2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733842 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 😍 دیروز رفتم انومالی یه گل پسر تو راه داریم 😀😀

سلام الحمدلله. مبارکت باشه عزیزم   ان شاءالله مایه روشنی چشمت باشه   

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
جدی😯😯😯 من میخواستم برای زایمانم برم امید خوب شد که اطلاع رسانی کردید

عزیزم امید فقط وی بک 1 رو قبول می کنند؛

برای وی بک2و3 با بیمارستان بقیة الله و پیامبران هماهنگن.

پزشک شیفت مقیم رو از خ صابریان پرسیدم، همون طوری که باران جان گفتن، امید پزشک شیفت مقیم نداره؛ ولی با یه دکتری که خونه و مطبش یه رب تا اونجا راهه هماهنگن که درصورت لزوم بیاد.

ظاهرا بیمارستان از دکتر رجایی هم میخواد از زمانی که مریض وارد بیمارستان میشه، حضور پیدا کنن، حتی اگر خ صابریان عامل زایمان باشن.

تو خاطرات اخیر، مثل زایمان نخودچی، حلما و بانوزمزم هم برام جالب بود که دکتر رجایی تو فرایند زایمان پررنگتر از خاطرات قبل بودن، باز خودشون توضیحاتی اگر لازمه بدن بهتره.

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام الحمدلله. مبارکت باشه عزیزم     ان شاءالله مایه روشنی چشمت باشه    

سلام عزیزم ممنون همچنین  

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم امید فقط وی بک 1 رو قبول می کنند؛ برای وی بک2و3 با بیمارستان بقیة الله و پیامبران هماهنگن. ...

یعنی خانم دکتر رجایی ویبک قبول نمیکنن اگه از قبل مریضشون باشیم چی؟من چرا خنگ شدم متوجه نمیشم یعنی چی که پزشک شیفت مقیم ندارن مگه موقع درد خود دکتری که مریضشی نمیاد بالا سرت🙁

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

وذالنون اومد ی چی درمورد سلسله جو گفت و دیگه نیومدن اطلاعاتشون با ما شر کنن بیشتر جنبه تبلیغی سه نفر بود سلسله جو و ماما عباسی و رهبری ک همگی هم فقط ویزیتی اطلاعات میدن. این اقا هم تو نت حتی ی سوال ساده رو ج نمیده حتما ویزیت میخوان!خب شما ک رفتی پیشش بیا بگو چی برا ویبک خوبه بقیه هم استفاده کنن دیگه...

@وذالنون

قررررررربونت، ممنون     دعام کن تو رو خدا چند روزه استرسی شدم!     ان شاءالله ...

عزیزم ،هر مادر بارداری مسلما  استرس رو تجربه میکنه ! سعی کن  توی لحظه هایی که استرس یا فکر های جورواجور که پریشونت میکنه میاد سراغت ذهنت رو به سمت منظره های خوب، اتفاق های خوب زندگیت،چهره های آرامبخش اطرافیانت هدایت کنی، استرس یا فکر یا ترس از پیشامدهای آینده بیشتر زمانی که مشغول به کاری نیستیم میاد ،خودتو با کارهایی که بهت آرامش میده مشغول کن ،از مصاحبه با همسرت حتما کمک بگیر،همسر من خیییییلی مواقعی که نگران میشدم دلگرمم می کرد آخه من خییلی منتظر سفالیک شدن نی نی بودم هر روز و هر لحظه!و همیییشه امیدوارم میکرد با اینکه آخرش نشد ولی واقعا با حرفهاش آروم میشدم،خیلی وقت ها به آبی آسمون نگاه میکردم چهره های زیبا رو به ذهنم میاوردم و دخترم رو زیبا ترسیم میکردم تو ذهنم و بعد میخندیم و قربون صدقه ی دخترم میرفتم   نهاااااایت  آرامش هم یاد خدا و توسل به معصومین هست،مطمئنم خودت استادی تو همه ی این راهها   اگه قابل باشم دعاگوی همتون هستم ،به امید خدا خبرهای ویبک  موفق دوستان صفحه های این تاپیک رو به هیجان و شادی میاره.

سلام دوستای گلم

فردا صبح قراره برم واسه سزارین ،اگه قابل باشم برای همتون دعا میکنم ،از شمام عاجزانه میخوام اونجوری که واسه خودتون دعا میکنین برا منم دعا کنین.

سلام بر بانوان پاک عالم و سلام بر راز هستی حضرت صدیقه الشهیده....

یاعلی

عزیزم امید فقط وی بک 1 رو قبول می کنند؛ برای وی بک2و3 با بیمارستان بقیة الله و پیامبران هماهنگن. ...

