2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام رستاجوننن چطوری عزیزم، چقد دلم برای اینجا تنگ شده بود😍 دخترم سه ماه و خورده ایشه ها😍😍عروسکی ...

سلام عزیزم

خوبی؟ ماشاءالله بهش🥰 عشق کن باهاش. دختر عشقه😍

عمر و عاقبتش به خیر ان شاءالله

بلغمی ها معمولا سرمایی هستن و خیلی زود درگیر عفونت میشن. باید تحت نظر طبیب پاکسازی انجام بدی ولی بلغم با مصرف مواد غذایی گرم و خشک خیلی زود از غلبه می افته

تری زود از غلبه می افته. رفع خشکی نیاز به زمان زیاد داره

تا تشنه نشدی آب نخور. از زیورآلات نقره استفاده کن. هرشب از دمنوش های گرم استفاده کن

ملاجتو با روغنای گرم ماساژ بده

تو فصل پاییز و زمستون هندونه،لبنیات، خیار، کاهو و کلم نخور

سلام میشه جوابمو بدین. میخوام باردار بشم تنبلی دارم پیش چه دکتری برم؟؟ ی دکتر کاربلد و دلسوز میخوام

سلام عزیزم

دکتر منیره گلشیرازی خیلی عالی هستن

ولی در کنارش باید تحت نظر طبیب سنتی هم باشی

تست تشخیص مقاومت به انسولین رو هم حتما انجام بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان من امروز باید میرفتم غربالگری سه ماهگی اما چون جمعه هست یا تعطیله یا اگرم هست سونوگراف خ ...

سلام عزیزم

سونو غربالگری اول و دوم رو برو

آزمایش رو نخواستی نده. ولی سونوها رو انجام بده

دکترم سونو غربالگری سوم رو هم واسه تشخیص بعضی اختلالات مادرزادی واسه درمان به موقع لازم میدونست

سلام عزیزم سونو غربالگری اول و دوم رو برو آزمایش رو نخواستی نده. ولی سونوها رو انجام بده دکترم سو ...

سلام رستاجان خوبی؟ من بعد از ماه ها اومدم سراغ تاپیک.... دلم براتون تنگ شده بود🥲 پسر شما یه ساله شد درسته؟ تولدش مبارک❤️ پارسال این روزا خیلی برات پر از استرس بود.... 

پسرک ما نه ماهه شده همچنان کم خواب و بدخواب و شب بیداری دارم.... آلرژی ش بهتر شده ... بشدت شیطون شده .... اینقدر که تو بیداری درست شیر نمیخوره .... و خودم یه کرونا آنفولانزای وحشتناکی گرفتم صدام در نمیاد و سرفه پشت سرفه ....

سلام عزیزم خوبی؟ ماشاءالله بهش🥰 عشق کن باهاش. دختر عشقه😍 عمر و عاقبتش به خیر ان شاءالله بلغم ...

فداتشم مررسی❤😻🤩 دمنوشا چیا بخورم  لازم هست برم طب سنتی؟اگه اره شیراز دکتر سنتی میشناسی بهم مهرفی کنی

سلام رستاجان خوبی؟ من بعد از ماه ها اومدم سراغ تاپیک.... دلم براتون تنگ شده بود🥲 پسر شما یه ساله شد ...

من ۲0۰ صفحه اول رو خوندم فهمیدم رستا جون زایمان دوم رو موفق شدن وی بک انجام بدن,زایمان سوم هم طبیعی بوده؟

می افته. نگران نباش اگه خشکه بهش پماد آلفا بزن پماد تتراسایکلین ۳٪ هم که واسه پیشگیری از عفونته و ...

