2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
تا چند وقت گچ گرفت؟ من احتمالا در رفتگی لگن هست

یه هفته گچ گرفت. یه روز باز بود. دو باره یه هفته دیگه گچ گرفت. 

ان شاالله  که  برا شما هم مشکل خاصی نیست زودی برطرف میشهگ فقط حتما ارتپد اطفال ببرین . 

۳۹

بسلامتی. بنظرم برا بستری عجله نکنین. مادامی که حرکات و ضربان قلب بچه خوبه  تا هفته ۴۱ دلیلی برای بستری نیست.  شاپرک  هم دکتر گفته بود بیا برا بستری. صبر کرد خدا رو شکر درداش خودش شروع شد. ان شاالله این یکی دو هفته باقی مونده هم بسلامتی بگذرونین  و بسلامتی زایمان کنین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریزش مو پس از زایمان

💠ریزش مو از مشکلات شایع پس از زایمان است. علّت اصلی آن، مشکلات هورمونی، کم خونی و کمبود کلسیم است. درمان این مشکل، ساده و بدین قرار است: مصرف آب عسل، جوانه گندم، گرد پوست تخم مرغ و رازیانه.

💠با چهار اقدام فوق، معمولاً مشکل حل می‌شود امّا می‌توان از اقدامات تکمیلی ذیل هم بهره گرفت:

1. ماساژ بن موها با روغن بادام تلخ یا سیاه دانه و روغن های مشابه؛ روزی یک بار که البته در عطاری های مورد تایید حکیم دکتر روازاده ترکیب این روغن ها به منظور تقویت مو و درمان ریزش مو موجود است.

2. استفاده از صابون های محلّی و سنّتی به جای شامپو.

3. استفاده از دوا های تقویت کننده مومانند:

دوا های خنک: سدر، مورد، حنا، گل سرشور، ختمی، قهوه سر، گل ریواس و....

دوا های گرم: آرد نخودخام، آویشن، بابونه، مغزهای خام (پسته، بادام، فندق و....) و....

دوا های فوق به تنهایی هم قابل استفاده هستند؛ امّا بهتر است مخلوطی از چند نوع از آن‌ها را انتخاب و کاملاً آسیاب کنید و هفته ای 1 تا 2 شب مقداری از آن را با زرده تخم مرغ خانگی خمیر و روی پوست سر خود بمالید و ببندید و صبح، سر خود را بشویید. اگر با استفاده از این دوا ها احساس حرارت یا خارش در سر داشتید، دوا های خنک را بیشتر کنید و بالعکس.  

منبع: ذریه طیبه                                                                                • ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•

🌐

✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده

➡️

📸

✴️ eitaa.com/ravazadeh

🆔

الهی وربی من لی غیرک
 خاطره زایمان وی بک‌من 😊 پارت ۳ با دکتر قاسمی تماس گرفتن و گفتن جنین مکونیم دفع کرده و ایش ...

سلام عزیزم

خداروشکر

همش لطف و عنایت خدا بود و بس...

خدا نمیخواست، ضربان بچه افت میکرد و از هیچکس هیچ کاری برنمی اومد

همراهی ماما و پزشکتم لطف خدا بوده... وگرنه ممکن بود مشکلی براشون پیش بیاد و اصلا نرسن سر زایمانت!

الحمدلله که همه چی خوب پیش رفت و موفق شدی❤

سلام عزیزم خداروشکر همش لطف و عنایت خدا بود و بس... خدا نمیخواست، ضربان بچه افت میکرد و از هیچکس ...

فقل حسبی الله

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
رفته بودم خونه دوستم دو تا پسرش رو طبیعی زایمان کرده بود اون موقع پسرش ۳ ماهش بود گفت با اینکه وز ...

سلام عزیزم ، یکی از اقوام همسرم، این اتفاق برای بچش پیش اومد، حین زایمان کلا کتفش دررفت و بعد از زایمان کل کتف و دست رو گچ گرفتن ولی اینکه وزنش چقدربود نمی‌دونم و حتی اینکه پزشکش چه کسی بود و آیا ماهر بود یا نه رو هم نمیدونم، چون پرسیدی کسی شنیده ،گفتم من بگم، وگرنه فکر میکنم این اتفاق کم پیش بیاد.

سونو انتی تاریخ زایمان رو بر اساس چهل هفته ۲۲ زده. میشه بگی دقیق چندهفته ام؟

سلام عزیز

شما امروز هفته ۳۹ رو تموم میکنی و فردا وارد هفته ۴۰ میشی

جمعه ی آینده آخرین روز هفته ۴۰ و موعد زایمان شماس

رفته بودم خونه دوستم دو تا پسرش رو طبیعی زایمان کرده بود اون موقع پسرش ۳ ماهش بود گفت با اینکه وز ...

یه بنده خدایی بچه ش به دنیا اومده بود، موقه زایمان کتفشو بد خارج کرده بودن، به عصب دست بچه آسیب رسیده بود و متاسفانه دستش فلج شده بود😔

از ماما شکایت کردن... بعد کلی برو بیا ، ماما رو از اون بیمارستان اخراج کردن، رفت یه بیمارستان دیگه😐

واسه دوست شما، یا بچه ش موقعیت خوبی نداشته یا کادر زایمان اهمال داشتن

سزارین. بعید میدونم منظورش اون چسب باشه. گفتم شاید یه چیزی مثل منگنه پوستی باشه.همش میترسم خوب بخیه ...

بخیه هات جذبی بود یا نایلونی؟

مگه بخیه هاتو نکشیدی؟

واسه یه جراحی مثل سزارین و محیط مرطوب شکمی هیچ وقت ریسک استفاده از چسب رو نمیکنن

اصلا بخیه های چسبی واسه شکم نیست!

دکتر کاشانی زاده خیلی باتجربه و حرفه ایه. نگران نباش