2777
2789
عنوان

وای از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 34 پست
داد که میتونی بزنی ، بهشون بفهمون سر بچه ات با کسی شوخی نداری ، ندیدی تو اینستا عمه ی بچه ، اومده بو ...

🥺😭وای طفلک

از این ب بعد محکم جوابشون میدم ... هر حرفی هم ک میخوان بزنن مهم نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای استرس گرفتم 😭 حتما از دستشون میگیرم حتی شده  بدشون بیاد و یه حرفی بهم بندازن مهم نیس

خودت باید تذکر بدی مدام. من و شوهرت مثل این ندید بدید ها بودیم نمیزاشتیم کسی بغل کنه اگه هم بغل می‌کردند هی می‌گفتیم آروم با احتیاط. تا کسی میومد خونمون می‌گفتیم اول دستاتون رو بشورین بچه مریض نشه. همه میگفتن حساسین ما هم میگفتیم خیلیییی. تو رو نمون حواست به بچه باشه دست هیچکی نده بچه رو. 

شهر من  کلا سر خوانوادش زبون نداره  خودم باید کاری کنم

خوب چرابچه اوردی زندگی که فعلاروهواشوهرت توتصمیم گیری وانتخاب زندگیش ضعیف دربازنکن بیان خانواده همسرت فرداروزم گفتن چرادعواراه بندازبگوبچم اذیت شددیگه رفت امدت قطع میشه