2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست
29.700 خریده

میشه بگی چه گوشی ای خریده؟ 

سامسونگ، آیفون، شیاموئی چی؟ چه مدلی؟ 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منظورت این غرفه هاست؟  آخه درست پول میدن؟ فکرنمیکنم یه زمانی هرچی میدادیم کارت قرعه کشی میداد ...

غرفه ای نیست 

تو شهر ما نوشتن خرید ضایعات 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط اونایی که میگن سیسمونی با خانواده ی دختره.😂😂

حق حضانت و ولایت با پدر و جد پدری بعد سیسمونی با خانواده ی مادری پای خرج که اومد وسط رفتن کنار بگو همونایی که تو قانون حق باهاشونه سیسمونی رو بخرن بعصی دامادا چه انتظاراتی دارن.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

ببخشید ولی سیسمونی با خونواده دختره  ولی این ک رفته سی ملیون داده گوشی تو کت من نمیزهههه

عزیزم دوش گرفتن با دوش هم اندی سال پیش باعث ورود اجنه به بدنت میشد پس دوش هم نگیریم  !!!!

یعنی چی که با خانواده دختره 

میخواسته نیاره 

این رسم مزخرف رو کنار بزاریم 

هیچ کس در قبال کاری که خودت خواستی و خودت بوجودش اوردی مسئول نیست 

لطفا به جای حمایت بی جا از این رسوم مسخره سعی کنیم احترام و مسئولیت پذیری رو به همدیگه یاداوری کنیم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مگه سیسمونی به عهده خانواده عروس نیس  بعدشم مگه مادره گفته برو بخر  پسر خود شیرینش رفته

نه با خانواده عروس نیست 

یکی دیگه می‌کنه . یکی دیگه میزاد 

یکی دیگه چرا باید خرج کنه؟

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
حالا من به شوخی گفتم شوهر اسی هم خیلی بی عرضه است وقتی مادرش یه گوشی بهتر از گوشی خودشو زنش داشت ن ...

آمین

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فقط اونایی که میگن سیسمونی با خانواده ی دختره.😂😂 حق حضانت و ولایت با پدر و جد پدری بعد سیسمونی با ...

من مادرم اصرار کرد ک میخرم 

گفتم فقط دو دست لباس بگیر 

ولی همه رو خرید 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خب تو هم همین کارو بکن بگو دارم پول بیمارستان رو جور میکنم 

رو مادربیشترجواب میده تازن...

مادرشوهره منم همینه هروقت شوهرم میبینتش حالشومیپرسه میگه نه والا آخه آدم وقتی پول نداره چجوری حالش خوب باشه اونم شماره کارتشومیگیره واسش پول میزنه اونم پولو میده مرغ وبرنج و...میده برادرشوهرای مجردوبیکارولنگ درازم بخورن

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
تو هم برو خونه مادرشوهرت زباله خشکاشو بردار بگو میخوام بفروشم پول بیمارستان مو جور کنم

وایی پدر شوهر من دعوا صوری راه انداخت پول بیمارستان نده  حالا خوبه دفترچه بیمه تکمیلی داشتم  و هزینه بیمارستانم فقط دستمزد دکتر بود  شدش ۳ میلیونوو هفتصد

ببخشید رو چه حساب سیسمونی با خانواده دختره؟

والا نمیدونم این چه کاریه بیچاره پدرومادر هم باید دختر بدن هم جهیزیه هم سیسمونی 

اونوقت خانواده داماد چیکار میکنن؟ نهایت یه عروسی بگیرن 

عمه ی من ازدواج کرد یعنی مادرشوهر عنترش ایتقدر زخم زبون زد پدربزرگم چند شیفته کار می‌کرد جهیزیه مارک بخره 

حالا بعدشم سیسمونی خریدن الانم به سفارش مادرشوهرش دوتا بچه اورده خودش شاغله هیشکی نگه نمیداره بچه هارو مامان بزرگم با اون سنش مجبور میشه دوتا بچه کوچیک هم بزرگ کنه 

والا نمیدونم بعضیا چرا اینقدر خانواده دخترو خار و خفیف میکنن

دیگه بعد ازدواج که نمیگن فلان چیز با خانواده اینه فلان چیز با خانواده اونه دست از سر خانواده ها بر ن ...

والا بعد ازدواجم دست از سر خانواده ها برنمیدارن . حالا اون جهیزیه یه چیزی ولی دیگه رسم سیسمونی دیگه چه کولی بازیه بیچاره خانواده دختر اگه داماد خواست چهار بچه بیاره باید ۴ تا سیسمونی بده؟

عزیزم دوش گرفتن با دوش هم اندی سال پیش باعث ورود اجنه به بدنت میشد پس دوش هم نگیریم  !!!! یعنی ...

عزیزم مگه من راضیم 

خونواده منم باید بخرن کدوم دختری حاضر میشه مامان باباش بعد ی عمر خرج بچه بچشونو هم بده؟ 

کاش اینجا هم این رسم برانداز بشه وگرنه حداقل ۱۰۰ ملیون سیسمونی میخاد

2810