2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733794 بازدید | 90148 پست
سلام عزیز قدم نورسیده تون مبارک اسپاینال چرا آخه؟؟؟🥲 اپیدورال و اسپاینال روند زایمانو کند میکنن ...

سلام رستا جان خوب هستین

ی سوال داشتم

قطره آد رو میشه با آب رقیق کرد و ب بچه1ماهه داد؟ امشب تا حد خفگی رفت با اینکه در طول روز کم کم بهش میدم

شکر خدا دیشب به لطف خدا و عنایت حضرت زهرا زایمان کردم. البته ویبک نبودم و زایمان اولم طبیعی بود منته ...

سلام عزیزم،قدم‌نورسیده مبارک باشه،بسلامتی.

الهی وربی من لی غیرک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منم اورژانسی سز شدم خیلی دوست داشتم طبیعی باشه هم آمادگی جسمی هم روحیشو داشتم اما بدشانسی اوردم متاسفانه

بخوام دومی رو وی بک کنم توی شهری که الان زندگی می کنم دکتری نیست که زیربارش بره🥲

من حکم زیر میزی رو پرسیدم گفتن اشکالی نداره چون معمولا بیمارستان حق الزحمه واقعی دکتر رو نمیده بعدش ...

نه عزیز. مشکل شرعی داره و حرامه. مگه در مواقع اضطرار! که کم پیش میاد

.

وظیفه ی پزشک اینه هر زمان که بیمار نیاز داره بیمارستان حاضر بشه... اگه به خاطر درمان بندگان خدا پزشک نشدن یا توانشو ندارن مریض قبول نکنن و چن صد میلیون دریافتیشونو قبول نکنن!

نمیشه وقت پول گرفتن از سختی کار پزشک بگن و وقت عمل به وظیفه منت کارشونو سر بیمار بذارن و رشوه گرفتن رو حق خودشون بدونن! 

اصلا زیرمیزی دادن مردم باعث شده پزشکا اینقدر پررو و طلبکار بشن

واسه همینم حرامه

حق الزحمه ی واقعی پزشک چنده؟؟؟

مرحله ی دوم هدفمندی یارانه ها، بنا بود سهم پرداختی مردم از بیمه بشه، ولی زور مافیای پزشکی چربید و شد حقوقای نجومی و چن صد میلیونی به پزشکای متخصص و فوق تخصص!

اجرای این فاز شد تورم و جیب ما رو زد و کمر مستضعفینو شکست...

بعد وقتی بهشون نیاز پیدا می کنیم منتشم سرمون بذارن؟؟؟؟؟؟

مالیات که نمیدن! اکثر پزشکا مطبشون یا پول نقد میگیرن یا پوز و کارت به کارته و به اسم خودشون نیست!!! 

کارگر با کف حقوقی مالیات میده، این قشر با دریافتی های چن صدمیلیونی و بعضا میلیاردی و زیرمیزی بازم سیرمونی ندارن‌و با منت میان سر مریض!!!!

عزیز... پزشکا پیش پیش حقشونو از سهم یارانه ما گرفتن! حقوقاشون سهم ما بود که برخلاف قانون رفت به حساب اونا!

دیگه چی رو از ما طلب دارن؟؟؟

سلام رستا جان خوب هستین ی سوال داشتم قطره آد رو میشه با آب رقیق کرد و ب بچه1ماهه داد؟ امشب تا حد خ ...

سلام عزیز

همه ی بچه های منم اینطور بودن

به دو بچه اول که خیییلی کم دادم

به سومی داخل شیرخشک میدم

به دکتر میگفتم رفلاکس میکنه میگفت طول روز بهش بده. هربار یه قطره بریز دهنش

ولی خب می ریختم تو شیرخشک اصلا اذیتش نمیکرد

تقسیمش میکردم هربار یه کم به شیرش اضافه میکردم

البته به نظرم نیاز بدنشون خیلی کمتر از میزانیه که میگن

پسرم بعد چن وقت تست گرفتیم ویتامین دیش بالا بود

حدود ۲ ماه بهش ندادم. تازه شروع کردم

سلام دوستان منم اورژانسی سز شدم خیلی دوست داشتم طبیعی باشه هم آمادگی جسمی هم روحیشو داشتم اما بدشانس ...

سلام عزیزم

تا مرکز استانتون چن ساعت فاصله دارید؟ اونجا پزشک یا مامایی ویبک قبول میکنه؟ 

اولویت اینه که پیگیر پزشک یا مامای حامی ویبک باشید

با این حال دوستانی داشتیم که تو شهر خودشون هیچ پزشک و مامایی مسئولیت زایمانشونو قبول نکرده، دردا رو تو خونه تحمل کردن، ۷_۶ سانت رفتن بیمارستان زایمان کردن

سلام عزیزم تا مرکز استانتون چن ساعت فاصله دارید؟ اونجا پزشک یا مامایی ویبک قبول میکنه؟  اولوی ...

فاصله‌ زیاد نیست مشکل اینجاست که همسرم نمیتونه همراهیم کنه

جدای از اون من درد طبیعی رو کشیدم بعد سزارین شدم ولی خیلی وحشتناک و غیرقابل تحمل بود ولی اگه زمانش کوتاهتر میبود بهتر بود فکر می کنم زودتر سرپا می شدم🥲

بعضی پیاما مرددم میکنه

من الان راحت و رایگان میتونم برم بیمارستان دولتی سز بشم اما دارم هزینه پونزده شونزده میلیون با درد رو به جون میخرم ک مزاحم کسی نباشم و خودم کارامو بکنم اما بعضی پیاما نشون میده گاها طبیعی بدتر از سزارین ناراحتی داشته براشون

نمیدونم چکنم شک افتاده بجونم میترسم پشیمون شم انقد واسه طبیعی دست و پا زدم

سلام بچه ها پلاکت خون ۱۴۱ خیلی پایینه؟ ۷ ماهمه.دکترردارو میده؟

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
سلام دوستان منم اورژانسی سز شدم خیلی دوست داشتم طبیعی باشه هم آمادگی جسمی هم روحیشو داشتم اما بدشانس ...

ان شاالله تا اون موقع که بخوای زایمان کنی یه دکتر خوب واسه ویبک  پیدا میشه 😊