال ۸۹ و ۹۳...

الان هفته ۲۲ بارداری سوم هستم..

برای دو بارداری مشکل افتادگی رحم و مثانه پیدا نکردم...ولی یه مطلب خوندم که با سه زایمان افتادگی ایجاد میشه، از اونجایی که عمل کشیدن رحم و مثانه با بالا عمل سنگینی هست، برای این زایمانم تو دو راهی گیر افتادم که آیا برم خصوصی سز اختیاری کنم یا نه؟؟؟چون اصلا حوصله ی دوران نقاهت جراحی بالاکشیدن رحم رو ندارم،،، ممنون میشم اونایی که سه تا زایمان طبیعی و بیشتر داشتن بیان از وضعیتشون بگن🙏

پیاده رویی کن بیا خونه شکمتو سیر کن ب شوهرت ۱۵ دقیقه سینتو ماساژ بده جوری ک ب طرف بیرون بکشه  و ...

تحریک نوک سینه رو هنوز جرٱت نکردم چون میدونم باعث انقباض میشه، میترسم زود باشه هنوز باز نشده باشه دهانش

سلام دوستان لطفا هر کدومتون اطلاع دارین پاسخ بدین خیلی ضروریه دوستم ۳۷هفته هست میخاد بره بیمارستان بقیه الله برا زایمان طبیعی یه پزشک خوب معرفی کنید ترجیحا زیر میزی هم نگیره