2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست

نذاری مادرت سیسمونی بخره ها... اگه خیلی اصرار داشت بگو همون پول رو طلا بگیره سر زایمانت. بهت بده. ولی بذار شوهرت خودش برای بچه ش تو هزینه بیفته تا این خاصه خرجی ها یادش بره و توبه کار بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه واقعا شوهرت پول نداره؟

اگر واقققعا دیگه پولی نداره ک ب فنا بده اش اینسری ک رفتی خونه مادرشوهرت ی جور زیر پوستی یا بنداز گوشیش رو یا آب بریز روش...سری بعد ترش هم زباله های بازیافتیت رو ببر براش بگو از برنامه ات عقب نیفتی 

اینهمه سیاست و اینجوری مظلوم نمایی کردن، نابغه بودنه دیگه نه؟ شوهرم چششاش پر اشک شده بود میگفت بیچار ...

حالا لونم نمیدونسته ک شوهرت کی میره خونشون ک بشینه بطری حمع کنه

شوهرت حوگیر شده وگرنه به گوشی ده تومنی هم مادرش راضی بود

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
حالا لونم نمیدونسته ک شوهرت کی میره خونشون ک بشینه بطری حمع کنه شوهرت حوگیر شده وگرنه به گوشی ده تو ...

خودش رفته بود این مدل انتخاب کرده بود. و الا گوشی قبلیش سالم بود و مدلش هم از گوشی من جدیدتر بود😑😑😑

زنگ بزن مادر شوهرت بازیافتیایی که جمع کرده ازش بگیر 

بگو دیگه بدرد تو نمیخورن بدشون میخوام بفروشم چند تا تیکه واسه بچم بخرم 😐

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
نه اصلا،دوران اشنایی همش میگفت پدر و مادرم بهم محبت نکردن و من همیشه احساس تنهایی میکردم. واسه همینه ...

شوهر منم خانوادگی بی احساس بودن و هستنا 

گاهی یه فاز محیت سمی برمیداره که نگو

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
2810