2777
2789

من هفته 22بارداریم سه روز پیش با گلودرد از خاب بیداذ شدم که هی بدتر شد شب سردرد گرفتم و تب که رفتم از بی حالی خابیدم زیر پتو تبم رو نیاوردم پایین بعذ صبح بیدار شدم حالم خوب بود تا بعذ از ظهر باز تب کردم رفتم دکتز بهم استامینوفن 500با سفیکسیم 400 روزی یکی بعذ خوردم خوب شدم تا شب باز تب کردم و بی حال و ابریزش بینی و سردرد رفتم دوش گرفتم تبمو اوردم پایین خداروشکر تب ندارم اما بدنم داره میترکه مخصوصا سرم و همش عطسه حس بویایی چشایی ندارم گلومم چرکیع سرفه های بد میکنم ترخدا اینا تاثیری میزاره روی بچم کیا کرونا گرفتن تو بارداری

نشنیدم که رو بچه تاثیر بزاره

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو بارداری ۲ بار کرونا گرفتم حتی دکترم نرفتم خودم با روشای خونگی خوب شدم بچمم هیچیش نشد

عزیزم چه علائمی داشتی از کجا فهمیدی کرونا علائم ات مثل من بود چیا خوردی 

عزیزم چه علائمی داشتی از کجا فهمیدی کرونا علائم ات مثل من بود چیا خوردی 

بدن درد شدید تب و لرز سردرد اصن حس بویایی نداشتم بیحال بودم 

من دمنوش میخوردم و کلا چیزای آبکی مثل سوپ و آش میخوردم تند تند حموم میرفتم ک سرحال بشم و استراحت میکردم 

باید خودتو سرحال نشون بدی ک زودی خوب بشی وگرنه همش زیرپتویی 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
بدن درد شدید تب و لرز سردرد اصن حس بویایی نداشتم بیحال بودم  من دمنوش میخوردم و کلا چیزای آبکی ...

دقیقا منم اینجوریم عزیزم نی نی ات سالمه و اینکه چند وقتت بود گرفتی تست ندادی