2777
2789
عنوان

بچم حوصلش سر می ره چکار کنم؟

129 بازدید | 26 پست

بچم دو سالشه ، اینجا کسی را نداریم فقط مادرشوهرم اینا هستند که زیاد رفت و آمد نداریم، اطرافمان هم پارک نیست، شوهرمو صبح که می ره آخر شب میاد خونه یا نهایتا برا ناهار ظهر ، بچم مدام بهوونه می گیره، یه کم که بازی می کنه دوباره بهوونه می گیره ، صبح تا شب فقط می گه دد دلم براش میسوزه منم که مامانم حوصلم سر می ره اما نمی دونم چکار کنم کسی پیشنهادی نداره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطرافمون نیست، حالا یه روز اسنپ بگیرم ببرم دو روز ، دیگه هر روز که نیست، آخر شبا باباش می بردش پارک ...

منم مثل توام روزی نیم ساعت جلودرمون وای میسم با بچه‌هام چیکارکنم ناچارم 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
چرا با خانواده شوهرت رفت و امد نمیکنی، از غریبه و نا آشنا که بهترن باز

اینقدر که بچم اونا را دوست داره اونا نه، خونشون هم تا ایمن هست هر چند می گیم فلان وسیله را جا به جا کنید نمی کنند بچم چند بار یا به خودش آسیب زده یا وسیله هاشون که مجبور شدیم بخریم، یا مثلا بچه را نهایتا نیم ساعت سر و صداشو تحمل کنند

منم شرایطم عین خودته روزی دوبار در حد نیم ساعت ببرش پیاده روی کنید باهم  توی خونه براش کتاب ب ...

سخته، سرگرمش می کنم از تو خونه بودن خسته میشه دیگه، مثلا چند روزه بارون میاد نمیشه ببرمش حتی تا خیابون مدام گریه می کنه