2777
2789
عنوان

کیا اینجا از مشکلات روانی رنج میبرن؟؟(بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 79 پست
اره من یه سری رفتم دارو خوردم داروهاش رسما از حالت نرمال خارجم کرده بودن  توهم میردم به شدت پر ...

وا حتما دارو اشتباه واست تجویز کرده 

من خودم از خدامه روانشناسم ارجاع بده منو روانپزشک

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روانپزشک مگه دارو نمیده؟ اخه میگن عوارض داروها بیشتر و بدتره 

من منظورم این بود مشاوره رو هم پیش روانپزشک برن 

یعنی کلا بخوای بری میپرسن ویزیت یا مشاوره 

هزینه مشاورش چند برابره وزیته

نیاز باشه دارو هم میده 

نامزدم پنیک داره  اصلا درمان داره؟ خیلی حالش بد میشه

بله

دوست من پیش روانپزشک حاذق درمان شد

بعدش هم با تایید دکترش باردار شد و با اینکه در مدت بارداریش داروهاش قطع شده بود بیماریش عود نکرد.

الان بچه‌ش یک سالشه،دیگه دارو مصرف نمی‌کنه و همیشه دکترش رو دعا می‌کنه.

روانپزشک حاذق رو دست کم نگیرین،اگه با یک نفر جواب نگرفتین از همه ناامید نشین.

بله دوست من پیش روانپزشک حاذق درمان شد بعدش هم با تایید دکترش باردار شد و با اینکه در مدت بارداریش ...

والا دایم دکتر عوض کردیم این ماه هم دکتر جدید رفتیم

اگر تهران هست دکترشون لطفا معرفی کنید

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
روانپزشک مگه دارو نمیده؟ اخه میگن عوارض داروها بیشتر و بدتره 

بعضی از اختلالات خلقی یا روانی به این دلیل رخ میدن که تعادل مواد شیمیایی در مغز به هم می‌ریزه.

روانپزشکی که مهارت داشته باشه با داروی درست و دوز به اندازه تعادل رو به مغز برمی‌گردونه حالا شما آمادگی شنیدن حرف منطقی و تحلیل کردن رو دارین پس روان‌درمانی بهتر جواب میده.