2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
نه خواهر😭😭😭😭 سرما که خوردم ، دو سه روز هم هست یکی از دنده هام درد میکنه نه میتونم بخوابم، نه نف ...

ای واااای🥺

چی شد که دنده ت درد گرفت؟ کدوم سمتته؟

به دنده ای که درد میکنه دست بکش ببین بالا پایین داره؟ با دنده سمت مخالفش مقایسه کن

الان دقیقا چن هفته و روزی؟

رستا جان سلام خوبی من۳۷ هفته و۱روزم  گرمی چی بخورم بدنم نرم بشه دمنوش چی بخورم ابزن چی استفاده کنم روزی چند ساعت پیاده رویی کنم چ ورزشی تعصیر گذاره واسه پایین اومدن بچه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای واااای🥺 چی شد که دنده ت درد گرفت؟ کدوم سمتته؟ به دنده ای که درد میکنه دست بکش ببین بالا پایین ...

نمی‌دونم والا🤷

دنده ی سمت چپ اون وسط مسطا، کلا پهلوی چپم از رده خارج شده، به راست هم با عذاب الیم میخوابم😫

دست که بهش میزنم انگار خنجر فرو کردن تو سینه ام🤦

امروز ۴۰ هفته و ۳ روزم، فعلا یه بلادی شوی کوچولو هم دیدم، یه کمر درد ریز هم دارم ولی واقعا نمیدونم با شرایط الانم اصلا بتونم یا نه، واسه همین کاری نمیکنم تا عصری برم دکتر.

فقط از مامانای گل تاپیک میخوام برای خیر و صلاح من و بچه ام دعا کنن که اول سلامتی و بعدش یه زایمان راحت داشته باشم🙏🤲🌹 

نمی‌دونم والا🤷 دنده ی سمت چپ اون وسط مسطا، کلا پهلوی چپم از رده خارج شده، به راست هم با عذاب الیم ...

دنده های سمت چپت رو با سمت راست مقایسه کن و سونو هم بده اگه دکتر گفت خدایی نکرده شکسته، از چسب های دنده استفاده کن که دردت کمتر شه

چسب مخصوص شکستگی دنده، هم اثر مسکن داره و هم دنده رو ثابت نگه میداره دردت کم میشه و زودتر جوش میخوره

حتما به دکتر بگو سونو کنه و بدون نوبت ارجاع بده به ارتوپد دنده ت رو معاینه کنه

منم دنده سمت چپم بود🥺 دور از جونت شکسته بود

تا چن روز به قدری درد داشت که اصلا نقطه ی درد مشخص نمیشد

بعد چن روز که درد تو یه دنده متمرکز شد، دست می کشیدم کاملا مشخص بود که یه دنده هم سطح نیست

بعد زایمان دکتر گفت شکسته!!!

۲ ماه با اون درد شب و روزم درد و آه و ناله بود. اگه میگفتن شکسته، چسب استفاده میکردم اینقدر درد نمیکشیدم!

میگفتن معدته! کلی قرص و آمپول واسه معده بهم دادن😐

بعد چن روز تو حالت نشسته و سرپا دردت میخوابه

بچه م دنیا بیاد با برداشته شدن فشارش از روی دنده ها دردت یک چندم میشه. 

پس سعی کن به هیچ وجه تصمیم عجولانه نگیری!!!!!

من با همین درد و سرماخوردگی خیییلی شدید و حال خراب زایمان کردم. بعد زایمان درد دنده م خیییلی بهتر شد

سعی کن حتما سونو بدی و مطمئن شی که درد حتما از دنده س

دوستان ،من در یک وضعیت نامعلومم 😐 ، دکتری که دوبار سزارینم کرده و دفعه قبل می‌گفت شرایطت مهیا باشه ویبک همراهتم و نشد، الان رفته کانادا و تا سال جدید هم برنمی‌گرده!

امروز یه دکتر نسبتا جوون که پریناتالوژیست هم هست رو برحسب تعریف چند نفر رفتم پیشش، اصلا هیچی تو معاینه  نگفت ماماهای کم سن و سالش حتی یه فشارخون هم ازم نگرفتن،

درباره ویبک با دکتر صحبت کردم حسابی اخم کرد و گفت زایمان قبل هم میومدی من هرگزززز قبول نمی‌کردم چه رسد که الان سومی هستی!🤯 گفتم چطور تهران دکتر ها همراهی میکنن گفت خریت محض همشون اشتباه میکنن، ریسکه فوق العاده بالا. گفت حالا میخوای چه کار حتما طبیعی بشه که چی؟! نکنه  بچه چهارم میخوای ؟! سرزنش وار اینو گفته  

دوستان ،من پکر و سردرگمم،😵 اینجا هیچ کس موافق ویبک دو نیست ، ومن از سزارین مجدد وحشت دارم همینکه این دکتر چنان زیر سوال برد ویبک دو رو که نگممم، که انگار حتما مادر  و بچه یه بلای قطعی سرشون میاد.

کمک و راهنمایی بگید من چه کار کنم؟!

رستا جان سلام خوبی من۳۷ هفته و۱روزم  گرمی چی بخورم بدنم نرم بشه دمنوش چی بخورم ابزن چی استفاده ...

