2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
سلام برای افزایش شیر پست ناتال بهتره یا لاکتاول؟؟؟؟ کسی استفاده کرده تا حالا؟؟؟ من قطره شیر افزا ...

شیر بادام و انگور و سبزی ریحان و خرفه و تخم شربتی و مایعات فراوان و آب عسل برای شیر عالیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر مسافرت کجا بود شاید بعد 5سال با خانواده بریم جایی. چون خودش همش ماموریت وقتی تعطیله خونه میمون ...

دخالتی در روند زایمان صورت نگیره و طبع رحم سرد نباشه، پروسه زایمان این میزان طولانی نمیشه

مادری که زایمانش ۱ روز و نیم زمان میبره هم بدنش سرده و هم پروسه زایمانش با دخالت و غیرطبیعی شروع شده

با من یکی دیگ زایمان کرد با فاصله یک سال و سه ماه، پیش خانم صابریان

۱۱ ماه بعد سزارین هم ویبک انجام شده

اما بهتره از ریسک پرهیز بشه

کشور ما تحریمه. نخ بخیه هایی که وارد میشه غالبا چینی هستن و احتمال واکنش آلرژیک و عفونت بخیه ها بعد سزارین خیلی زیاده 

یا بعضیا طبع خیلی سردی دارن، پوستشون خیلی دیرتر جکش میخوره. یا کیفیت بخیه ها مطلوب نیست. واسه همین بهتره جوانب احتیاط سنجیده بشه

۲ سال به بعد ایمن تره

دوستان

واسه سوختگی بچه چی استفاده می کنید؟

پسرم خییییلی پوست حساسی داره. چن دقیقه دیر شسته بشه کل پوستش فورا ملتهب میشه و دونه میزنه. بیرون رویش افزایش پیدا کنه که پوستش میره

یه ماه پیش چن هفته اسهال بود، چن جای پوستش دیگه به گوشت رسیده بود😔

به پوشک آلرژی نداره. فقط روون میشه یا چن مرتبه در روز دفع میکنه فورا پوستش التهاب پیدا میکنه

زینک از همه چی واسش بهتره اما نه اینکه زود خوب شه!

آلفا، کالاندولا، هیدروکورتیزون، ترکیبش با پماد ضدقارچ و... هم هیچ اثری نداره

رستاجون و بقیه مامانا کمک🤕

ناردونه ما سرش صاف نیست مایل به راسته😐🤪 من این مدلش نشنیده بودم! چیکار کنم صاف بشه؟ اصلا چرا کج شده؟

و اینکه سر بالاست هر چی بلدین بگین که سر هم صاف بشه هم بیاد پایین، تا سر تو پوزیشن درست قرار نگیره پایین نمیاد😫

رستاجون و بقیه مامانا کمک🤕 ناردونه ما سرش صاف نیست مایل به راسته😐🤪 من این مدلش نشنیده بودم! چیکا ...

جارو نپتون به حالت چهار دست و پا کمک میکنه که محور جنین با محور زایمان یکی بشه

حداقل روزی بیست دقیقه 

دوستان واسه سوختگی بچه چی استفاده می کنید؟ پسرم خییییلی پوست حساسی داره. چن دقیقه دیر شسته بشه ...

تریامستوان ان ان هم خوبه   واسه پسر من کالاندولا و  ان ان  خوب بود     عزیز اول باید اسهالش خوب بشه سوختگی پا  

بچه ها من هنوز تصمیم نگرفتم چه مدلی زایمان کنم😭😭

خسته شدم اینقدر فکر کردم. هفته بعد نوبت سزارین زدم ۳۹ هفته م پر میشه ولی نمیدونم چه کنم؛ برم یا بزارم درد خودش بیاد؟!آ

آخه زایمان طبیعی بدون دکتر تو بیمارستان دولتی برام وحشتناکه...از طرفی اصلا از جراحی خوشم نمیاد...چقدر شهر کوچک بده که اکثر پزشکها ویبک قبول نمی کنند.

عزیزم شما، قبلن قبلنا، توی تاپیک نبودی؟ اون موقع بارداری نبودی منتهی. دوس داشتی نیتشو داشتی که باردا ...

سلام همشهری😍😘

ماشاءالله به این حافظه ،ماشاءالله لاحول ولاقوه الا بالله

دیگه چندوقته با لهجه مشهدی پیام نمیدی ما شاد بشیم هاا😉☝️

بله گلم من چندساله میام تاپیک میخونم و از خاطرات دوستان لذت میبرم😊 همیشه میگفتم منم به لطف خدا یکروزی این هارو تجربه میکنم برای اون موقع بدردم میخوره😊💪

آره گلم چندساله ما نیتشو داشتیم، منتهی خدا نیتشو نداشت😓

دوسال پیش هم ما با فیروزه جون و یکی دونفر دیگه شروع کردیم به جمع بندی خاطره های بچه ها اگه یادت باشه ، اون موقع من درگیر سقط و مول و سرطان جفت بودم 😓😞

الان هم به لطف خدا و کلی دارو تا اینجا پیش رفتم از اینجا به بعد انشاءالله خوب باشه🤲🙂