2777
2789
عنوان

بچه هااا دیونههه شدمم من

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم نفهمیدی همچین زیرلب یک دوتا فحش ابدار هم بهشون دادی   ادم وقتی عصبیه نمیفهمه چی کار م ...

دیقا حالم داشت بهم میخورد://هر چی تو دهنم بود بهشون گفتم زیر لب:/😂 ولیییی اینا اصن حس خوبی نیستا:/

میترسمم:/// فک کنم دیگ آخرشه:///  نمیدونم والا به مرور

نه بابا فکر نکنم حالا کاری باهات داشته باشن ولی سعی من این حور مواقع با دوستات بری مسیر رو اگه داری هنوز

کلن دیگه هیچ دوستی نداری؟ یا ازت فاصله گرفتن؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
دیقا حالم داشت بهم میخورد://هر چی تو دهنم بود بهشون گفتم زیر لب:/😂 ولیییی اینا اصن حس خوبی نیستا:/

عیب نداره ادم از سوتی و کار چرتو پرت زیادمیکنه  بزار یک خاطره بگم حالت خوب شه.ما کلاس زبانمون(انلاین بود) اکثرا دخترن.یعنی از 20 نفر شاید 3 نفر پسر باشن.بعد یکروز دخترا سر ی کارکتر مضخرفففف داشتن حرف میزدن.بعد من نمیدونستم اصلا کارکتره چیه کیه رفتم نت سرچ کردم همه دخترا میگفتن واو دیس ایز مای کراش و بهمان با گونی سیب زمینی رسما مواجه شدم  هی بلند چند باررر گفتم این چه خریه این چه خریهه این چه خریههههه.بعد که تموم شد گشتن در نتم رفتم سر کلاس دیدم اااا میکروفونم باز بود صدا رفته  تقریبا یک هفته نیومدم اون خاطره از یادشون بره.اما ابروم به فنا رفتم رسما

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
عیب نداره ادم از سوتی و کار چرتو پرت زیادمیکنه   بزار یک خاطره بگم حالت خوب شه.ما کلاس زبانمون ...

وای😂😁آره میدونمم چی میگی ولی جدیدا حس میکنمم واقن دارم دیوانه میشممم 

فشارهای عصبی از هرررر طرف رومه دلم میخاد خودکشی کنممممممممممممممممم 

مغزم و انگار دارم از دست میدمم کارای احمقانه میکنممم همش

وای😂😁آره میدونمم چی میگی ولی جدیدا حس میکنمم واقن دارم دیوانه میشممم  فشارهای عصبی از هرررر ...

منم همینم(هرچند مال من بهخاطر امتحاناست تورو نمیدونم)مثلا یکشنبه تو مدرسه مثل سگ گریه میکردم که چرا به جای استراحت اومدم مدرسه بیست دیقه بعد داشتم هر کر میکردم بادوستام  اما جدا از شوخی حس میکنی جدیه روانشناس یا مشاوره برو.چون من دی این شکلی شدم و نرفتم و تهش سندوم اردک گرفتم.همچنین انقدر استرس روم زیاد شد که دیگه قرصی شدم.تا زیاد پیش نرفته پیش یکی برو به نظرم

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