2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733848 بازدید | 90151 پست
بله حتما، امشب دوساعت سجده رفتم بیشتر از دوساعت واقعا نمیتونم😓 یه سوالم داشتم، آبزن ها دقیقا برای چ ...

آبزن واسه نرم کردن دهانه رحم خوبه

ولی به نظرم تزریق مقل هم کم زحمت تره هم اثرش بیشتره

هم روی پیشرفت هم نوع دردا

دود دادن و خوردنشم خوبه

بله حتما، امشب دوساعت سجده رفتم بیشتر از دوساعت واقعا نمیتونم😓 یه سوالم داشتم، آبزن ها دقیقا برای چ ...

واسه سجده خودتو اذیت نکن. هرمیزان که تونستی

تو سجده انشقاق ، قدر و نادعلی بخون و صلوات بفرست

۲ ساعت خیلیه. برمیگرده ان شاءالله

نزدیک زایمان که میشه بچه ی بریچ اگه مانعی نداشته باشه سفالیک میشه . تغییر زاویه که چیزی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ویبک هستم. قبلا اینجا صحبت کردم. من الان ۳۸ هفته و ۵ روزم. هیچکاری هم نکردم یعنی نشد؛ نه ورزش نه ...

فقط تا زمان شروع پروسه زایمان به هیچ عنوان اجازه معاینه و تحریک نده

این معاینه نشدی؟

خیلی وقته که اسهال نیست ولی یه روز میوه زیاد خورد روون شد چن سری بیرون روی داشت. فوری ام شستم اما ب ...

پس پوستش خیلی حساسه وقتی میشوری باچی چرب میکنی  من با وازلین و پماد فیروزه چرب میکنم تا نسوزه قبل پوشک کردن حتمن چرب کن ی دفه کالاندولا هم امتحان کن قبلش با شامپو بچه بشور

واسه سجده خودتو اذیت نکن. هرمیزان که تونستی تو سجده انشقاق ، قدر و نادعلی بخون و صلوات بفرست ۲ ساع ...

توکل به خدا...‌ راستی دهانه رحم دوفینگر لوز باز شده و افاسمان هم ۲۰‌ درصده، نظرت چیه؟ فقط مورب بودن دخترجان خورد تو ذوقم 😕

پس پوستش خیلی حساسه وقتی میشوری باچی چرب میکنی  من با وازلین و پماد فیروزه چرب میکنم تا نسوزه ق ...

خییییییلی🥺

وازلین که واسش خوب نبود. کالاندولا هم هیچ فرقی با آب نداره. هر سه بچه م اینطور بودن

زینک خوبه که اونم وقتی روون‌میشه باید یکی دو روز دفعش کم باشه تا کامل خوبش کنه

با این حال هنوز قرمزی زخمایی که از دوره اسهالش مونده نرفته!

توکل به خدا...‌ راستی دهانه رحم دوفینگر لوز باز شده و افاسمان هم ۲۰‌ درصده، نظرت چیه؟ فقط مورب بودن ...

شرایطت واسه این هفته که خیلی عالیه

هرچند با این نظر مخالفی😅 ولی دیگه معاینه نرو که بدنت طبیعی وارد فاز زایمان شه و درگیر انقباض کاذب و پیشرفت قطره چکانی دهانه رحم نشی

مورب بودن تو این هفته کاملا طبیعیه

بچه من این هفته تو شکمم نشسته بود😅

این مدت هر روز سجده برو درست میشه

توکل به خدا...‌ راستی دهانه رحم دوفینگر لوز باز شده و افاسمان هم ۲۰‌ درصده، نظرت چیه؟ فقط مورب بودن ...

راستی روغنمالی رو از ماه ۶ و ۷ هم میشه انجام داد

مشکلی نداره

این مدت روی گرم نگه داشتن بدن تمرکز کن

شیاف پرتعداد... روزی ۲ مرتبه و هربار بالای ۵ عدد بذار

شما بعد ۷ سال انگار اصلا سزارین نشدی! تلاشتو بکن... اینجا باش من و بچه ها راهنماییت میکنیم ان شاءال ...

سلام ،وقت بخیر ،منظورتون از مقل ارزق چیه؟چون من تو بارداری قبل برای کم خونی میخوردم ،همون قرص خون امام رضا منظورتونه

سلام ،وقت بخیر ،منظورتون از مقل ارزق چیه؟چون من تو بارداری قبل برای کم خونی میخوردم ،همون قرص خون ام ...

سلام عزیز

یه صمغه که داخل قرص خون و همه ی نسخ طب اسلامی استفاده میشه

داخل عطاری هایی که محصولات طب اسلامی رو دارن، موجوده

فقط تا زمان شروع پروسه زایمان به هیچ عنوان اجازه معاینه و تحریک نده این معاینه نشدی؟

ممنون از توضیحات جامعتون. نه معاینه نشدم. 

سری قبل ۳۹ هفته و ۵ روز طبق ان تی دردم گرفت. اما طبق پریود ۴۰ هفته و ۵ روز بود.

سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

سلام عزیزم کم خون نیستی؟  مبارک باشه عزیزم یادته میگفتی دعا کنید برام الحمدالله بسلامتی ♥♥♥♥♥

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799