2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733794 بازدید | 90148 پست
سلام عزیزم ممنون لطف می کنی، پیام دادم بهتون شما چطوری از دکتر کاوه منش وقت گرفتید؟ مطبش بردید؟ م ...

سلام 

دکتر کاوه منش مطب نمیرن عزیز.  بیمارستان بقیه الله(عج) ویزیت میکنن.  فوق تخصص گوارش اطفالن. واسه ویزیت حضوری باید از سایت بیمارستان وقت بگیری

لینک سامانه ی رسای ایشون رو واست میفرستم هر روزی که خواستی،  از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب میتونی ازشون مشاوره تلفنی بگیری

هر دقیقه ش حدود ۱۵ تومن میشه

اسم کوچک دکتر مقدادی چیه؟ تو ژوپ که زدم دوتا مقدادی متخصص اطفال آمدبهروز و بهنام

دکتر بهروز مقدادی

جز زوپ، سامانه ی رسا هم هر روز هفته ساعت ۲۳_۲۲ مشاوره تلفنی دارن

لینکشو میفرستم برات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم کوچک دکتر مقدادی چیه؟ تو ژوپ که زدم دوتا مقدادی متخصص اطفال آمدبهروز و بهنام

پسر منم از ۳ ماهگی که دکتر کاوه منش شیرخشکشو عوض کرد، به لطف خدا شرایطش خوب شد

بعدش با احتیاط مواد غذایی مختلف رو امتحان میکردم که خداروشکر واکنش بدی نداشت. فقط لبنیات، تخم مرغ و موز رو جرات نمیکردم بدم.  رفلاکسشم کامل خوب شده بود

چن روز پیش تخم مرغ خورد، چن روز پیشم بچه هام کمی پنیر داده بودن. مجدد رفلاکس پیدا کرده. البته خفیف

دیروزم پوشکشو عوض کردم پشت رونش ۲ لک اگزما دیدم. دور دهنشم زده...  خیلی حالم بد شد.

داشتم به درمان کاملش امید می بستم😔

شرمنده اشتباه نوشتم  پسرم رفلاکسی نیست  کولیک داشت 🙈🙈🙈🙈

مگه هنوزم کولیک داره؟ 

اگه از نفخ و دل دردش میترسی،  میتونی به غذاهاش کمی شوید تازه و پودر زیره بزنی

@razak95   سلام گلم توی صفحه های قبل از یک ماما به اسم خانم احمدی گفتید میخواستم بپرسم شماره ...

سلام 

بله عزیزم اصفهان هستند ولی شماره تماس ندارم 

باید عضو گروه بشید و از اون طریق ویزیت شخصی بشید

شماره بدید تا لینک گروه و براتون بفرستم

عزیزم برای این که آب دور بچه زیاد بشه، خرما بخور بعدش یه قلپ آب بخور، مثلا سه یا پنج عدد خرما بخور و ...

ممنون گلم جواب دادین، از همون ۳۴ هفتگی آب جوشیده ولرم با خرما مرتب میخوردم ولی اینطوری که شما میگین خرما کم میخوردم گویا باید بیشتر میکردم🤔☹ من یک لیوان با دوتا خوردم ، ولی خوب در طول روز آب زیاد میخوردم

سلام عزیز حتما از یه مرکز مطمئن یه سونو بیوفیزیکال بده اگه مایع بیشتر از 6-5 و شرایط بچه خوب باشه ...

سلام گلم ، شیاف و دمنوش از اول هفته شروع کردم

برعکس شوهرم همین هفته دوشیفت سرکاره😭

خودمم دودل بودم برای معاینه تحریکی برم یانه🤔 فردا میرم 😊

دهانه رحم هم نمیدونم چخبره😬 نمیدونم چرا دکتر یک معاینه نکرد 🤦🏼‍♀️ فقط سونو کرد گفت سرش هنوز توی لگن نیومده 😥 

نمیدونم شنبه چی میشه😢

برای صبر کردن هم رستاجان خودم بیشتر استرس دارم ، آخه چون این بچه خدا با سختی بعد چندسال بهمون داده میترسم صبر کنم ازطرفی زنداداشم هم یک چیزی شبیه همین شد ۳۹ هفته بچه داخل شکمش فوت کرد ،اگه خودم بخوام صبر کنم مطمئنم شوهرم اصلا راضی نمیشه منو دست بسته شنبه میبره😅🤦🏼‍♀️ 

خلاصه خیلی محتاج دعاتون هستم😥🙏😭

سلام عزیزم بو و حالت بیرون اومدن ترشحات چطوره؟  مایع آمنیوتیک بوی منی میده و با جهش خارج میشه ...

