2777
2789
عنوان

به این بچه دیراموز میگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست
پسرمه  پارسال دوم ابتدایی بود موقع امتحان آخر سال ریاضی رو خوب گرفت بجای خیلی خوب  بعد ا ...

سریع رو بچه بچسب نزن 

پس معلومه نیاز تمرین و تکرار داره 

هر درسی که مشکل داره شما هر روز یه تایمی باهاش کار کن 

پسر من عربی خیلی مشکل داشت یه ماه هر روز در حد 15 دقیقه میخوند الان بهترین نمره هاش مال عربی هست 

درمان داره؟ همین علامتارو دیدین شما هم؟

آرع همین بود و املاشم بی توجه بود خودم ک میگعتم خوب بود معلم میگفت مثلن جماعت رو مینوشت جمعیت در صورتی ک جماعت رو بلد بود

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمرکزش کمه  دختر منم همینه  با تکرار و تو جمع خیلی خوب یاد میگیره الان آیه الکرسی رو مع ...

وای دقیقا همینه 

بخدا دیروز کلی تلاش کردم برا امتحان هدیه اماما و نسبتشون باهم رو یادش بدم بازم خوب یاد نگرفت اونوقت دعای فرج رو تو چندروز خودش انقد خوب یاد گرفت هر شب هم روتین داره قبل خواب🤣اول دعای فرج بعد صلوات بعدم خدایا شکرت و بسم الله قشنگ به ترتیب 

فقط میخوان مارو حرص بدن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
وای دقیقا همینه  بخدا دیروز کلی تلاش کردم برا امتحان هدیه اماما و نسبتشون باهم رو یادش بدم باز ...

نه عزیزم 

چرا حرص بدن

لم دارن 

الان دختر من یه مدله پسرم یه مدل دیگه 

پسرم یه کوچولو براش توضیح میدم سریع میگیره دخترم نه

باید پاره کنم خودمو که بیاد یه ورق رنگ آمیزی کنه 

پسرمه  پارسال دوم ابتدایی بود موقع امتحان آخر سال ریاضی رو خوب گرفت بجای خیلی خوب  بعد ا ...

عزیزم خواهر زاده منم این کتابای جدید و خونده . دیدم که چ شکلی شدن. تو باید تا میتونی پایه شو قوی کنی. یعنی یه کلاسی بره یا خودتون کتابهایی تهیه کنی که باز ریاضی رو از پایه تقویت کنی. باهاش کار می‌کنی یکم از سال قبل بپرس و با سال جدید مخلوطش کن‌ .حتما. تشویق ش بکن‌. ریاضی رو در قالب بازی بهش یاد بده. اصلا امتیاز کارنامه مدرسه شو ملاک قرار نده .

سریع رو بچه بچسب نزن  پس معلومه نیاز تمرین و تکرار داره  هر درسی که مشکل داره شما هر روز ...

اره تازه به خودم اومدم دارم سعی میکنم هرروز کار کنم باهاش 

خدا کنه همکاری کنه 

پسر منم همینه این بچه ها تاخیر درکی دارن از اول

اره جزو دیراموزا دسته بندی میشن

نیاز به تکرار بیشتر دارن

همتا اسم خـودمه♥
اره تازه به خودم اومدم دارم سعی میکنم هرروز کار کنم باهاش  خدا کنه همکاری کنه

اول باهاش بازی کن 

بعدش درس 

من همیشه یه دور با پسرم فوتبال میزدیم بعدش درس

خیلی خوب همکاری میکرد 

اره تازه به خودم اومدم دارم سعی میکنم هرروز کار کنم باهاش  خدا کنه همکاری کنه

نمیخواد درس کار کنی تمرینای جافظه فعال و توجه و تمرکز رو باهاش انجام بده 

هم کتاباش هست و هم تو نت تمرین داره  میتونی کاردرمانی هم ببری. هم تمرین جسمی داره هم ذهنی

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم خواهر زاده منم این کتابای جدید و خونده . دیدم که چ شکلی شدن. تو باید تا میتونی پایه شو قوی کنی ...

از یه طرف با خودم میگم این حداقل یه ماه دوماه بعد همه اینارو یاد میگیره سخت نگیرم بهش از یه طرف بفکر کارنامش هستم نمیدونم با خودم چندچندم 

از طرفی زبان رو خیلی دوست داره همش میگه کاش زبان رو ادامه میدادم پارسال یه ترم رفت ترم دوم مدرسه شروع شد نذاشتم بره گفت از درس عقب میفته 

فکر کنم باید با مشاور حرف بزنم 

رآه حل نگفت؟ باید چیکار کنین؟

هفته ای یک جلسه براش کلاس نوشت ک دیروز جلسه اولش بود دخترم گفت فقط بازی کردیم داشت با بازی انگار ازش سوال میپرسید بهم چن تا کتاب گقت بگیرم ک یکیش ماز بود یکیش پیدا کردن تصاویر در تصویر بهم ریخته بود و یکیش ی بازی هوش طرح لبخند بود 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