2777
2789
منم خیلی دلم میخواد تعبیرشو بدونم آخه چندبارم خوابام تعبیر شده واقعا🥲 یه خوابی هم که زیاد میبینم ای ...

پیج یه روانشناس تعبیر و تحلیل خواب و رویا دارم که خیلی از خوابها رو دلیلشون رو میگه

درسش رو خونده و خیلی اطلاعات داره تو این زمینه

حتما میرم ازش میپرسم و اگه جواب داد میام بهت میگم عزیزم

منم خواب سفر جاده‌ای زیاد میبینم کلا میگن خواب رانندگی چیز نرمالیه و اکثرا میبینن

این حست رو درک میکنم عزیزم ایشالله شاد و سلامت در کنار همید تا سالهای طولانی💚

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
پیج یه روانشناس تعبیر و تحلیل خواب و رویا دارم که خیلی از خوابها رو دلیلشون رو میگه درسش رو خونده و ...

ممنونم عزیزم انشالله شماهم در کنار عزیزانتون سلامت و شاد باشید💖

میشه آیدی پیجشون رو بگید؟

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم انشالله شماهم در کنار عزیزانتون سلامت و شاد باشید💖 میشه آیدی پیجشون رو بگید؟

قربونت برم

hastikeshavarzz

شاید دایرکت جواب بدن یا استوریشون رو ریپلای بزن و دقیق خوابهات رو تعریف کن

تو کامنتا هم میتونی بپرسی

پشمام چقدر عجیب منم این خوابا رو زیاد دیدم مخصوصا دوباره مدرسه رفتن رو و دقیقا همینجور که میگی یا د ...

چه جالب.خوابات شبیه خوابای منه.تازه ی نفر رو تو دوران نوجوونی دوس داشتم فکر کنم اونم منو دوست داشت ولی هیچوقت ارتباطی نداشتیم باهم الانم ازدواج کرده بچه هم داره ولی بیشنر وقتا تو خوابام هست و بهم ابراز علاقه میکنه از روی رفتارش باز متوجه میشم.حتی تو خوابم زبونی بهم ابراز علاقه نمیکنه. اینم خیلی برام تکرار میشه

پشمام چقدر عجیب منم این خوابا رو زیاد دیدم مخصوصا دوباره مدرسه رفتن رو و دقیقا همینجور که میگی یا د ...

عه ببین دقیقا منم همینطور خواب میبینم که وقتم کمه دیرم شده بعد دارم دنبال کتابام میگردم ک امادشون کنم بعد یهو میبینم اصلا برنامه کلاسی ندارم یا گمش کردم و حالا اون مشکل ک حل شده یهو میبینم مقنعم نیست کلی دنبال اون میگردم یا دنبال کفشام بعد بخودم میام میبینم شب شده .بعد میگم ولش کن دیگه دیرم شده نمیرسم برم .یا اینکه خواب میبینم مکان امتحانات عوض شده تا بیام پیداش کنم دیرم میشه جا میمونم

ببخشید کامنت گذاشتم موفق باشید عزیزم

اگه به کامنتهات دقت کنی همش تیکه درونی کردی  ولی من سکوت کردم و چیزی نگفتم. درضمن گفتم که من خوابهای اطرافیان وکل فامیل روتعبیر میکنم   تنها خودمو نه.  

اگه به کامنتهات دقت کنی همش تیکه درونی کردی  ولی من سکوت کردم و چیزی نگفتم. درضمن گفتم که من خو ...

اوووههه چقد پیگیری

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
عه ببین دقیقا منم همینطور خواب میبینم که وقتم کمه دیرم شده بعد دارم دنبال کتابام میگردم ک امادشون کن ...

دقیقامنم این مدلی زیاد دیدم

شده ماهی دو سه بار درباره برگشتن به مدرسه میبینم🤦🏻‍♀

شاید میخواد پیامی بهمون بده که درسمون رو ادامه بدیم

مثلا من خودم درسو ول کردم💔