2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم یکی دخترشوبهم‌میده والتماس میکنه ک مثه بچه های خودت ازش مواظبت کن ومیگه ک مال خودت باشه وتحت هیچ شرایطی مزاحمتون نمیشم ودختر به شدت قشنگ وبوره ولی یکم آبریزش بینی داره

از گوگل و کتاب گاها و تا حدی میشه فهمید اما اصلش فقط کار یک معبر صاحب نفس هست که به عالم باطن راه داره.گاهی از طرف معبر کاملا تعبیر برعکس انچه در کتاب و نت هست گفته میشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

خواب دیدم لباس مشکی  خیلی زیبا وگرون قیمت که سنگ دوزی های نقره ای داشت رو پوشیدم وتو آیینه خودمو میبینم  تعبیرش رومیشه بگید؟

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
من دو سه بار خواب مار زرد دیدم ! کلفت بود و با چشماش دنبالم بود و هر جا میرفتم دنبالم بود طی یک هفته ...

مار نشونه ی دشمنه.اگر نابودش کردی یعنی به دشمن یا بدخواهت چیره میشی اگر نیشت بزنه یعنی از اون دشمن یه اسیب و ضرری بهت میرسه.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

هرچند وقت یبار تو خوابام توالت خونم هست یکی نه چنتا مثل توالتای عمومی. نمیدونم چرا. یکی این یکیم اکثرا خواب میبینم باز دانشجوام امتحان دارم ترم اخرم و اینکه یا دیر میرسم یا اینکه دارم غصه اینو میخورم که کتابمو کامل نخوندم

خواب دیدم توحمومم یهیویی زنی باقیافه وحشت ناک اومدگفت توعروسمی بیدارشدم چندروزبعدش خواب دیدم باجن عروسی کردم دوبارشش صبح بیدارشدم دوباره خوابیدم همون خوابو دیدم

خواب دیدیم دارم برای مدرسه آماده میشم 

تو واقعیت خونه ما بالای یه مغازس که رو به روش همسایمونه و با هم خوبیم بهم گفته بود شما از این جا نرین که من کسی رو ندارم 

بعد تو خواب دیدم اون رفته و صاحب خونه داره یه زوج جوون رو میاره خونه بعد دیدم خونمون چند طبقس و طبقه آخر داروخونه 

بعد دیدم یه خاطر روز دختر مامانم تو لاکچری ترین رستوران برام ارزانترین غذا رو گرفته و منو سوپرایز کرد 

بعدش تمام قوم و خویشم اومدن 

جالب بود مامانم خودش غذا رو خورد بعد به من نداد😂

تو رستوران دختری که اونجا کار می‌کرد گفت که ما ۸۰۰۰ تا مشتری داریم ، سفارش اسلحه داریم من شک کردم چیزی نگفتم یهو دیدم کل رستوران چند طبقه شده پر پلیس که قاتل دستگیر کنن 

قاتل اومد به من و یه دختر دیگه گلوله زد و رفت 

منم رفتم بیمارستان عمل شدم بهتر شدم 

این تازه خلاصش بود ببخشید طولانی شد چند شبه خوابهای مشابه این میبینم 

واقعا میترسم الانم خوابم میاد ولی میترسم بخوابم   

میبینی چه زندگی دارم؟🤣

😂😂😂برا منو تعبیر نکرد اسی😥 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