2777
2789
عنوان

موهام انگار سوخته 😭😭😭😭😭

90 بازدید | 8 پست

ریزش مو دارم خیلی زیاد

میگن بخاطر شیر دهیه

حسابی موهام وز شده

جلو شقیقه هام انگار سوخته نصف شده اندازه یه بند انگشت مونده

جلوسرم خیلی ریخته😭

کسی تجربه داره؟

موهامم تاحالا رنگ نکردم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برو دکتر بهت قرص ویتامین و اینا بده 

تو دوران شیردهیم ضرر نداره؟

دارم میمیرم از ترس موهام حیفههه😭

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
نمیدونم عزیزم باید به دکتر بگی که بچه شیر میدی .

مرسی قشنگم

عزیزم اینطور ک میگید شما حتماً باید مکمل غذایی استفاده کنید چون میگید بچه شیر میدید حتماً ب پزشک مراجعه کنید تا پزشک براتون مکمل تجویز کن 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
عزیزم اینطور ک میگید شما حتماً باید مکمل غذایی استفاده کنید چون میگید بچه شیر میدید حتماً ب پزشک مرا ...

برم متخصص پوست و مو یا داخلی؟