2777
2789
عنوان

مادرا بیاین واجبه

133 بازدید | 15 پست

دخترم ۶ ماهشه از اول سینمو نگرفت شیرخشک دادم بهش سوپرامیل میدم ولی فقط شماره ۱ خیلی وزن بهش داد الان شماره دو این وزنو زیاد نمیده اصلا و دخترم داره انگار لاغرتر میشه میخواستم امروز ببرمش دکتر شیرخشکرو عوض کنم بلکی یچیز دیگ بهش بدم تپل شه بنظرتون ببرمش یا لازم نیس همینو ادامه بدم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقده الان وزنش

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

طبیعیه که از شش ماهگی ورن گیری یه مقدار کم بشه. شیرخشک رو عوض نکن چون گوارش بچه به این شیر عادت کرده ، غذا کمکی هم شروع کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چرا نان استفاده نکردی؟ دکتر گفته اونو استفاده کنی براش؟ 

ن اصلا اولین بار خودم براش اینو گرفتم چون نان و رو میگفتن نفخ میاره و باعث یبوست میشه برا همین ندادم

چقده الان وزنش

دوماه پییش ۶۷۰۰ بود الان هنو نبردمش برا وزن انگاری ۷ کیلو میخوره اصن زیاد تغییری نکرده نصبت ب اونموقع

عزیزم خیلی خوبه وزنش 

دختر من  18   هم رفت تو 6 ماه وزنش 6.500 هنوز 

اصلا نگران نباش خیلیم خوبه وزنش 

حتی دختر منم دکتر گفت نرماله 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ینی دکتر نبرمش 

اگه دوست داری و آرومت میکنه ببر 

منم هر ماه میبرم 

ولی نرماله وزنش اصلا نگران نباش 

من خودم یک سالگی 8 کیلو بودم😂