2777
2789

پدرشوهرمادرشوهرم تو روستان الان ما میخایم عروسی کنیم خونه اجاره کنیم با

این که خودشون تو روستا خونه زندگی دارن وجوانن وزبرو زرنگ انتظار دارن. پاشن بیان خونه من توشهر وستیل تروتمیزو نونوار خونه جدید بهتر زندگی کنن  انقد خوش خوشانشون شده پررو شدن  نظرشما چیه؟؟؟

خودشون خونه زندگی دارنااا ولی میگن اونجا جای بهتریه بریم اونجا....

یعنی با شما زندگی کنن؟؟؟ اگه آره تحت هیچ شرایطی قبول نکنين که زندگیتون خراب میشه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی با شما زندگی کنن؟؟؟ اگه آره تحت هیچ شرایطی قبول نکنين که زندگیتون خراب میشه

تو خاستگاری بهم گفت  فقط من موندم وظایف خانوادم بامنه برکشاورزی کنک اینا گفتم مشکلی نیست کمک کردن به پدرومادر کاردرستیه ولی من تو روستا زندگی نمیکنم وخونه مستقل میخام

قصد و نیت اونا برام مهم نیست  فقط بگو شوهرت چی میگه؟ این نظر شوهرته که تو بر اساس نظر اون تعیی ...

شوهرم دوس داره اونا بامازندگی کنن که تنها نمونن وفکرمیکنه کاملااا وظیفشه وخواهراشم بسیاااار فتنه وباسیاستن وشوهرم ازشون حرف شنویی داره یه کم اونام گذاشتن به این حساب که من قبول کردم وباید با پدرمادرشون زندگی کنم ولی من 

هررررررررررررررررگززز

تو خاستگاری بهم گفت  فقط من موندم وظایف خانوادم بامنه برکشاورزی کنک اینا گفتم مشکلی نیست کمک کر ...

اصلا کنار نیا چون اگه بیان دیگه نمیرن 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