2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما ک هی اینجایی داری تاپیک میزنی کی شروع کردی به درس خوندن پس؟

برو بشین سر درست مگه مردم خدا هستن ک هی سوال میکنی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم شما ک هی اینجایی داری تاپیک میزنی کی شروع کردی به درس خوندن پس؟ برو بشین سر درست مگه مردم خدا ...

عزیزم من شروع کردم منتظر نیسم کسی هولم بدا شروع کنم

فقط سواله ک بدونن تجربه دارین کسی تونسه تو این مدت معدل ۱۹ بگیره؟

عزیزم من شروع کردم منتظر نیسم کسی هولم بدا شروع کنم فقط سواله ک بدونن تجربه دارین کسی تونسه تو این ...

تو تمام وقت و انرژی ک داری ک بذار برای یادگیری ذهنتو از نتیجه خالی کن... به امیدخدا بهترین نتیجه رو میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم اینجا نترس اینجا فقط یلندن نا امیدت کنن برو جلو قطعا میتونی چندمی روزی چند درس میخونی گلم کت ...

فداتشم🤗

من امتحانم از ۳۰ ام شروعه اولش دینی دومی فنون بعدش عربی و جامعه 

من الان روزی ۳ درس از دینی و ۳ درس از فنون میخونم بعد تموم شدن اینا ۳ درس از جامعه و ۳ درس عربی

باشه چشم

چشمت بی بلا جانم😘موفق باشی عزیزکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه چشم

اگه یادت موند بیا نتیجه معدلت رو بهم بگو 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم🤗 من امتحانم از ۳۰ ام شروعه اولش دینی دومی فنون بعدش عربی و جامعه  من الان روزی ۳ درس ...

احسنت عالیه گلم مطمئنم خوب خوب میدی امتحاناتو امتحان نهایی واقعا راحته نگرانش نباش