2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
عزیزم شما، قبلن قبلنا، توی تاپیک نبودی؟ اون موقع بارداری نبودی منتهی. دوس داشتی نیتشو داشتی که باردا ...

و اینکه میبینم بچه های قدیمی دوباره برگشتن و بچه ی سوم و چهارمشون باردارن کلی کیف میکنم😍

سلام عزیز. خوبی؟ چه خبر؟ کدوم بیمارستان بودی؟ اکثر آقایون معمولا این وقتا خیلی نگران میشن من خودم ...

من محب کوثر بودم یادتون باشه بچه بخاطر افت قند بستری شد و بعد هم آلرژی داشت سر شیرش خیلی اذیت شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان واسه سوختگی بچه چی استفاده می کنید؟ پسرم خییییلی پوست حساسی داره. چن دقیقه دیر شسته بشه ...

روغن گل سرخ خیلی عالیه 

پسر منم از اول بخاطر رفلاکس و حساسیت پوستی ش خیلی پاش می سوخت مخصوصا مقعدش...

ولی برای پماد ها من یه لایه میزدم روش هم یه لایه وازلین که موقع دفع سریع با پوست تماس نداشته باشه...

راستش واسه نوشتنش هم تنبلم و هم مردد ولی اگرم بنویسم نمیخوام داخل تاپیک خاطرات ثبت شه توروخدا دیگه ...

بابا همون سه ماه یه بار هم فقط میام ببینم شما نوشتی یا نه😁

آخه یادمه خیلی از دکتر مصطفایی راضی بودی و ...

چرا گروه نمیزنید؟😓

باید صریح باهاشون صحبت کنی ببینی ایشون بعد ۳ سزارین قبول میکنند یا نه؟!  اگر خیلی موافق نیستن ...

فیروزه جان خاطرات رو مایل نیستید در کانال تلگرامی یا ایتا ثبت کنید که امکان سرچ داشته باشه؟

رستاجون و بقیه مامانا کمک🤕 ناردونه ما سرش صاف نیست مایل به راسته😐🤪 من این مدلش نشنیده بودم! چیکا ...

اینکه سرش صاف نیست رو درست متوجه نشدم

ولی واسه درست شدن حالتش، سجده های طولانی عالیه

تریامستوان ان ان هم خوبه   واسه پسر من کالاندولا و  ان ان  خوب بود     عزیز ...

خیلی وقته که اسهال نیست ولی یه روز میوه زیاد خورد روون شد چن سری بیرون روی داشت. فوری ام شستم

اما باز سوخته و التهاب داره

واسه بچه های من کالاندولا اصلا جواب نمیده

تریامسینولون رو امتحان نکردم. ولی اگه اشتباه نکنم واسه درمان التهاب باکتریایی پوست تجویز میشه

اینکه سرش صاف نیست رو درست متوجه نشدم ولی واسه درست شدن حالتش، سجده های طولانی عالیه

رستاجون با یه درجه کمی سر مایل به راست هست تو محور زایمان نیست انگار یه کوچولو عرضی باشه، باید بیاد به سمت چپ تا با ورزش بیاد پایین وگرنه الان استخوان لگن نمیزاره بیاد پایین ببخشید بد توضیح دادم اگه

بچه ها من هنوز تصمیم نگرفتم چه مدلی زایمان کنم😭😭 خسته شدم اینقدر فکر کردم. هفته بعد نوبت سزارین ز ...

سلام

بارداری اول شماس؟ یا ویبکی هستی؟

فعلا شیاف مغربی رو استفاده کن و اینجا باش . ان شاءالله بتونی طبیعی زایمان کنی

روغن گل سرخ خیلی عالیه  پسر منم از اول بخاطر رفلاکس و حساسیت پوستی ش خیلی پاش می سوخت مخصوصا م ...

اکثر پمادا ، وازلین و... رو تست کردم

با وازلین بدتر میشد 

روغن گل سرخ رو امتحان نکردم

بابا همون سه ماه یه بار هم فقط میام ببینم شما نوشتی یا نه😁 آخه یادمه خیلی از دکتر مصطفایی راضی بود ...

بله

به نظرم دکتر مصطفایی از بهترینای زایمان طبیعی هستن

از هر نظر خیلی عالی بودن

با وجود اینکه مریض خودشون‌نبودم و تازه چن ساعت بود از مسافرت برگشته بودن و خیلی خسته بودن و زایمانم به چالش خورد، خیییییلی دلسوزانه و با مهارت و صبر خاصی همه تلاششونو کردن طبیعی زایمان کنم

بالاخره می نویسم ان شاءالله😅