سلام عزیزم

اگه بچه ت دختره، دمنوش رازیانه رو شروع کن

مصرف ترشی، لبنیات و مواد خیلی سرد ممنوع

هرشب شکم و کمر رو روغنمالی کن

هرصبح ناشتا خاکشیر+۱قاشق روغن بادام شیرین بخور. خاکشیر رو از شب قبل بشور رو داخل چن قاشق آب بذار خیس بخوره

هرشب شیاف عمیق مغربی بذار. شبی ۳_۲ عدد ۱۰۰۰ میل

اگه یبوست داری با روغن زیتون رفع کن

روزی ۱ ساعت پیاده روی داشته باش. اگه بیرون سرده داخل خونه پیاده روی کن

خود سرما زایمانو عقب میندازه. از سردی و سرما پرهیز کن

از زیر سینه تا زیر باسن رو گرم نگه دار

دوستان ،من در یک وضعیت نامعلومم 😐 ، دکتری که دوبار سزارینم کرده و دفعه قبل می‌گفت شرایطت مهیا باشه ...

سلام عزیزم

بچه ت خداروشکر سلامت بوده که دکتر چیزی نگفته. وگرنه استرس دنیا رو به جونت مینداختن😄

واسه حرف دکترم... اصلا مهم نیست! مهم اینه که ان شاءالله شرایطت خوب پیش بره

کدوم شهر بودی؟ 

شهرای اطرافتون پزشکی هست که ویبک قبول کنه؟ 

سلام عزیزم بچه ت خداروشکر سلامت بوده که دکتر چیزی نگفته. وگرنه استرس دنیا رو به جونت مینداختن😄 وا ...

معاینه که نکرد ، فقط سونوی ان تی رو نگاه کرد ،بعددستگاه سونو ۵ ثانیه گذاشت و برداشت ، یعنی سونو نکرد که هزینه جدا بگیره، مثلا جای معاینه اینکارو کرد ،گفت جفت کمی پایینه که با بالارفتن سن بارداری می‌ره بالا. هیچ توصیه ای هم نکرد که چکارهایی خوبه یا بده!

حالا چرا تو سونوی ان تی اصلا نگفته و ننوشته جفت کمی پایین! دکتر سونوگرافی ان تی که رفتم بسیار مهارت بالا داره و تجربه زیاد.

تناقض بین حرف سونولوژیست و دکتر زنان برای چیه به نظرتون؟یعنی در مدت ۵ ماه جفت نزول کرده؟!!

عزیزم شهر بابل هستم که در قیاس با شهرهای اطراف سیستم پزشکی گسترده تر و قوی تر داره مثلاً

دو تا دکتری که تا حدودی با ویبک ۱ موافق بودن هر دو کانادا هستن تا سال بعد،

پیش این دکتر جوونی که امروز رفتم پیشش هم مجددا نخواهم رفت ، یکیش همین که اصلا ویبک رو قبول نداشت ،یکی دیگه اینکه مامای مطب اصرار داشت برای سونوی آنومالی برم پیش دکتری که خودشون معرفی میکنن!! این یعنی نون قرض دادن دکتر ها به هم!!!!

وااای نگم تا ۵ تومن هم جداگانه غیر از بیمارستان پول میگیرن برای زایمان یعنی زیرمیزی!

عدالت فوران می‌کنه بین دکترهای سوگند خورده ی ما!!! 

سلام رفیق شفیق.‌😁 اوجور ک بین راه مزِیی خواهر... تو دردت گیریفت، راه بیوفتی، نصفه های راه ورمگردن ...

ای جیگرتو با اون لهجه ات😍😍

والا تو این سه تا تجربه که داشتوم به این نتیجه رسیدوم که مو از اوناشم که تا بیام بزایوم صدتا آدمو کنار خودوم میزاوونوم🤣🤣🤣

میبینی اینقدر دیر سر زدم که فکر کنم زاییدی کلا😅

سوال خاص اولم اینه که اگه ماه ۸ بیام پیشش قبولم میکنه یا نه؟

سوال دوم اینکه برای ویبک دو شرایط خاصی داره یا نه مثل سونوی داپلر و فاصله خاص بین دوتا زایمان و از این دنگ و فنگها😅

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
دوستان ،من در یک وضعیت نامعلومم 😐 ، دکتری که دوبار سزارینم کرده و دفعه قبل می‌گفت شرایطت مهیا باشه ...

سلام گل بانو

دور این دکتر مکترها رو خط بکش. اینا فقط یه راه بلدن اونم سزارینه... تو هم همون کاری رو بکن که من دارم میکنم😅

توکل و توسل و سپردن خودت به خدا. والا من که به هیچی فکر نمیکنم. تو این شهر کوچیکی که من هستم فقط یه راه برای ویبک اونم ویبک ۲ وجود داره اونم این که در کل سیستم بیمارستان در عمل انجام شده قرار بگیرن و من وقتی برم بیمارستان که اونا هیچ کاری جز زایمان طبیعی نتونن برام بکنن.... 

به خیلی گزینه ها فکر میکنم. به اصفهان رفتن، به مشهد رفتن حای به تهران رفتن هم گاهی فکر میکنم اما تهش به این میرسم که تو همین شهری که هستم تو خونه و زندگی خودم باشم و تا جایی که امکانش هست صبر کنم برای زایمان طبیعی...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954