کلاهکشو جدا کن. بشورش. بریز تو ابکش. یه خورده ابش رفت.
یه مقدار بریز تو قابلمه روش شکر بریز. لایه لایه تا تموم بشن.
فشب تا صبح تو یخچال. قابلمه درب بسته باشه.
فردا بزارش رو حرارت متوسط. وقتی شروع کرد به جوشیدن یه مقدار کمترش کن.
هی کف میکنه اونا رو بگیر که شفاف بشه.
اگه توتات درشتن نصفشون کن. یه نیم ساعتی رو حرارت بجوشه کافیشه..
اگه توتات ۱ کیلوعه
۸۰۰ گرم شکر میخوای
اگه میخوای شربت ازش دربیاری ۱ کیلو شکر بریز.
اب اصلاااا نمیخواد.