2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733793 بازدید | 90148 پست

سلام مامانا همونطور ک گفتم پسرم ۱سالو۳ماهشه ازشیر گرفتمش بجاش شیر گاو دادم میترسم طبعش سرد بشه شب ادراری بگیره سرمایی بشه  نمیشه بجاش شیر خشک بدم بخدا موندم چیکار کنم ازشیر نمیگرفتم از بین میرفتم الان ک گرفتم هم داستانی شده  نگاش میکنم چشام پر اشک میشه باران جا تو چیکار کردی واقعن دیگه مغزم کار نمیکنه🤒😞 بهش چی بدم حتی شبا چند بار بیدار میشه مجبورم شیشه شیر پر شیر گاو کنم بهش بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر جو داده که رعایت کنی😁 پایین بودن جفت اوایل بارداری طبیعیه... با بزرگ شدن بچه رحم رشد میکنه با ...

ممنون،از توضیحا داروییت.

اره من چون کبدم گرمه یه چیزاییشو میتونم رعایت کنم، بعضیاشو طبیب بهم گفته بود ولی چون حالم خوب نبود نخوردم.🤒

کاش همش جو باشه.. کاش باهمه بغل کردنا و اینا، مال منم دیمه بار بیاد از همین اول..اللهم الرزقنا الروحیه القوی ال ان شاالله😅

خیلی خیلی التماس دعا دارم. خدا طفل خوردوهایمان را از جمیع بلایا به حق شش ماهه کربلا حفظ کنه.😭🙏

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
رستاجان برای عفونت چیکار کنم؟ من همیشه تو بارداریا با ایم معقوله متاسفانه درگیرم تاااا روز زایمان .. ...

ترشح حین بارداری کاملا طبیعیه

اگه حین رابطه درد نداری و در حالت عادی سوزش و خارش و ... نداری، ترشحاتت عفونی نیست

دکتر میگفت قبل تست ادرار با شامپو بچه خودتو بشور، خشک کن. اول ادرارو تخلیه کن . از باقیش نمونه بگیر. ظرف نمونه م به جایی برخود نکنه

اگه روش نمونه گیری رو درست رعایت کنی تست اشتباه درنمیاد

من بعضی وقتا تست میبردم دکتر میدید علائم ندارم میگفت مهم نیست! نمونه ت آلوده شده

عفونت بی علامت نمیشه

حتی اواخر بارداری ممکنه رنگ ترشحت زرد و سبز بشه

مادامی که علائم نداری و حین رابطه درد نداری عفونت نیست و ترشحات طبیعی بدنته که با بعضی غذاها تشدید میشه یا تغییر رنگ‌میده

سلام بچه ها شما از چند روز بعد از زایمان گن بستید؟ضرر نداره؟شنیدم باعث چسبندگی میشه!

سلام عزیز

گن خوب نیست. بعد زایمان چن هفته لگنتو سفت ببند و نذار سرما به بدنت برسه

مخصوصا از زیر سینه تا زیر باسن

رستا جان میشه لینک‌کانال رو برای تهیه نان اینجا بفرستید؟

بفرمایید عزیز👇

بسم‌الله الرحمن الرحیم

💚ویژگی‌های این نان💚

👈آرد کامل سبوس دار که سبوس همان گندم هست

👈 نمک طبیعی فاقد ید مصنوعی

👈بدون هر گونه مواد نگهدارنده و جوش شیرین

👈بدون ۵۶ ماده شیمیایی که در نان‌ها موجود است

👈تخمیر و استراحت خمیر به مدت دو ساعت

👈شاطر، خمیرگیر و نان درآرِ متدین، اهل نماز اول وقت، مسجدی، معمولا با وضو و اهل توسل به اهلبیت‌ع و به دنبال لقمه حلال

👈اشتغالزا برای ١٠ نفر و تامین اقتصادی برای ٣٢ نفر آنهم در حاشیه محروم شهر مشهد

👈پخت در فضای متصل به مسجد و تاثیر پذیری از فضای معنوی

‼️ارسال ب تمام نقاط کشور‼️

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گروه سفارش نانِ سالمِ مسجد
https://eitaa.com/joinchat/3703767252C151eb88b89

سلام مامانا همونطور ک گفتم پسرم ۱سالو۳ماهشه ازشیر گرفتمش بجاش شیر گاو دادم میترسم طبعش سرد بشه شب اد ...

