2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
بهش همه چیز رو نشون دادم، ولی متاسفانه میگه من وقت ندارم که هی بیام وبرم باید به کارهام برسم☹️ البت ...

تصورات همسرت از زایمان طبیعی رو آپدیت کن😁

واسه همه که اینطور نیست!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سللاااااام به روی ماهت خوبم الحمدلله خبرای خوب شکر خدا... میخواستم دوسال صبر کنم ولی نمیدونم چرا ی ...

صفاجان😁😁😁😁سلام

خواهر چه خبریییییییییی

یهو نمیگی آدم سکته میکنه

ذوق زده شدم حسابی

ان شاالله که این بارداری هم ب سلامت پشت سر میذاری و یک زایمان راحت روزیت میشه.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
من سرماخوردم دیشب دخترا آبریزش بینی و تب خفیف و بی‌حالی دارم  پیشنهادی دارید ؟ دارو ک نمیتونم ...

هفته چندی؟

روزی ۲۰۰۰ میل ویتامین سی بخور. هر بار ۵۰۰ میل 

اگه مکمل یا آهن مصرف میکنی مصرفشو قطع کن

شربت عسل+آبلیمو ... آب سیب ، میوه و سبزی فراوون

بخور اکالیپتوس

غذا هم کباب و سوپ

اگه تب داری یه استامینوفن ۳۲۵ بخور

پاهاتو بذار داخل آب نمک طبیعی و آب سرکه محلی

سیب و دارچین هم تب رو پایین میارن

فردا باید ببرم به دکتر خودم نشون بدم، مطمئنم میگه امینو یا سلفری بدم دلم آشوب شده این دکتری ک ...

نه نرو مارشمالو. میدونی ک خطاشون بالاس ، سعی کن با توسل بگذرونی، خودتو بچه رو اذیت نکن خواهر

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام خانوما مصرف کندر هفته چنده بارداری مفیده؟به چه شکل باید مصرف بشه؟

اطبای طب اسلامی میگن از زمانی که متوجه بارداری شدید بخورید تا زمدن تشکیل مغز

اما طب سنتی میگن ماه ۴ 

ماه ۷ هم میگن بخورید واسه تکمیل سیستم عصبی و حافظه

من سر اولی ماه ۴ خوردم. سر دومی و سومی ماه ۷

بعد نماز صبح به اندازه یه نخود کندر دهنت میذاری حدود ۲۰ دقیقه میجویی بعد قورتش میدی

سلام زهراگلی چه خبرا؟! شکم به یقین بدل رفت یره... مویوم به خیل باردارا پیوستوم... 

خوش آمدی ک خوش آمد مرا ز آمدنت☺😍😘

سلام عزیز خوبی؟ حال و احوالت چطوره؟  ان شاءالله خَلق و خُلق و عمر و عاقبتش امام حسنی باشه❤

حال ما خوبه شنبه رفتم دکتر بخیه هام رو کشید

پسرم با وزن ۲۸۰۰ ساعت ۴ صبح پنج شنبه ۲۹ تیر به دنیا اومد

یک جوجه کوچولوییه که نگو تو بغلت میگیری گم میشه

تازه ۴ روزگی که بردمش بهداشت شده بود ۲۶۰۰ 🥺🥺🥺

پسرم نمی تونست سینه م رو بگیره و دهنش هم خیلی تنگه

تخت بغلیم زایمان کرده بود مادره شیر نداشت گفت دختر منو شیر بده یه کم سیر بشه

هم گذاشتمش زیر سینه م ماشالله لب و دهن داشت همچی میک میزد که نگو

حالا پسر من با یک سانت دهن دیگه فکرشو بکن که حالم چه طوری بود دختر اولیم هم دهنش خیلی تنگ بود و سینه م نمی رفت توی دهنش

تازه سه روزه که میتونه خوب شیر بخوره و سیر میشه 

روز ۴ و ۵ شیرم انقدر زیاد شده بود که لباسم خیس میشد ولی الان حس میکنم شیرم کمه

البته سینه راستم شیر میکنه و راحت هم پسرم میخوره ولی سینه چپم خیلی کمتر شیر میکنه 

نمیدونین کدوم شهر بوده؟

رها هم بود از ساری

ولی کاربریش یادم نمیاد متاسفانه🤔

اسم پسرم محمد حسن گذاشتیم

ای‌جانم قربون صاحب اسمش

حسن یا حسن، عشق من زندگی حسن

خدا ببخشه برات، ان شاالله رنگ وبوی زندگیتونو امام‌حسنی کنه، کریم باشه مثه صاحب اسمش😍