2777
2789
عنوان

مامان های کلاس اول ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 219 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابستون خودتون کتاب براش بخرید رنگ امیزی و اعداد ورنگها رو کارکنید زرنگترین پسرتوکلاس‌پسر من امسال که کلاس اولن اصلا نه مهد رفته نه پیش ولی شلگرداول به اینانیست چیزای جزئی خودت تابستونی توبازی یادش بده

باورت میشه دوس دارم گریه کنم..کاش چشمو ببندم باز کنم ببینم کلا این اول ابتدایشو تموم کرده

وای چرا اینقدر مضطربی تو؟؟

چیز خیلی خاص و عجیبی نیس

فقط با کلاس اولیا باید سر و کله بیشتری زد

تازه میتونی حسرتایی ک میگی رو هم جبران کنی

وا خیلی ببخشید ولی چقدر بی مسئولیتی. یعنی چی بچه رو حتی قصد نداشتی بنویسی مدرسه اینم لطف کردی بخاطر ...

نه پیش ۲رو نگذرونه ثبت نامش نمی کنند ، این تابستون می تونه برای پیش ۲ثبتذنانش کنه

تابستون خودتون کتاب براش بخرید رنگ امیزی و اعداد ورنگها رو کارکنید زرنگترین پسرتوکلاس‌پسر من امسال ک ...

بلده رنگو تا ۲۰میتونه بشماره تا ۱۰میتونه بنویسه....ولی امسال میگن خیلی گیرمیدن ک چرا پیش ۱.۲نرفته بایددد رفته باشه

وای چرا اینقدر مضطربی تو؟؟ چیز خیلی خاص و عجیبی نیس فقط با کلاس اولیا باید سر و کله بیشتری زد تاز ...

اره خیلی مظطربم میگم یوخ امسال رفت قبول نشد چی بااینکه میدونم میشه باهوشه زود یاد میگیره...اصلا یجوریم 

اره باید از شهریور بره منم شنیدم

پس دیگه نگران نباش

من پسرم مهر ۱۴۰۱وقت پیش دبستانی رفتنش بود 

ولی چون خودش خیلی دوست داشت مهد بره تابستون تو یه مرکز پیش دبستانی ثبت نامش کردم و با بچه هایی که مهر می رفتند مدرسه ولی به دلیلی مثل دختر شما پیش دبستانی نرفته بودند