سلام عزیز

شیر گاو واسه زیر ۳ سال توصیه نمیشه

هوشو کم میکنه و با توجه به تغذیه مضری که داخل گاوداری ها به دام میدن، شیرش سیستم ایمنی رو تضعیف میکنه 

مگه اینکه روستا باشید و شیر گاوی رو استفاده کنی که از علف تغذیه میکنه

قبل خواب سیرش کنی کمتر بیدار میشه

میتونی به جای شیر، ترکیب شیره انگور+آب+سویق 

یا آب+سمنو+سویق

یا آب سمنو

آب شیره

بدی

سویق، پودر سنجد یا هرچیزی که به آب اضافه می کنی نباید خیلی زیاد باشه. که معده شو اذیت نکنه

میتونی از حریره بادام رقیق هم استفاده کنی. فقط باید کمی سوراخ شیشه شو بزرگتر کنی

تست کن ببین از چی خوشش میاد

بچه ای که میتونه همه نوع غذا بخوره نیازی به شیرخشک نداره

ترشح حین بارداری کاملا طبیعیه اگه حین رابطه درد نداری و در حالت عادی سوزش و خارش و ... نداری، ترشحا ...

اینایی که گفتی حین نمونه گیری رعایت نکردم😐 اون علائمی که گفتی رو هم ندارم.... گفتم شاید رحم سرد شده... از بس سردی خوردم

ممنون،از توضیحا داروییت. اره من چون کبدم گرمه یه چیزاییشو میتونم رعایت کنم، بعضیاشو طبیب بهم گفته ب ...

نه دیگه

گفتم باید رعایت کنی دیگه😁

بغل کردن چرا؟؟؟

بچه گریه میکنه، بشین نشسته بغلش کن. بلندش نکن

بچه هات چن سالشونه؟

اینایی که گفتی حین نمونه گیری رعایت نکردم😐 اون علائمی که گفتی رو هم ندارم.... گفتم شاید رحم سرد شده ...

تو هفته ای که هستی ترشح کاملا طبیعیه

سردی زیاد نخور و محض اطمینان چن وقت پنیر مصرف نکن

تو هفته ای که هستی ترشح کاملا طبیعیه سردی زیاد نخور و محض اطمینان چن وقت پنیر مصرف نکن

وای! اعتیاد من دو ماهه به پنیره🤒

خوب شد گفتی.... یه سوال دیگه تا ۲۵ هفته چقدر اضافه کردن وزن نرماله؟ بعد زایمان پوستم کنده میشه تا وزن کم کنم

وای! اعتیاد من دو ماهه به پنیره🤒 خوب شد گفتی.... یه سوال دیگه تا ۲۵ هفته چقدر اضافه کردن وزن نرمال ...

آخه خیلی از وزنی که اضافه میکنی اصلا واسه خودت نیست!

مادر ۳ ماهه اول بین ۳_۲ کیلو وزن میگیره

و بعدش هر هفته نیم کیلو به صورت میانگین

بعد زایمان اکثر وزنی که اضافه کردی رو از دست میدی

وزن حدودی که بعد زایمان از مادر کم میشه:

کودک: 3.5 کیلوگرم

تامین خون: 2 کیلوگرم

جفت: 1 تا 1.5 کیلوگرم

رشد رحم: 2 تا 2.5 کیلوگرم

بافت سینه: 1 تا 1.5 کیلوگرم

ذخایر چربی: 2.5 تا 4 کیلوگرم

مایع آمنیوتیک: 1 تا 1.5 کیلوگرم