2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست
والا نمیدونم این چه کاریه بیچاره پدرومادر هم باید دختر بدن هم جهیزیه هم سیسمونی  اونوقت خانواد ...

دقیقا عزیزم مقصر اصلی خود خانوما هستن وقتی تو همین سایت بر میدارن مگن راست وظیفه خانواده دختره ما از اونا چه انتظاری داریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من گفتم شما بیشعورین که بهتون برخورده؟ گفتم وظیفه پدر و مادر بچه هست که وسیله هاشو بخرم نه دیگر ...

شما نوشتی ما شعور داریم منظورتون رو رسوندید 

منم اینو میدونم کدوم دختری حاضری مامان باباش بعد ی عمر خرج بچه بچشونو هم بدن؟ منم با این رسم موافق نیستم ولی دیگه چیزیع ک اینجا جا افتاده 

سلام ،یکی از بچه ها یه چیزایی گفت ،خیلی مختصر ،میخوای برو ببین ،کلاسهاش رو دیدم هم آنلاین داره هم حض ...

آهان ممنون

اره من خودمم با کلاس آنلاین موافق نیستم اصلا

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
رو مادربیشترجواب میده تازن... مادرشوهره منم همینه هروقت شوهرم میبینتش حالشومیپرسه میگه نه والا آخه ...

خب شما بلد نیستی چیکار کنی و گرنه مادر شوهرت برای این موضع هم روش بلده !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
رفتی خونشون آب بریز رو گوشی بسوزه دلت خنک شه دیگی که واسه من نحوشه  بدجنس نیستم ولی خیلی زورمدا ...

🤣🤣✌

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

چه قدر ساده به مسائل نگاه می کنین....دختر سهمش از خونه ی پدری سیسمونی بچه اش نیست....خیلی ارزش قائلن برابر پسر ارث بدن به دختر و نگین مرد نون آور خانواده اس که خیلی خنده داره ارث شما رو با نون اور خانوار بودن یا نبودن بسنجن....سیسمونی چهار روز دیگه می شه چهار تا تیر و تخته ی دست دوم و دور ریخته می شه اونی که ضرر می کنه کیه؟؟خود زنه که سهمش از خونه ی پدرش چهار تا تیر و تخته بوده.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

دقیقا عزیزم مقصر اصلی خود خانوما هستن وقتی تو همین سایت بر میدارن مگن راست وظیفه خانواده دختره ما از ...

بله درسته

اصلا خیلی از خانما زن ستیزن اینقدر این حرفارو میگن بقیه فکر میکنن پس واقعا همه این چیزا وظیفه خانواده عروسه

مادر بزرگ من روماتیسم شدید داره اصلا دستاش چنگ میشه یکم به اب میخوره استخوناش درد میگیرن 

بعد فکر کنین مجبوره دوتا بچه رو تر و خشکش کنه وقتیم میگه نگه نمیدارم شوهرعمم و مادرش یه دعوایی راه میندازن اصلا عابرو بر دیگه مجبور میشه نگه میداره

با اینکه مادرشوهرش کاملا سالم و سرحال هست و بیکاره

والا😑 ما هیچ رسم خاصی نداریم اصلا چشم به هم چشمی هم نداریم جهیزیه هم وسایل بزرگش با پسره . یلدایی و ...

همین جور خوبه والا.

تو بعصی رسوم مردا زرنگی کردن انداختن گردن زن.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

چیکاربایدبکنم؟

من که وضعیت زندگی شما رو نمی دونم 

ولی خب باید خرج بتراشی و به شکل غیرمستقیم ناله کنی 

پیش مادر شوهرت هم همین موضع رو در پیش بگیر هی بگو نداریم 

واقعا چقدر متاسفم که مجبورم چنین پیشنهادی بدم 🤦🏼‍♀️

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
2810