هفته ۳۹ هستم 

جهشی نیست و مثل ترشح هست و دکتر رفتم گفتن ترشح هست و سونو بده تا آب دور بچه چک بشه

بچه ها خیلی نگرانم از زایمان برام دعاکنید دکتر جنابی که رفتم فقط  نامه داد برای بیمارستان گفتم شرایط چطوره برای زایمان طبیعی گفتن پروسه ب زایمان غیر قابل پیش بینی هست و هیچی ۱۰۰ درصد نیست اصلا حمایت و دلگرمی نداد اگر مشکل هزینه بیمارستان نبود حتما آیتی میرفتم 

من یه سوال داشتم

من چهار دست و پا و گاوگربه و سجده انجام میدم تو خونه

هرکدوم چقدر باید باشه؟ مثلا ۲۰ دقیقه یه دفعه ای انجام بدم یا کوچولوتر؟

بعد اگر هفته ۳۸ بخوام روغن کرچک مصرف کنم که زایمان شروع بشه اشکالی داره؟ نمیخوام به هفته های اخر برسه چون میترسم هم نی نی تپلی بشه هم دردام دیر شروع بشه به تاریخ سز برسم

...
هفته ۳۹ هستم  جهشی نیست و مثل ترشح هست و دکتر رفتم گفتن ترشح هست و سونو بده تا آب دور بچه چک ب ...

عزیزم امیدوارم شرایطت به خوبی پیش بره. نگران نباش

درسته کادر زایمان مهمه ولی دست خدا از همه بالاتره

شما داری بخاطر اینکه به همسرت فشار نیاد  این شرایط رو برا خودت میخری. از دید خدا پنهان نیست و اجرش رو  میبری

امیدوارم به حق این ماه عزیز خدا بتونی به بهترین شکل زایمان  سالم و سلامتی داشته باشی

من یه سوال داشتم من چهار دست و پا و گاوگربه و سجده انجام میدم تو خونه هرکدوم چقدر باید باشه؟ مثلا ...

ملاک فشار نیومدن هست. سعی کنین اذیت نشین . لم هم ندین

درمورد کرچک اصلا همچین کاری نکن. با اینکه هر دو زایمان من با کرچک شروع شد بهت توصیه نمیکنم. شما هنوز ۳ هفته وقت داری. مگه تو این سه هفته قراره چقدر عریض تر بشه؟ 

من ۴۱ هفته تمام شده بود که خوردم . 

سلام گلم ، شیاف و دمنوش از اول هفته شروع کردم برعکس شوهرم همین هفته دوشیفت سرکاره😭 خودمم دودل بود ...

سلام عزیز

تا شنبه هر روز چن نوبت با اپلیکاتور شیاف عمیق مغربی بذار و استراحت کن.  هربار ۴_۳ عدد بذار.  موقه خواب تا ۶_۵ عدد

یکی دو بسته قرص مغربی با خودت بیمارستان ببر و تزریق پرتعداد و عمیقش رو تا فول شدن ادامه بده

عمیق که میگم یعنی اپلیکانور کامل وارد شه

تونستی روغن حیوانی یا دنبه آب شده هم تزریق کن و لگنو بالا بگیر جذب شه

سعی کن قبل شیاف و تزریق روغن حدود ۱۵-۱۰ دقیقه داخل آب نسبتا داغ بشین که منافذ باز شن و جذب روغن افزایش پیدا کنه

هر روز دمنوش چایی کوهی غلیظ بخور

دمنوش آویشن+بابونه هم خوبه

چن سری رابطه کامل داشته باش

پنج شنبه جمعه تونستی از مسیر شیبدار پیاده روی مستمر و طولانی برو

باقیش توکل به خدا...  ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره