2777
2789
عنوان

وای از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه رو نده دستش  یبار برخورد کنی حساب کار دستش میاد شده حتی داد بزن سلامتی بچت مهمهههه

خودشون میان برمیدارن ..

جاری نفهمم بچه خودش سه ماهش بود من انداخته بودم رویاهام تا تکون میخورد میگف آروم تکون بده آروم آروم 

بعد الان نوزاد سه هفته منو بالا میندازه 

🥺😭وای خدا استرس گرفتم  الهی خدا اون دنیا ازشون نگذره ک حتی تو بچه داری هم اذیتم میکنن

بجای اینکه مثل یه پیر زن بشینی نفرین کنی مثل یه مادر قوی از بچت دفاع و مراقبت کن. نفرین نکن

سه هفته خیلی کوچولوعه چطور دلشون میاد وای 😑😑😑 من خواهر کوچیکم به دنیا اومده بود مامانم تا دوماهگی نمیداد بغلمون 

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

وا خب به شوهرت بگو دعواشون کنه خودتم جدی بگو بچه تون که مفت به دست نیاوردی از همین حالا محکم باش ...

دقیقا کلی سختی کشیدم تو بارداری پدرم دراومد 

شوهرم هیچ زبونی نداره سر خانوادش

😭😭😭😭😭😭 دلم ب حال بچم میسوزه خودمم سزارین شدم هنوز کامل خوب نشدم بخیه هام عفونت داشت روحیم خیلی ...

داد که میتونی بزنی ، بهشون بفهمون سر بچه ات با کسی شوخی نداری ، ندیدی تو اینستا عمه ی بچه ، اومده بود قولنح بچه رو بشکنه ، قطع نخاع شده بود ، دور از جون یه اتفاقی واسه بچه ات بیفته ، تا آخر عمر ، زندگی ندارین ، نه خودت نه بچه ات 

خب همین که گفتی به جاریت بگو که برای بچه خودت می گفتی آروم تکون بده چرا بچه منو اینطوری می کنی حرص نخور و آروم بگو اگه نگی آخرش هی بغضت جمع میشه و یه دعوای حسابی درست میکنی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اخم کن ازشون بگیر مگه اسباب بازیه نوزاد دور از جون همین چند روز پیش اون بلا رو سر بچه پنج ماهه ا ...

وای استرس گرفتم 😭

حتما از دستشون میگیرم حتی شده  بدشون بیاد و یه حرفی بهم بندازن مهم نیس

عزیزم جای ناله کردن و ترسیدن از بچه ات دفاع کن ...بچه ات ق مادر قوی میخواد ک همیشه پشتش باشه...از الان یادبگیر و عادت کن محق بچه ات باشی

ب هر روشی ک بلدی ...چهار چشمی نگاهت ب نوزادت باشه ب محض اینک دیدی بلند شو ازشون بگیر بچه رو و خیلی جدی و محکم بگو اصلا درست نیست این کار شما 

خدایا شکرت 
جدی گفتی یا الکی! !!!!!!!بگیر ازشون میخوان بدشون بیاد میخوان خوششون میاد ..بچه نرم  برای استخون ...

اره  از امروز کاملا جدی باهاشون برخورد میکنم 

کلی سختی تو بارداری کشیدم تا رسیدم ب بچم

😭😭😭😭😭😭 دلم ب حال بچم میسوزه خودمم سزارین شدم هنوز کامل خوب نشدم بخیه هام عفونت داشت روحیم خیلی ...

بهشون چیز بگو عزیزم صداتو ببر بالا دعوا کن

فردا پس فردا خدای نکرده بچه ات مشکل پیدا کرد میخوای چیکار کنی؟

2810