2777
2789
اسی یعنی چی من صفحه اول کامنت گذاشتم ولی جواب ندادی 😐😐😐😐 یه بار خواب دیدم مادر بزرگم دو تا انگش ...

ببین گلم تعبیرش رو‌مبدونم ولی گفتم چون اینجا یه عده متلک‌بارم کردن  اعصابم به هم خورد  نمیتونم ببخشید میتونی از یک عالم بپرسی اگه برات خیلی مهمه.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچند وقت یبار تو خوابام توالت خونم هست یکی نه چنتا مثل توالتای عمومی. نمیدونم چرا. یکی این یکیم اکث ...

پشمام چقدر عجیب منم این خوابا رو زیاد دیدم مخصوصا دوباره مدرسه رفتن رو

و دقیقا همینجور که میگی یا دورم شده یا درسمو نخوندم بعضی وقتا هم میبینم که برنامه کلاسیمو یادم رفته و کتابامو ناقص بردم

درمورد توالت هم که چند ماهه ندیدم اما قبلا چندباری میدید که به یه خونه جدید نقل مکان کردیم و خونه بزرگیه و چندتا دستشویی داره و تو بعضیاش به جای یدونه سنگ دوتا سنگ توالت داره😐البته خیلی وقته ندیدم ولی برام جالبه خوابای پرتکرارم با شما یکیه مخصوصا برگشتن دوباره به تحصیل با این تفاوت که واس من مربوط به دبیرستانه💔

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
یعنی چی اسی داری در حق من بی انصافی میکنیا  لطفااااا 🥺🥺

عزیزم خیلی ببخشید حلالم کن به خدا وقتی عصبی بشم خیلللی کینه ای میشم بازم حلالم کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸

پشمام چقدر عجیب منم این خوابا رو زیاد دیدم مخصوصا دوباره مدرسه رفتن رو و دقیقا همینجور که میگی یا د ...

وای منم دقیقا همین خوابارو میبینم تازه بخاطر یه سری از مسائل فوبیا سنگ تولت دارم واقعا اذیت میشم تو خواب😰

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

وای منم دقیقا همین خوابارو میبینم تازه بخاطر یه سری از مسائل فوبیا سنگ تولت دارم واقعا اذیت میشم تو ...

وای جدی؟‌چقدر عجیب

کاش میتونستیم دلیل اینکه این خوابها رو میبینیم رو بفهمیم...حتما پیامی چیزی داره که پرتکرار میبینیمشون 

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
وای جدی؟‌چقدر عجیب کاش میتونستیم دلیل اینکه این خوابها رو میبینیم رو بفهمیم...حتما پیامی چیزی داره ...

منم خیلی دلم میخواد تعبیرشو بدونم آخه چندبارم خوابام تعبیر شده واقعا🥲 یه خوابی هم که زیاد میبینم اینه که با مامانم میریم سفر ولی معلوم نیست کجا حتی یبار با ۲۰۶ پرواز کردیم😵 شاید دلیلش اینه که نمیخوام بعد مامانم تو این دنیا باشم🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