2777
2789
عنوان

کیا اینجا از مشکلات روانی رنج میبرن؟؟(بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 79 پست
دکتر علیرضا کافیان

ممنون عزیزم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی پرخاشگری هم داره من بشدت پرخاشگرم از پدرم به ارث بردم کسی مثل من هست ؟زود ناراحت میشم عکس العمل نشون میدم یا پرخاشگری میکنم به سرعت پشیمون میشم بعد خودمو سرزنش میکنم حس عذاب وجدان اذیتم میکنه باز روز از نو 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
خواهش می‌کنم عزیزم امیدوارم زودتر با یه دکتر خوب نتیجه بگیرن اینطور که دوستم تعریف می‌کرد واقعاتجر ...

خیلی سخته واقعا آرزوی مرگ میکنه اون لحظه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
واقعا داغونم دارو ها اصلا جواب نمیدن... روانشناس هم هزینه ش زیاده... خودم دارم تلاش میکنم خوب بشم ...

من میترسم دارو روم اثر نذاره متاسفانه هزینه روانشناس واقعا زیاده واسه من که گرونه خدایی ولی خب چیکار کنم دومین بار روانشناس عوض میکنم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
 ببین دوسال انواع روانشناس روانپزشکارو رفتم حتی توشهر دیگه هم رفتم ولی تاثیری نداشتن🦧

دیگه خودت باید خودت رو نجات بدی اگه اینطوره

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
من میترسم دارو روم اثر نذاره متاسفانه هزینه روانشناس واقعا زیاده واسه من که گرونه خدایی ولی خب چیکار ...

کاش با دوسه جلسه روانشناس اوکی میشدم ولی خب قطعا نمیشه و هزینه هاشم خیلی زیاده

من حتی نمیدونم این مشکل روانی که دارم اسمش چیه که دنبال درمانش باشم

میتونی اینجا بگیش؟

نه  من منظورم حتی مشاورس یکم گرون تر هست  ولی خیلی باسواد تر هستن و اگر یه درصد نیاز به ...

خودمم تو فکرم بود پیش روانپزشک هم برم خیلی دوست دارم روانشناسم جلسه بعد ارجاع بده چون اینجوری بهتره حداقل هر دوتا رو رفتم البته حرف تو هم درسته

منم وسواس شدید و اضطراب شدید داشتم 

من داغونم کرد هر کار میکنم هم خندم حالم رو خوب کنم موقتیه این اضطراب زندگیم رو از بین برده😔

اصلا تا حالا ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه  وقتی نامزدم ی دختر خوشکلتر از من ببینه حالم به ...

به احتمال زیاد کمبود عزت نفسه 

من کلکسیون مشکلات روانی‌ام 😆  فقط اسکیزوئید و دو قطبی نیستم بقیرو دارم  ولی دکتر نرفتم& ...

چجوری با اینهمه مشکل دست و پنجه نرم می‌کنی؟واقعا به تنهایی نمیشه

نامزدم پنیک داره  اصلا درمان داره؟ خیلی حالش بد میشه

منم قبلا پنیک داشتم معمولا با دارو درمان میشه 

منم قبلا پنیک داشتم معمولا با دارو درمان میشه 

الان چندساله درگیریم 

دارو زیاد عوض کرد دکتر همینطور 

کنترل میشه ولی درمان نه