2777
2789
عنوان

از مامانم ب شدت بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
تو بنظرم بیشتر نیاز به درمان داری وگرنه بسیار طبیعیه آدم از دیدن چنین رفتارایی از یک شخصی(حالا هرکس ...

من کاملا خوبم نیازی ندارم به درمان.. مخالفم با شما و فقط نظر خودمو گفتم و مخاطبم استارتره

(مادر هرکسی نیست)

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاملا خوبم نیازی ندارم به درمان.. مخالفم با شما و فقط نظر خودمو گفتم و مخاطبم استارتره (مادر هرک ...

درسته مادر هرکسی نیس، و همون مادر منو تو این سن ب این روز انداخته ک لرزش دست دارم ، از شدت استرس ناخن برا نمونده و هرشب با گریه میخوابم

دانشگامو تموم کردم مگه اینکه ارشد بخونم ولی حال من همینه فایده ای نداره همش اضطراب و دلشوره دارم

بهترین کار اینه طاقا بیاری یسال تلاش کنی ی دانشگاه خپب قبول شی آیندتتو بسازی بعذ اونجا شوهر کنی

میشه بگین چه دلایلی باعثشه؟؟ من ب خاطر رفتاراش از بچگی ی روز خوش ندیدم صداش رومخمه حتی

هر آدمی یه عیبی داره حالا مادر شما ده تا عیب داره قبول منم از جزئیات زندگیتون چیزی نمیدونم فقط این چند سطری که نوشتین در مورد مادرتون دلایلی نبود که انقدر ازش متنفر باشید.. 

هر انسانی نیاز به درک شدن داره

یادتون نره اونم یه انسانه با توجه به سنتون میشد بیشتر درکش کنین تمام چیزایی که از مادرت گفتی نشون میده زندگی خوبی نداشته و تحت فشار روحیه.. من اگه دخترش بودم حمایتش میکردم که حالش بهتر بشه

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️
هر آدمی یه عیبی داره حالا مادر شما ده تا عیب داره قبول منم از جزئیات زندگیتون چیزی نمیدونم فقط این چ ...

ب قول شما ظرفیت آدما متفاوته ، منم ظرفیتم بیشتر از این نیس چون تاهمینجاشم اونی ک حالش از همه بدتره منم وگرنه کسی ک حالش بد باشه نای بحث کردنم نداره....جفتشون حالشون خوبه فقط مارو روانی کردن 

ولش کن عزیزم بحث نکن لطفا🙏❤

آخه تو موقعیت ما قرار نگرفته که شبانه از خونه فرار کنه 

اونوقت میاد از مادر یه قدیسه میسازه 

بقران به پیر به پیغمبر اینا اگه یه روز توی خونه های کوفتی ما باشن این دعوا هارو ببینن مرگو از خدا می‌خوان

اونوقت منو تو و امثال ما تو اون دعوا ها بزرگ شدیم

مادرای مردم غذا خودشون نمی‌خورن میذارن دهن بچهاشون ما از مادرا نمیخواییم اینکار رو کنن

فقققققققققط خونه رو متشنج نکنن

کمتر لج کنن

کمتر دعوا کنن

کمتر خود پسند باشن 

این خواسته زیادی نیست

بعد اون یارو میاد درشت بار ما میکنه

آخه تو موقعیت ما قرار نگرفته که شبانه از خونه فرار کنه  اونوقت میاد از مادر یه قدیسه میسازه&nb ...

متوجهه ام چی میگی گلم، کسی ک درکی از این شرایط نداره رو هیچ جوره نمیشه بهش فهموند بحث فایده ای نداره

2810