2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۳ تا درسه چجوری بخونم؟پنجشبه جمعه هم عروسی  نمیشه نرم🤦‍♀️🤦‍♀️چیکار کنم از استرس دارم میمیرم ...

امشب،  فردا رو کامل وقت داری. پنج شنبه هم تا ظهر

از همین لحظه بخونی میشه. گوشی رو بده مامانت بگو هرشب ده شب یه ساعت بهت بده . ۱۱ بگیردش دوباره.

اینجوری درس میخونی . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
گپ چی؟

همه چی اگه کات کردی و دلت نمیخواد برگردی به رابطه

اگه دنبال رفیقی

اگه دنبال یه جمع باحال برا درس خوندنی

کلا یه گپ صمیمی و خوب

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
خب الان بخونم ۱۳ تا درسو میرسونم؟ اصلا حالم بده دلم میلرزه خدا خودش کمکم کنه 

عزیزم امروز بشین درسایی ک بارم بیشتری دارن بخون خب امشب چهار درس بخون فردا هم پنج درس ک بارم بالایی داره

😐اجی قشنگم من خودم یازدهم خب ... الان ت باید از امروز فردات استفاده کنی

میدونم ولیی وفتی اجازه نمیدن بمونم خونه چیکار کنم مجبورم

اللن امشب فک کنم بشه ۳ درس تموم کنم فردا هم ۳ درس تموم کنم میمونه ۷ درس اونم شنبه میخونم 

یکشنبه امتحانه💔

میدونم ولیی وفتی اجازه نمیدن بمونم خونه چیکار کنم مجبورم اللن امشب فک کنم بشه ۳ درس تموم کنم فردا ه ...

🙂❤️ عزیزم نگران نباش خدا بزرگه تلاش کن تمومش کنی اجی خلاصه کن برا خودت نیاز نی حفظ کنی .. ببین ت امتحان مفهوم برسونی نمره کامل گرفتی 

2810