2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کیا ای وی افی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 52 پست
ببین یه چیز بهت میگم از طرف یک دوست مجازی قبول کن من مطمئنم بیهوشی ivf برات خیلی اسون میگذره... اصل ...

عضو گروه تلگرامیمون بشو اونجااز تجربیات همدیگه استفاده کنیم

https://t.me/o2sh1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس دارم نتونستم صبر کنم من تبریز هستم عزیزم

سلام عزیزم من درمورد ای وی اف سرچ میکردم تاپیکتونو دیدم... منم روز پنجم انتقالمه خیلی ناامید شدم یهو علائمم شدید نیست بگم مثبت میشه...شما کدوم مرکز تبریز ای وی اف کردین؟و مشکلتون چی بود؟

سلام عزیزم من درمورد ای وی اف سرچ میکردم تاپیکتونو دیدم... منم روز پنجم انتقالمه خیلی ناامید شدم یهو ...

سلام عزیزم 

اصلا علایم خاصی نداره چون کلی هورمون وارد بدنتون شده 

من روز ۹ بی بی چک هاله محو داشت ۱۲ مثبت شد رفتم آزمایش 

و پیش دکتر پریسا موسی پور انجام دادم جهاد ناباروری تبریز انجام دادن برام 

سلام عزیزم اصلا علایم خاصی نداره چون کلی هورمون وارد بدنتون شده من روز ۹ بی بی چک هاله محو داشت ۱۲ م ...

خیلی ممنونم جواب دادین...برای اسپرم ضعیف هم ای وی اف انجام میدن؟

هی میگم منفی میشم دوباره دنبال دکترم برا ای وی اف

خیلی ممنونم جواب دادین...برای اسپرم ضعیف هم ای وی اف انجام میدن؟هی میگم منفی میشم دوباره دنبال دکترم ...

بله ای وی اف بیشتر برای اسپرم های ضعیف و ایناست و خیلیا جواب میگیرن 

دیگه بعدش دست خداست واقعا و مراقبت هم مهمه من ۱۴ روز اول مطلق استراحت بودم و فیلم کمدی اینا دیدم 

من خیلی بیخیال بودم روز انتقال 

بعد انتقال قشنگ گرفتم خوابیدم اونجا چون شب قبلش نخوابیده بودم 

بله ای وی اف بیشتر برای اسپرم های ضعیف و ایناست و خیلیا جواب میگیرن دیگه بعدش دست خداست واقعا و مراق ...

منم پارسال ارومیه پیش تیزرو انتقال دادم خیلی استرس داشتم و دکترمم فقط تخمکو تقویت میکرد برا اسپرم دارو نمیداد بعدشم منفی شد ولی اینبار خیلی جالبه اصلا استرس ندارم کلا بیخیالم ولی منفی شه نمیدونم همسرم و مادرمو چجوری باید آماده کنم برا انتقال بعدی خیلی ناراحت میشن با عذاب کشیدنم...

منم پارسال ارومیه پیش تیزرو انتقال دادم خیلی استرس داشتم و دکترمم فقط تخمکو تقویت میکرد برا اسپرم دا ...

ای وی اف مسیر پر از چالش و تا امیدی هست ولی قطعا نتیجه میده 

ایشالا مثبت میشه براتون توکلتون به خدا باشه