hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 334 عنوان مادرا بیاین واجبه 133 بازدید | 15 پست دخترم ۶ ماهشه از اول سینمو نگرفت شیرخشک دادم بهش سوپرامیل میدم ولی فقط شماره ۱ خیلی وزن بهش داد الان شماره دو این وزنو زیاد نمیده اصلا و دخترم داره انگار لاغرتر میشه میخواستم امروز ببرمش دکتر شیرخشکرو عوض کنم بلکی یچیز دیگ بهش بدم تپل شه بنظرتون ببرمش یا لازم نیس همینو ادامه بدم هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن 1403/02/24 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13817 چقده الان وزنش منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
khazan_narenji عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 312 چرا نان استفاده نکردی؟ دکتر گفته اونو استفاده کنی براش؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ❤️
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26956 طبیعیه که از شش ماهگی ورن گیری یه مقدار کم بشه. شیرخشک رو عوض نکن چون گوارش بچه به این شیر عادت کرده ، غذا کمکی هم شروع کن بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شیرینیتلخ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 865 سلام ، مگ باید حتما چاق بشه که فکر کنید سالمه همینکه تنش سلامت باشه خیلی هم خوبه شما هم خیلیی الکی نگران میشید
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 334 چرا نان استفاده نکردی؟ دکتر گفته اونو استفاده کنی براش؟ ن اصلا اولین بار خودم براش اینو گرفتم چون نان و رو میگفتن نفخ میاره و باعث یبوست میشه برا همین ندادم هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
محیاتنها عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 2466 برای چیت چاق بشه بعدش از۶ماه به بعد چون دندان درمیارن وکم کم راه میرن وخوابشون کمتر میشه و نشون مثل ۶ماه اپل نمیره بالا
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 334 چقده الان وزنش دوماه پییش ۶۷۰۰ بود الان هنو نبردمش برا وزن انگاری ۷ کیلو میخوره اصن زیاد تغییری نکرده نصبت ب اونموقع هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 334 غذای کمکی روهم کم کم شروع کن شروع کردم غذای کمکی هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13817 عزیزم خیلی خوبه وزنش دختر من 18 هم رفت تو 6 ماه وزنش 6.500 هنوز اصلا نگران نباش خیلیم خوبه وزنش حتی دختر منم دکتر گفت نرماله منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 334 عزیزم خیلی خوبه وزنش دختر من 18 هم رفت تو 6 ماه وزنش 6.500 هنوز اصلا ... ینی دکتر نبرمش هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13817 ینی دکتر نبرمش اگه دوست داری و آرومت میکنه ببر منم هر ماه میبرم ولی نرماله وزنش اصلا نگران نباش من خودم یک سالگی 8 کیلو بودم😂 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان