2777
2789
عنوان

مثل اینکه شوهرم زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 37 پست

همین رزرو ها باعث میشه راحت از زن و زندگیشون دست میکشن

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمو میگم عزیزم دلم خونه خسته ام 

آهان فکر کردم ب حاج خانومش میگه دلم‌خونه خستمه.

ببین یکی از آشناها منم‌ خانمه تحصیلات بالای بالا کارمند و وضع توپپپپپ آقاهه هم کارمند و وضع توپپپپپ یه زنه بت ۲تا بچه بزرگ نشست زیر پا این‌آقاهه و باهاش رفت تو رابطه در صورتی که خانمه  میدونست هر چی تحمل کرد دید این زنه دست بردار نیست حضانت بچه شو گرفت و نصف مهریه ش بخشید و‌مابقیشو‌گرفت طلاق گرفت آقاهه هم‌رفت همون زنکه بیشرف خانه خراب کن رو گرفت.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
همین رزرو ها باعث میشه راحت از زن و زندگیشون دست میکشن

خدا لعنتشون کنه پسرم تو این مدت هر بار مریض میشه بیشتر یادش میفتم دست تنها منو بچه رو ول کرده رفته دنبال عشق وحال خودش

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
آهان فکر کردم ب حاج خانومش میگه دلم‌خونه خستمه. ببین یکی از آشناها منم‌ خانمه تحصیلات بالای بالا کا ...

یعنی حضانت بچه مو میده بهم ؟یا میخواد  اذیتم کنه میدونی تو مهریه و حضانت هم گولم زدن وکیل م رو هم خریدن 

الان ۳سال اون خانمه ماشین شاسی بلند و خونه بهترین منطقه شهر و کلی برو و بیا ولی اون آقاهه یه خونه تو کثیفترین منطقه شهر اجاره کرده و با یه ماشینی که هنوز سند و پلاکش ب نام‌اون خانم اولشه داره میره و میا.خانمه روز ب روز پیشرفت میکنه آقاهه هم‌این زنکه خراب هر چی دار و ندارشه داره ب طریقی میکشه بالا و مرده رو‌ب سقوطه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
یعنی حضانت بچه مو میده بهم ؟یا میخواد  اذیتم کنه میدونی تو مهریه و حضانت هم گولم زدن وکیل م رو ...

مرده با زنکه چند سال تو رابطه بود و خانمه فیلم و عکس و ...مدرک‌جمع کرد ازشون حتی دوربین گذاشت هین رابطه تو‌خونه ازشون فیلم‌داشت آقاهه هم‌مجبور شد بخاطر حفظ آبروش حضانت پسرشو بده که دهن خانمه بسته بمونه.

الان ۳سال اون خانمه ماشین شاسی بلند و خونه بهترین منطقه شهر و کلی برو و بیا ولی اون آقاهه یه خونه تو ...

آره خدا جواب میده ولی چ فایده زندگی ی زن و بچه رو نابود میکنه ی آشغال