2777
2789
عنوان

مثل اینکه شوهرم زن گرفته

1072 بازدید | 37 پست

دیشب داشتم با پسرم حرف میزدم گفتم مامان وقتی میری پیش بابا ب کسی مثلا ی خانوم زنگ نمیزنه ب شوهرم شک داشتم و فهمیدم شک م درست بوده 

گفت چرا مامان وقتی میرم پیشش روزی ۱۰ بار ب ی نفر زنگ میزنه میگه حاج خانم خوبی چیکار میکنی دلم خونه خیلی خسته ام 

البته شوهرم ی مشکلاتی هم داره ولی باز من راضی ب طلاق نبودم 

الان در شرف طلاق یم و مهریه م رو هم داده 

خیلی وقت بود بهش شک داشتم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید به مادری کسی زنگ میزنه 

نمیا به زنش که بگه حاج خانوم دلم خونه خسته م.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خب داری طلاق میگیری،زندگی بعد طلاقش به خودش مربوطه،میتونه ازدواج کنه تشکیل خانواده بده

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
در شرف طلاق چرا بهش فکر میکنی چرا. پیگیرشی عامو زندگیتو بکن

۱۰ سال باهاش زندگی کنی آخرش بشه این فک کنم از قبل اونو داشته درخواست طلاق م از طرف خودش بوده 

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

بچه ها رو هیچ وقت درگیر این مسائل نکنید...جاسوس کردن بچه ها اصلا کار درستی نیست....من خیلی از این موضوع ضربه خوردم توی دوران کودکیم

•|•       ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم...امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم...دل نیست کبوتر که چو برخاست،نشیند...از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم... خلاصه‌که‌اینجوریاست🤍🙂🦋