ممنون خواهر جان‌.الحمدلله افتاد.وای من چقدر مشکل دارم,از بعد از زایمان دیگه دستشوییم(ادرار)نمیگیره.یعنی اگه برم دستشویی بشینم وتمرکز کنم دستشوییم میگیره،ولی در حالت عادی اصصصلا پر بودن مثانه و نیاز به دستشویی رفتن رو حس نمیکنم،در حالی که اگه همون لحظه برم سرویس،متوجه میشم که چقدر ادرار داشتمو بیچاره کلیه هام که داره داغون میشه.دکترم رفتم ولی میگن همه چی سالمه.خدایا این چه بلایی بود دیگه

سلام رستاجان خوبی؟ من بعد از ماه ها اومدم سراغ تاپیک.... دلم براتون تنگ شده بود🥲 پسر شما یه ساله شد ...

سلام عزیزم. خوبی؟

خداروشکر که پسرت بهتره. الهی همیشه سلامت باشه❤ بیقراریش شاید به خاطر دندونه

پسر منم از وقتی دندون پیشش شروع به درآوردن کرده بیقراره. ۲ تاش دراومده و ۲ تام لثه ش ورم داره

بیقرار میشه باید بغلش کنیم و بچرخونیم. نمیدونم بغل شدن و ارتفاع گرفتن از سطح زمین چه اثری روی دردش داره که فورا آروم میشه😅

شایدم گیرمون آورده😂

آخخخخ... گفتی پارسال😔 ۵ ماه شب و روزم استرس و گریه بود.

شاید باورت نشه این ۱ سال تقریبا هرشب اون روزا رو مرور کردم

حرفای دکترا ‌‌‌..‌. احتمالات وحشتناک... و فقط شکرگذار خدا بودم

این چن ماه نزدیک با زایمان و تولد بچه و بستری و... همش غرق استرس بودم

روزای خیلی سختی بود. خداروشکر که به خیر گذشت

خدا واسه هیچ مادری نیاره💔

واسه سرفه هات هر ۱۲ ساعت قرص استیل سیستئین بخور. ریه هاتو زودتر پاک کنه

دمنوش پنیرک+ختمی+بنفشه

لعاب به دونه

دمنوش پونه آویشن

و...

فداتشم مررسی❤😻🤩 دمنوشا چیا بخورم  لازم هست برم طب سنتی؟اگه اره شیراز دکتر سنتی میشناسی بهم مه ...

دمنوش گرم هرچی خوردی خوبه

یه شب بومادران بخور

یه شب بابونه

یه شب هل+دارچین+زنجبیل

آویشن

بنفشه

بادرنجبویه

گل گاوزبون و...

میتونی از دمنوشای آماده هم استفاده کنی. ما دمنوشای آماده میخریم. کیسه شو پاره میکنم می ریزم تو آب قوری در حال جوش . از جوش افتاد درشو می بندم. یه ربع بعد میخورم

دمنوش رازیانه رو هم اگه کیست سینه نداری میتونی ۳_۲ ماه هرشب بخوری... جز ایام‌پریود

سایت طبایع برو  https://tabaye.ir/

آزمون مزاج شناسی رو شرکت کن

پرهیزات غذایی رو هم بهت میگه. فقط سعی کن خیلی دقیق و درست به سوالاتش جواب بدی

سلام عزیزان من تونستم ۳۰۰صفحه بخونم ماشااله مطالب جامع وکامل بود خیلی امیدوارشدم واسه خودم فقط تو این چهارهزار صفحه کسی روازتبریز داشتین چون من اصلا اطلاعی ندارم که کدوم دکتر اینکارو توتبریزانجام میده

سلام رستا جان خوبی بچهات خوبن منم شکر خدا رسیدم ب ۳۵ هفته و ۲ روز😍😍 امیدوارم بتونم ویبک کنم  راستی ورزش لگن‌پویا چجوریه کمک میکنه  ورزش لقا چجوریه  پروانه الاکلنگ  انجام میدم با ماساژ پرینه و پیاده رویی  شکممو هم چرب میکنم تنها چیزی یادم میره رعایت کنم اینکه انار ترش میخورم با ماست و اینکه باد سرد میخوره ب شکمم هرکاریمیکنم  یادم میره