نمیدونم تو بیمارستان بودن یا نه ولی من ۵ رسیدم ایشونو اولین بار ۸ دیدم و تا فول شدن فاصله ای نداشتم. خودشون (با طول کشیدن زایمان) گفتن اینطور که پیش میرفت میترسیدم نرسم صبحونه نخورده اومدم.

ویبک دو قبول نکردن بیمارستان هم خانم صابریان هفته قبلش بهم گفته بودن. یعنی باهام چک کردن که مطمئن شن ویبک دو نیستم.

یعنی خانم دکتر رجایی ویبک قبول نمیکنن اگه از قبل مریضشون باشیم چی؟من چرا خنگ شدم متوجه نمیشم یعنی چی ...

برداشت من اینه که قبول میکنن منتها توی بقیه الله نه امید.

اما حتی اگه نکنن هم نباید با مخفیکاری مسئولیت رو برشون تحمیل کرد.

یه چیزی که برام عجیبه اینه که کسی از من رضایتنامه هم نگرفت چه برسه به نوع دستیش. پس چرا اون خانم داشت؟ منظور پرونده اشه؟ بقیه داشتید؟

وذالنون اومد ی چی درمورد سلسله جو گفت و دیگه نیومدن اطلاعاتشون با ما شر کنن بیشتر جنبه تبلیغی سه نفر ...

سلاااااام عزيزم...عذر ميخوام دير اومدم....آخه با لب تاپ ميام تو تاپيك خ دير به دير ميام....در مورد آقاي سلسله جو ايشون رو معرفي كردم كه اگر كسي ازدوستان ميخوان باردار بشن و قصد ويبك دارن تحت نظر ايشون باشن...ايشون اصصصلن قبل بارداري ميگن كه حتما مادر و پدر بايييد اصلاح مزاج انجام بدن بعد باردار بشن..به خود بنده گفتن شما وقتي غلبه ي مزاجي داري و خونت غليظ و به اصطلاح خون كثيف داري و مثلا همسرت غلبه داره كبدش چرب و فلان و اينا...تمام اين مشكلاتتون به صورت مادرزادي به بچه هم منتقل ميكنيد ( تمام مشكلات مربوط به رفلاكس و دلدرد و بيقراري نوزاد و ساير مشكلاتي كه برا نوزاد بوجود مياد همچنين كم شير بودن مادر و افسردگي و فلان و بهمان .99 درصد به خاطر غلبه ي مادر در دوران بارداري است) فلذا ميگفتن اول اصلاح مزاجي بعد تا دلت ميخواد بچه بيار..

در مورد ويبك هم خب بايد تحت نظر باشي تا مطابق با مزاج خودت بهت راهكار بدن برا موفقيت در زايمان.نميشه يه نسخه رو برا همه پيچيد....

ماما زهرا عباسي هم چون طب اسلامي كار كردن ميتونن كمكت كنن مناسب با مزاج خودت بهت تغذيه و توصيه بدن...من معرفي كردم ايشون رو بهتون اگر خواستيد برين پيششون....

به اين شماره تو واتساپ پيام بدين و نوبت بگيرين           09913099513   

وذالنون اومد ی چی درمورد سلسله جو گفت و دیگه نیومدن اطلاعاتشون با ما شر کنن بیشتر جنبه تبلیغی سه نفر ...

گفتين كه بيام بگم چي برا ويبك خوبه.....خواهر جان بنده اصصلن هنوز باردار نيستم و خب ديگه ادامه نرفتم پيشش...فعلا در حال تلاش براي بارداري هستم....فقط ميدونم كه وقتي بهش گفتم من اصلن تا هفته ي 41 دردم نگرفت و هيييييچ علايمي نداشتن گفتش غصه نداره ما كاري ميكنيم دردت بگيره و گفت حالا بذار جلو بريم باردار كه شدي ماما هم معرفي ميكنم بهت...مامايي كه ميخواست معرفي كنه خانم زهرا عباسي بود تو كرج مطب داره اطلاعاتش تو نت هست

چون  میترسم به گوش خانم صابریان برسونن. خیلی شفاف صحبت نمیکنم. من واقعا شیفته ایشونم. ش ...

سلام باران جان....كدوم خانوم رحمش پاره شد و بچش فوت كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو اين تاپيك بود؟؟؟؟ سر ويبك كردن اين اتفاق افتاد؟؟؟؟ چرا من نفهميدم من كجا بودم

سلاااااام عزيزم...عذر ميخوام دير اومدم....آخه با لب تاپ ميام تو تاپيك خ دير به دير ميام....در مورد آ ...

ای کاااااش من هم فرصت اصلاح مزاج پیدا میکردم. ای کاااااش  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام باران جان تاپیک زایمانت تعطیل شده

صفحه ۷تاپیک خلاصه. خاطره ۳۵ فکر کنم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست