2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
باران جان، من به شخصه زیرمیزی تو کتم نمیره!  و نمیتونم با اعتقادات همچین دکتری کنار بیام!  ...

سلام گلی جان. 

برای خودم نپرسیدم. برا دوستم پرسیدم. 

من هنوز تحت نظر پزشک خاصی نرفتم. سونو هارو آزاد انجام میدن اینجا. بدون نسخه پزشک.

نمیدونم شهرهای دیگه چجوره. 

آزمایشم میرم دکتر عمومی درمونگاه مینویسه

چند روز پیش خودمو وزن کردم 2،3 کیلو اضاف کردم نهایت. 

والا منم هیچ جوره نمیتونم با زیرمیزی کنار بیام. از شنیدنشم مشمئز میشم. 

ولی گفتم بازم با دوستان هم فکری کنم

شاید چیزی باشه که نمیدونم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دکتری هم هست که زیر میزی نگیره؟؟

منم بگم دکترم زیرمیزی نگرفت. 

دکتر سهرابی اردبیل.   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
شکر خدا دیشب به لطف خدا و عنایت حضرت زهرا زایمان کردم. البته ویبک نبودم و زایمان اولم طبیعی بود منته ...

عزیزم خاطرت مختصر مفید و بسیار بامزه بود. خصوصا اونجاش که میگفتی شانسی زور میزدی. از هرچی اسپاینال و اپیدوراله بیزار شدم. 

ممنون که یاد و خاطره منم گرامی داشتی     

بنده دیگه یکی از بزرگان و قدیمی های تاپیک محسوب میشم. 

دوستان بدانید و آگاه باشید رهنمود های اینجانب خیلییی مؤثره.

#آدمو_برق_بگیره_جو_نگی‍ ره  

#خوشمزه_جان  

شکر خدا دیشب به لطف خدا و عنایت حضرت زهرا زایمان کردم. البته ویبک نبودم و زایمان اولم طبیعی بود منته ...

سلام عزیز

قدم نورسیده تون مبارک

اسپاینال چرا آخه؟؟؟🥲 اپیدورال و اسپاینال روند زایمانو کند میکنن

اگه اسپاینال نمیشدی ، میتونستی فعالیت داشته باشی، سریعتر فول میشدی و زایمان میکردی

خاصیت مغربی اینه وقتی مستمر و پرتعداد ازش استفاده میکنی وارد فاز زایمان که میشی ، زود پیشرفت میکنی

خداروشکر که از زایمانت راضی بودی..‌ باقیشم شد تجربه🙃

من حکم زیر میزی رو پرسیدم گفتن اشکالی نداره چون معمولا بیمارستان حق الزحمه واقعی دکتر رو نمیده بعدش هم دکتر داره برای شخص خودت میاد و باید هر جا باشه هر ساعتی از شبانه روز برای تو بیاد بیمارستان پس این پول حقشه اینم بگم باید خود دکترا انصاف داشته باشن و قیمتای نجومی نگن

رستا جون دكتر من گفت تا پنج روز نزار اب بخوره بهش اصلا شما پسرتو ميشستي با اب؟

عزیز دکتر به من گفت ۱۲ ساعت بعد بشور و پانسمانشو باز کن

شما یه سری بشورش 

به من گفتن وازلین بزنم. ولی وازلین واسه پسرم خوب نبود. باعث شد یکی از بخیه هاش عفونت کنه. مستمر تتراسایکلین۳٪ زدم خوب شد

واسه پسر بزرگمم که قبلا جراحیش کردیم دکتر گفت تتراسایکلین۱٪ چشمی بزن که زیاد خوب نبود. واسه پسر بزرگمم ۳٪ زدیم خوب شد

کثیفی های اطراف پاشو با کف رقیق شامپو بچه تمیز کن

بعد دیگه تا یه هفته حمومش نکن... بعد هربار تعویض هم حسابی پماد بزن

ما باید ۴ روز بعد جراحی میبردیم دکتر ببینه، هنوز نبردیمش🤭

مامانم دکتر شبیری(دختر مرجع تقلید آقای شبیری زنجانی)زایمان کردن و حق الزحمه رو گرفتن چون نصف شب از مسافرتش با اینکه خانوادش تو ماشین بودن اومد زایمان رو انجام داد

من حکم زیر میزی رو پرسیدم گفتن اشکالی نداره چون معمولا بیمارستان حق الزحمه واقعی دکتر رو نمیده بعدش ...

نه عزیز. مشکل شرعی داره و حرامه. مگه در مواقع اضطرار! که کم پیش میاد

.

حق الزحمه ی واقعی دکتر چنده؟؟؟

مگه دردشو شما تحمل نمیکنی؟😉 به خاطر نهایتا ۴_۳ ساعت حداقل ۳ تومن، کم مبلغیه؟؟؟ اکثر بیمارستانا که بیشترم‌میگیرن

سزارینم که میان ۱۵ دقیقه ای شکمو میبرن و بچه رو درمیارن و معلوم نیست بالاخره کی بخیه میزنه!!! 

شما حق الزحمه ی پزشک رو طبق تعرفه به بیمارستان پرداخت میکنی باقیشم بیمه میده

نه عزیز. مشکل شرعی داره و حرامه. مگه در مواقع اضطرار! که کم پیش میاد . حق الزحمه ی واقعی دکتر چنده ...

خب اینجا دکتر موظفه بخیه بزنه اصل این هزینه برای درست بخیه زدنه اگر نزنه معلومه اون پول حرامه ولی ما تو فامیلمون هر کی دکتر خصوصی گرفته خود دکتر براش بخیه زده 

نه عزیز. مشکل شرعی داره و حرامه. مگه در مواقع اضطرار! که کم پیش میاد . حق الزحمه ی واقعی دکتر چنده ...

منم مدافع زیر میزی گرفتن نیستم اتفاقا امروز برام سوال شد رفتم پرسیدم اینجور جوابمو دادن