2777
2789
عنوان

عشق وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
اره وجود داره من انقدی شوهرمو دوس دارم ک اصن جز اون کسیو نمیبینم🥺🥺 وقتی عاشق باشی دل خیانت کردن ...

خداروشکر 😍 عشقتون همیشگی

این علاقه دو طرفه‌اس ؟!

کجا با هم آشنا شدین

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره ناشناس هم و میداد و میزنگید در جا بلاک میکردم ...خیلی دوسش دارم 😔💔تعهد بستگی به حس درونیت داره اگر اونقدرعاشقش باشی حتی وقتی جلو چشمش نیستی توی خفا هم هیچوقت خیانت نمیکنی .خیانت به خیلی چیزا گفته میشه ولی خب تو این زمونه قبحش دیگه ریخته و عادی شده برا خیلیا

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
خداروشکر 😍 عشقتون همیشگی این علاقه دو طرفه‌اس ؟! کجا با هم آشنا شدین

قربونت برم من

اره قطعا بهم عشق میده ک عشق دارم بهش

حتی اگ یکی سرد باشه نمیشه بلاخره یه جایی کم میاری

ما اینستا با هم اشنا شدیم😂🙈

سه سال دوست بودیم یه ساله ازدواج کردیم

من به این معتقدم خیلی اصالت مرد به غیرتش و اصالت ی زن به حیاط ...و اگر از بین رفت دیگه هیچی...ک متاسفانه دوره زمونه ای شده ک همه اینا از بین رفته ما آدما خیلیامون اصالتمون رو فراموش کردیم خوی حیوانی گرفتیم😔

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
شماره ناشناس هم و میداد و میزنگید در جا بلاک میکردم ...خیلی دوسش دارم 😔💔تعهد بستگی به حس درونیت دا ...

میترسم با سوالم ناراحتتون کنم ، «میداد و میزنگید؟!»یعنی الان نیستن؟

متاسفانه💔

اینجا هیچ وقت تاپیک خیانت نمیرم از اسمشم تپش قلب میگیرم.

قربونت برم من اره قطعا بهم عشق میده ک عشق دارم بهش حتی اگ یکی سرد باشه نمیشه بلاخره یه جایی کم میا ...

ایشالا تا پای پیری عشقتون جوون بمونه 😍💗 

میترسم با سوالم ناراحتتون کنم ، «میداد و میزنگید؟!»یعنی الان نیستن؟ متاسفانه💔 اینجا هیچ وقت تاپیک ...

هوم 😔💔رفتش ولی هنوزم منتظرم...حتی یه خاطره باهاشو با هیچی و هیچکس عوض نمیکنم 

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐

ازدواج اگر معقولانه انجام بشه مقوله و اتفاق  خوبی خواهد بود 

آنچه که در نی نی سایت در باره ازدواجها میخونیم 

اقدامی آمیخته به احساسات ناگهانی  وهیجانات جوانی و دور از تعقل هست که اکثرا به شکست منجر شده و طرفین دست از پا دراز تر و با احساساتی جریحه دار و دلی شکسته تن به عواقب آن می دهند

عده ای بسوز و بساز عده ای طلاق 

ونی نی سایت را بهترین جا برای بیان درد دلهایشان میدانند 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
یه قول دوستمون  توی پاییز رفتی از پیشم ولی بی تو پاییز هنوزم از اینجا نرفته 💔

مشخصه خیلی دوستش داشتی

عشق به اصالت برمی‌گرده معلومه تربیت خوب و خانواده شریفی داشتی. زندگی همینه امیدوارم دوباره بهار برگرده به زندگیت